>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

497 шт.
4 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Занурення в океан разом з ЛЕГО
Приєднуйтесь до акули, скату і команді дослідників в LEGO База дослідження океану (60265). Ця дивовижна база зі змінними модулями життя, сну і дослідженнями містить все необхідне для підводних досліджень, включаючи підводний човен, кран і підводний дрон. Там навіть кавоварка! Увійдіть в декомпресорну камеру, щоб сісти на сабвуфер. Тоді розстиковуйтесь і вирушайте відкривати таємниці моря! Це інтерактивне керівництво по будівництву з дивним зумом і обертовими інструментами перегляду швидко перетворює початківців будівельників LEGO в майстрів!

Особливості:
Дітям, які люблять море і його дику природу, сподобається цей набір ігор LEGO База дослідження океану (60265). Тут дуже весело досліджувати покритий коралами океан або розслабитися всередині бази з його змінними модулями життя та досліджень. З крутим іграшковим журавлем, стикуванням підводного човна і підводного безпілотника, а також фігурами акул і скатів та 5 сильними командами міні фігурок дослідників, діти знайдуть масу вражень! Тут є все, що потрібно дітям для веселого і корисного ігрового процесу. Іграшкова база для вивчення океану зі змінними живими та дослідницькими модулями, а також стикувальній підводним човном, підводним безпілотником, 5 міні фігурки дослідників і фігурами акул і скатів.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    25 жов, 2020
    В конструкторе реально много крутых решений, но мне больше всего понравилось собирать саму станцию. Состоит она из 2х жилых модулей и батискафа. Задняя часть конечно выглядит так себе, но вот перед просто шикарен. Также довольно неплохие минифигурки научных исследователей, дайверов и морских жителей. Как по мне, полностью законченный набор, даже добавить нечего.
    Достоинства:
    Есть серия роликов на ютубе, где дети задают вопросы о подводном мире, а исследователи из National Geographic отвечают на них. В наборе поднимается тема об загрязнении океана.
    Недостатки:
    нет
  • 5.0

    25 жов, 2020
    Коробка здесь просто огромная для 500 деталек, можно было и поменьше. Книжечек аж 4, плюс несколько ненависных мне наклеек, которыми я все равно не пользуюсь. В наборе 5 минифигурок, которые сами по себе не особо отличаются друг от друга. Костюмы водолазов как в 60264 и 30370. Также есть новая рыба-молот, скат (просто влюбилась, такой милашка). Например, до этого скат был аж в 1999 и только черный. Также собирается робот, который очищает океан от мусора и сама станция. Желтый цвет для меня отсылка на субмарину битлов. Классный набор.
    Достоинства:
    Сундучок с драгоценностями, кораллы, водоросли. Миленький скат. Симметричная станция – перфекционисты оценят.
    Недостатки:
    Можно было добавить больше морских жителей.
  • 5.0

    7 жов, 2020
    Даже не знаю, кто больше оценил набор мои дети или мой муж)) Чтобы вы понимали, мне пришлось отобрать лего у него, чтобы он не собрал его сам. В итоге собирали всей семьей, чтобы никому не было обидно. Больше всего оценили подводную лодку. Небольшая проблемка в том, что персонажи не могут нормально стоять в ластах и соскальзывают, хоть платформа под станцией есть. Прошло уже прилично времени, а дети все еще с ним играются
    Достоинства:
    Большой потенциал для игр, в том числе в ванной. Многообразие проектов
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Прикольный набор, ребенок выбрал, довольный так что не расстается с ним. Спасибо ребятам за оперативность и оч быструю доставку, сервис шикарный, игрушка тоже.

Рекомендуємо подивитися ці товари