>
Уточнити наявність у постачальника
1079 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

246 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Відчуйте себе справжнім дослідником джунглів та рятівником тварин у наборі LEGO “Missions Місії порятунку диких тварин”, де Ви зможете відіграти важливу роль у вирішенні різноманітних проблем. Але про все по порядку;)

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60353 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 246 якісних деталей, листок до QR-коду та призначений від 6 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія LEGO City пропонує зібрати власне місто, з різними будинками, транспортом та пригодами. Але й містом справа не обмежується, адже фігурки часто вирушають у дику природу, на фестивалі та навіть на місяць!

Фігурки людей та тварин

Тут є 3 рятувальники, з яких спочатку потрібно вибрати свого персонажа та достатньо тварин для гри:

  • хлопець у світло-коричневих штанях та блакитній куртці рятувальника;
  • дівчина №1 у синіх штанях, світлій сорочці та блакитному жилеті;
  • дівчина №2 у світлих штанах та блакитній куртці. Також має принт слухового апарату;
  • великий крокодил з пащею, що відкривається;
  • маленький крокодил;
  • коричневий заєць;
  • білий кролик;
  • коричнева сова;
  • маленька чорна пантера;
  • коралова жаба.

Складання та деталі

Можливості для складання в даному наборі майже не обмежені, аби Ви допомогли бідним тваринам. Але також є обов'язкова збірка - вантажівка, з якою Ви впораєтеся у другій місії. У ній поєднуються зелені деталі та деталі пісочного кольору, спереду – логотип рятувальників. Усередині місце для 1 фігурки. Також, під час місій, вантажівка може бути доповнена спеціальними деталями: ковшем, сходами, кабіною та іншими. Крім автомобіля, Вам також можуть бути запропоновані міні-збірки: столик, світлофор, огорожа дорожніх робіт і т.д.

А для порятунку тварин передбачена просто безліч деталей: різні паркани, дерево, риба, гаки, ланцюжок, листи кущів, перемикачі і ще багато-багато-багато іншого.

Гра з додатком

Набір LEGO 60353 - один із перших наборів, що збирається не за стандартною інструкцією, а у формі гри та проходження місій.

Що для цього потрібно? Якщо у вас вже є програма LEGO Building Instructions – чудово, значить потрібно її лише оновити до актуальної версії. Якщо ж поки що програми немає, то завантажити її. Відсканувавши QR-код у коробці з набором, ви потрапите на екран вибору місії. Деякі з них доступні відразу, деякі розблокуються під час гри. Перша місія полягає у створенні власного рятувальника, друга – складання вантажівки. А далі, 6 місій з порятунку тварин (наприклад, у місії №4 втекла сова і влаштувала хаос на дорозі, тому Вам потрібно придумати, як зняти її зі світлофора та доставити в безпечне місце). Ви можете самостійно вигадувати рішення, або скористатися підказкою. Таким чином, Ви можете як грати і вигадувати власні пригоди з тваринами, так і проходити вже заготовлені місії.

Тварини міста потребують Вашої допомоги, тож чого Ви чекаєте. Допоможіть їм вибратися зі склавшихся ситуацій у наборі LEGO “Missions Місії порятунку диких тварин”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари