>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

364 шт.
4 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Розкішне життя в LEGO Місті існує! І набір LEGO 60102 City готовий вам це довести! У розпорядженні елегантної бізнес-леді в вишуканому костюмі особистий білий лімузин з шофером і власний джет, на якому вона збирається полетіти на важливу закордонну зустріч. Літак виконаний в красивій чорно-білій гамі і є показовою моделлю авіатехніки в LEGO - своїм «люксовим» призначенням він виділяється з ряду звичних нам вантажних, пасажирських і спеціальних (поліція, пожежники, рятувальники) повітряних кораблів. Набір ЛЕГО 60102 "VIP-сервіс в аеропорту" також містить маленький жовтий автомобіль технічної допомоги і його водій скромно губляться на тлі красеня-літака і вишуканого лімузина. Але без робочих рук і помаранчевих маячків спецмашини лайнер навряд чи злетить - йому потрібен зв'язок з землі по рації і світлові покажчики, які є на спецмашині.

  • 5.0

    14 лис, 2018
    Набор от LEGO я бы сказала вышел супер элегантным. Все белое красивое лимузин, персональный самолет. Казалось бы в такой обычной серии как сити, но даже тут LEGO умудрилась внести немного шарма.
  • 19 жов, 2018
    Конструкторы Лего покупала уже несколько раз для своих 3-х детей: очень полезные для развития. Этим летом ездили отдыхать в Египет всей семьей, конечно же дети были в восторге от аэропорта и полета, в целом. Теперь решили купить LEGO City VIP-сервис в аэропорту, чтобы у детей дольше остались приятные воспоминания от путешествия.
  • 5.0

    16 жов, 2018
    В настоящем аэропорту сын пока ни разу не был, но этот конструктор Лего - прекрасная возможно все выучить заранее и быть готовыми) Яркий, красочный набор, полезный для общего развития ребенка.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари