>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

310 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
5+
0 шт.

Опис

Хто куди, а мешканці міста сьогодні вирушають на ярмарок, щоб продати найсвіжіші фрукти та овочі у наборі LEGO “Фургон фермерського ринку”. Але перед цим їх ще потрібно зібрати з грядки, тож швидше беріться за роботу.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60345 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 310 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 5 років. Тематика набору – ферма.

Особливості серії. Серія LEGO City пропонує зібрати власне місто, з різними будинками, транспортом та пригодами. Але й містом справа не обмежується, адже фігурки часто вирушають у дику природу, на фестивалі та навіть на місяць!

Фігурки фермерів та покупців

У цьому наборі Ви зустрінете 3 мініфігурки, які забезпечать години цікавої гри, адже серед них є як власники ферми, так і покупці продуктів.

  • Горацій - господар ферми та власник фургона. Як і більшість фермерів цієї підсерії, він одягнений у білу кофту та салатовий комбінезон. Спереду логотип, на якому видно поле та сонце. Також має зелену кепку;
  • Дівчина – продавщиця у фургоні. Тільки її екстравагантний зовнішній вигляд вже може привабити клієнтів, адже вона має блакитне волосся, зібране у дві гульки. На ній помаранчева стьобана куртка та блакитні штани;
  • Хлопець – покупець. Любитель свіжих овочів та фруктів тут з'являється з принтами рожевої футболки, розстебнутого червоного бомбера та синіх штанів.

Доповнює стандартні мініфігурки маленький світло-сірий кролик (вперше в такому кольорі), який живе біля ферми і хоче поласувати морквою.

Збирайте та продавайте

Набір LEGO 60345 складається з двох частин: поля та фургона і далі про них трохи детальніше.

Поле тут представлене невеликою ділянкою землі, на якій росте: перець чилі, кукурудза та виноград (для збирання їх стебел використовується абсолютно нова деталь). Але є ще одна прихована рослина – морква. Додана в набір функція в момент перетворює її з прихованої рослини на повноцінний товар для ярмарку. Загалом поле є модульним і може бути розділене на три секції. Тут можна знайти гідрант з водою для поливу, салатову лійку, вила і бочку. Поруч у великих ящиках лежать: яблука, банан і гарбуз, а менший наповнений перцями чилі.

Фургон виконаний у білому кольорі із зеленими та салатовими смужками. Гігантська морква нагорі чітко сигналізує про те, що продає фургон, а табличка "fresh" вказує на якість продуктів. У прайс-листі збоку вказано, що яблука коштують 3 одиниці, морква — 4, перець — 3. Усередині фургона є місце для двох ящиків і потрапити туди можна через задні двері. Праві бічні вікна відкриваються на петлях, щоб забезпечити доступ всередину, а ліве вікно відсувається, щоб перейти до обслуговування клієнтів. Усередині каса та 5 монеток. Ящики із пропонованими продуктами можна поставити навпроти.

Познайомтеся з особливостями фермерського життя, спочатку вирощуючи продукти, а потім – везучи їх у місто на продаж у наборі LEGO “Фургон фермерського ринку”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари