>
Уточнити наявність у постачальника
4499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

433 шт.
7 шт.
37.8 × 7 × 35.4 cm
6+
0 шт.
4.0

Опис

Школа - одна з найважливіших будівель у місті, адже там навчають та виховують маленьких мешканців. З набором LEGO “День у школі” Ви опинитеся в навчальному закладі LEGO-міста і проведете там безліч веселих днів.

Декілька слів про набір

Набір LEGO 60329 - новинка січня 2022 року, призначена для дітей віком від 6 років (а також їхніх батьків). На передній стороні упаковки показано саму школу, а на зворотній - деякі деталі набору. Відкривши коробку, Ви виявите: 433 деталі, 7 мініфігурок та друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії). У готовому вигляді розмір збірки досягне 15 сантиметрів заввишки, 22 завширшки і 25 завдовжки.

Учні та вчителі школи

Як і в житті, в наборі LEGO 60329 біля школи вирує життя, діти бігають і веселяться після уроків під наглядом вчителів. Серед них є кілька, які Вас можуть найбільше зацікавити.

  • Біллі МакКлауд - племінник Фрей МакКлауд, син Анни і Марка. Хлопець одягнений у блакитні штани, білий светр, синю жилетку та червону кепку. За спиною — червоний портфель, а в руках — фотоапарат;
  • Медісон – подруга Біллі. Маленька шукачка пригод тут з'являється в синіх штанах, зеленому смугастому светрі та оранжевій сорочці. В руках вона тримає червоне яблуко, а за спиною голубий рюкзак;
  • хлопчика на інвалідному візку. У школі створено всі умови для різних дітей, тому цей хлопець може без проблем тут навчатися та почуватися як усі. Тут він на червоному візку, одягнений у білі штани та рожевий светр із малюнком геймпада.

Загалом у наборі є 5 фігурок школярів (2 дівчинки та 3 хлопчики), 1 шкільний вчитель, 1 жінка-водій автобуса та 1 сіра білочка. Для кожного з них є цікаві аксесуари, включаючи палітру з пензликом, фотоапарат, мікрофон, гітару, велосипед і так далі.

Будинок школи та територія біля

Перше питання, яке може Вас зацікавити, як дістатися до школи. Так ось, у місті існує спеціальний жовтий автобус, який возить дітей на уроки та забирає після. Для хлопця на інвалідному візку спеціально відчиняються двері ззаду. Зупиняється автобус на зупинці одразу біля школи. Варто лише перейти вулицю пішохідним переходом і Ви там.

Нехай школа з набору LEGO "День у школі" не найбільша, але в ній є все необхідне для навчання дітей міста. Вона складається з двох поверхів, на яких розмістились 2 кабінети. На даху – сонячні батареї.

  • на другому поверсі кабінет хімії та біології. Тут є дошка з написаними хімічними символами, парти, скелет та стійка з колбами для проведення дослідів;
  • на першому поверсі кабінету музики. Тут діти можуть співати чи грати на музичних інструментах. На вибір є: гітара, барабани та мікрофон.

У теплу пору року деякі уроки можуть проводитися на лавочках, ліворуч біля школи. Там можуть розміститися всі діти, а на перерві полазити по скеледрому і пограти в класики.

Проведіть безліч веселих днів у школі та біля неї з набором LEGO “День у школі”. Вивчіть хімію, пограйте на барабанах, виграйте всіх у класиках, а ввечері вирушайте на жовтому шкільному автобусі додому, щоб уранці знову повернуться.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    24 січ, 2022
    Школа дійсно трохи дивна, але як набір для дітей може бути. Ми з шестирічною дитиною із задоволенням зібрали цей набір. В буклеті все крок за кроком, з чіткими ілюстраціями, що полегшують збірку. Школа невелика, є лише 2 аудиторії та місце для відпочинку надворі. На даху начеб-то невелика сонячна батарея. Те, що найбільше сподобалось - це роспрацьована зупинка, на яку приїжджає автобус.
    Достоинства:
    В школі цікаві міні-деталі для навчання. Чудове місце для відпочинку, де можна і урок проводити. Багато деталей дороги, зупинка, світлофор, знак. Яскраво-жовтий автобус.
    Недостатки:
    Всього лиш 2 класи, ну що це за школа.
  • 4.0

    24 січ, 2022
    Это долгожданный набор, о котором многие поклонники были рады услышать. Я ценю разнообразие минифигурок, в том числе фигурку с ограниченными возможностями. Желтый школьный автобус стал плюсом этого набора, особенно для американских детей, а детская площадка и классная комната имеют приятные детали. Что касается школьного здания, то снаружи это мешанина из цветов, которые не имеют никакого смысла, и без вывески «школа» вы никогда не сможете догадаться, что это. Также затруднителен вход на первый этаж.
    Достоинства:
    Фигурки и автобус однозначно плюс. Каждая фигурка с небольшим аксессуаром. Есть маленькая белочка. Классы странные внутри, но с натяжкой могут быть.
    Недостатки:
    В школьном автобусе, есть место для водителя и ДВУХ пассажиров, но только если 2-й пассажир находится в инвалидной коляске. Доступ к первому этажу практически невозможен, если не убрать второй этаж.
  • 3.0

    24 січ, 2022
    К сожалению, для первой школы LEGO City этот набор плохо проработан. Сама школа выглядит недостроенной, в ней отсутствуют правая стена второго этажа и крыша. Я бы хотел увидеть что-то побольше. Можно было добавить несколько классных комнат, офисную зону для персонала и т. д. Мне нужно будет купить дополнительные детали или что-то еще, чтобы оно выглядело как настоящее здание, подходящее для моего города.
    Достоинства:
    Хороший автобус, похож на американские. Множество фигурок, особенно детей много. Здание может сойти на детали.
    Недостатки:
    Здание явно недостроенное и в нем не хватает классов, комнат.

Рекомендуємо подивитися ці товари