>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

58 шт.
2 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
4+
0 шт.

Опис

У лего-місті трапляються різні ситуації, у тому числі за участю тварин. Хтось підвернув лапу, а інший постраждав під час спроби пограбувати банк. Іноді тварини просто не можуть знайти собі їжу і в такому випадку також потребують допомоги. Ветеринарам настільки вистачає роботи, що навіть довелося організувати виїзний фургон. Зберіть такий у наборі LEGO "Фургон ветеринарної швидкої допомоги" та вирушайте рятувати постраждалих тварин.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60382 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 58 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 4 років. Тематика набору – транспорт.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будинками та інфраструктурою з деталей LEGO. І відразу після цього наповнити його мініфігурками-жителями. При цьому, пригоди продовжуються як у місті, так і за його околицями, включаючи відкритий космос.

Команда ветеринарів

Впоратися з деякими травмами може бути проблематично одному. До того ж, щоб нести ноші потрібно щонайменше 2 особи. Саме тому в набір ЛЕГО 60382 додано 2 мініфігурки - чоловік та жінка. Вони мають зачіски, що відрізняються, але в іншому схожі, адже працюють в одній клініці. На них блакитний верх форми із перекинутим стетоскопом, а також штани пісочного кольору. З метою безпеки, на руках також блакитні рукавички.

Крім мініфігурок людей, до набору також додані ті, кого потрібно врятувати - тварини. Вони представлені у вигляді французького бульдога пісочного забарвлення, а також сірого кота. Спеціальних позначок, які сигналізували б про характер отриманих травм на фігурках немає, тому дитина може придумати будь-яку ситуацію і врятувати чотирилапих друзів.

Фургон для порятунку постраждалих

Найбільша збірка набору – фургон для порятунку тварин. Оскільки набір розрахований на маленьких дітей, автомобіль має великий стартовий блок – підвіску. До нього потрібно додати колеса, скло, стіни та невеликі деталі у вигляді передніх фар, а також мигалок. Таким простим чином дитина вчитися будувати і може самостійно впоратися з поставленим завданням. У готовому вигляді ветеринарний фургон займає 5 сантиметрів заввишки, 9 завдовжки і 5 завширшки. Задня частина відкривається, щоб помістити пацієнта та відвезти до найближчої клініки.

Крім фургона, у наборі є кілька додаткових предметів, які можуть перевозитись у кузові фургона. Це салатовий шприц, пляшечка з молоком, кісточка, печиво, помаранчева миска та збірні ноші. На ношах можна розмістити тварину і, перенісши її за допомогою лікарів, помістити у фургон.

Приєднайтесь до команди небайдужих ветеринарів у наборі ЛЕГО “Фургон ветеринарної швидкої допомоги”, які організували виїзну бригаду, щоб цілими днями їздити містом та допомагати чим більшій кількості тварин.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари