>
Скоро в продажі
2849 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

758 шт.
4 шт.
54 × 7.8 × 28.2 cm
7+
0 шт.

Опис

Ласкаво просимо до захоплюючого світу LEGO City, де кожна дитина може стати справжнім космічним дослідником! З ігровим набором LEGO City Командний всюдихід та кран-навантажувач (60432) діти від 7 років вирушать у захоплюючу пригоду на далекі планети, готові відкрити для себе безліч таємниць космосу.

Цей футуристичний 8-колісний транспортний засіб обладнаний усім необхідним для вивчення невідомих світів. Величезні шини гарантують подолання будь-яких перешкод, а люки для зберігання проб допоможуть зберегти важливі відкриття. Стріла крана та відсік для капсул дозволять стикувати лабораторію з повітряним шлюзом, готуючись до нових відкриттів.

Про набір

Ігровий набір LEGO City Командний всюдихід та кран-навантажувач (60432) складається з 758 елементів ЛЕГО, чотирьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 7 років.

Але це ще не все! У набір також входить сцена з планетою, на якій дослідники можуть виявити інопланетні рослини та енергетичні кристали, адже кожен куточок космосу приховує свої секрети. Діти зможуть опускати лабораторію з повітряним шлюзом у відсік капсули, піднімати предмети за допомогою крана та зберігати цінні кристали та зразки у люках марсоходу. Просто додайте 4 мініфігурки космічного екіпажу, роботів та прибульців, і ваша дитина готова вирушити в унікальну космічну пригоду!

Цей ігровий набір стане чудовим подарунком для всіх шанувальників космосу та епічних пригод. Дозвольте вашій дитині вирушити в захоплюючу подорож по галактиці та розкрити всі її таємниці з конструктором LEGO City Командний всюдихід та кран-навантажувач (60432).

А щоб надихнути дітей ще більше, пропонуємо використовувати безкоштовний мобільний додаток LEGO Builder, де вони зможуть збільшувати та обертати свої будівлі у 3D-форматі, візуалізуючи свої моделі з усіх боків під час складання. Нехай ваша дитина порине у світ нескінченних можливостей та відкриє для себе захоплюючі простори космосу з LEGO City!

LEGO City Space

Конструктори LEGO City на тему космосу відкривають перед дітьми дивовижний світ космічних пригод та досліджень. У цих ігрових наборах кожна дитина може стати справжнім астронавтом або космічним дослідником, вирушаючи в захоплюючі подорожі далекими планетами і галактиками. Ігрові набори LEGO City пропонують різноманітні моделі та елементи, що дозволяють втілити в життя найцікавіші космічні сценарії. Від космічних кораблів та станцій до роверів та лабораторій на поверхні планет – в асортименті LEGO City є все необхідне для створення захоплюючих сценаріїв та ігрових світів.

Кожен ігровий набір включає мініфігурки астронавтів, роботів, інопланетян та інших персонажів, а також різні аксесуари та елементи, що дозволяють дітям втілити свої ідеї та фантазії в реальність. Завдяки унікальним функціям і деталям, таким як крани, люки, спеціальні інструменти та транспортні засоби, що відкидаються, діти можуть створювати різноманітні сценарії та ігрові ситуації, розвиваючи при цьому свою логіку, творче мислення та уяву.

Крім того, ігрові набори LEGO City Space підтримують взаємодію з іншими ігровими наборами та темами LEGO, що дозволяє дітям створювати ще більші та захоплюючі ігрові світи. Все це робить конструктори LEGO City на тему космосу чудовим вибором для дітей, захоплених наукою, фантастикою та пригодами у безкрайніх просторах космосу.

Лабораторна капсула в даному ігровому наборі має систему повітряного шлюзу для з'єднання з іншими сумісними ігровими наборами серії, що відкриває перед вашими дітьми світ безмежних можливостей і фантастичних пригод у космосі.

Придбати ігровий набір LEGO City Командний всюдихід та кран-навантажувач (60432) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

330 шт.
7+