>
Уточнити наявність у постачальника
649 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

221 шт.
0 шт.
18 × 16.4 × 18 cm
4+
0 шт.
4.7

Опис

Набір для творчості LEGO Classic (10692) - це не просто коробка з деталями, це чарівна скринька, в якій діти можуть знайти нескінченні можливості для своєї творчості. З кожним кубиком дитина відкриває новий світ, де можна побудувати замок із химерними вежами чи космічний корабель, пробудити до життя диких тварин чи вигадати казкових істот. Завдяки різноманітності форм, розмірів та кольорів деталей у цьому наборі, кожен витвір буде унікальним, як і уяву його творця.

Немає меж можливостей із набором для творчості LEGO Classic (10692).

Про набір

Ігровий набір LEGO Classic Набір для творчості (10692) - це не тільки набір деталей, це цілий світ можливостей для творчості та уяви. У ньому понад двісті різноманітних деталей (точніше 221 елемент ЛЕГО), включаючи кубики, пластини, елементи декору та різнокольорові аксесуари. Ці деталі різних форм, розмірів і кольорів дозволяють створювати будь-які конструкції, починаючи від простих фігурок і закінчуючи складними моделями.

Даний конструктор сприяє розвитку дитячої уяви, логічного мислення та моторики рук. Дитина зможе побудувати все, що спаде їй на думку: від будинків і транспортних засобів до фантастичних істот та механізмів. Завдяки такій різноманітності деталей, діти з легкістю зможуть експериментувати, творити та покращувати свої навички у будівництві.

Декілька ідей

Набір ідеально підходить для ігор в компанії друзів або навіть для спільної творчості з батьками. Все залежить від уяви та бажання дитини!

З ігровим набором LEGO Classic Набір для творчості (10692) можливе практично все. Ось кілька ідей для збирання:

1. Замок: піднесений та величний, з вежами, стінами та мостом.

2. Транспортні засоби: машини, літаки, кораблі, поїзди – дайте волю своїй уяві та вирушайте у захоплюючі подорожі!

3. Тварини: створіть своїх улюблених звірів, починаючи від кішок та собак до жирафів та китів.

4. Фантастичні істоти: дайте волю фантазії та вигадайте своїх власних монстрів, роботів чи казкових персонажів.

5. Будинки та будівлі: збудуйте будиночок у селі, маяк на березі океану або навіть футуристичну базу на іншій планеті.

6. Предмети побуту: меблі, посуд, інструменти – створіть свій власний світ побутових предметів.

7. Різнокольорові фігури та абстрактні композиції: грайте з кольорами та формами, створюючи унікальні та барвисті композиції.

Це лише кілька ідей, а можливостей ігрового набору LEGO Classic Набір для творчості (10692) майже нескінченну кількість!

З конструкторами LEGO Classic ваша дитина не тільки будуватиме, а й втілюватиме свої мрії в реальність. Ці набори ЛЕГО стимулюють уяву, розвивають творче мислення та допомагають розвивати навички будівництва. Подаруйте вашій дитині світ нескінченних можливостей із ЛЕГО!

 

Придбати ігровий набір LEGO Classic Набір для творчості (10692) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    10 кві, 2021
    Эта коробка не претендует на то, чтобы быть чем-то феноменальным. Совершенно очевидно, что это небольшая коллекция кубиков, которые можно использовать для создания забавных и причудливых предметов. Вы получаете то, что видите на фото. То, что коробка картонная тоже хорошо видно. Я не думаю, что нижняя часть прослужит очень долго, но я знаю, что кирпичи внутри прослужат вечно. Несмотря на то, что это небольшой набор кубиков, возможности безграничны, и самое лучшее в таких коллекциях - это то, что вы всегда можете добавить больше элементов.
    Достоинства:
    Все, что вы можете получить с этим набором, указано в фото и описании, поэтому нечего потом жаловаться, что что-то не так. Мне, к примеру, все понравилось.
    Недостатки:
    ---
  • 4.0

    10 кві, 2021
    Мне нравится идея лего-классики, а-ля создай все, что хочешь. Но я был немного разочарован этим набором, так как ожидал увидеть пластиковую коробку. НЕ покупайте это, если вы ищете пластиковый контейнер. Пластиковая здесь только крышка. Хотя детали внутри отличные, можно собрать все, что угодно.
    Достоинства:
    221 отличная деталька для людей от 4 и до 99 лет. И в правду можно собрать все, что только вздумается.
    Недостатки:
    В коробке пластиковая только крышка.
  • 5.0

    25 вер, 2020
    Отличный набор для развития мелкой моторики, фантазии. Благодаря разнообразным по форме деталькам можно собрать животных, растения, технику и здания. Ребенок сам подбирает элементы по цветам и по необходимой форме. Что у нас получилось видно на фото.
    Достоинства:
    развитие образного мышления

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари