>
Під замовлення
899 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

79 шт.
2 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

У березні 2016 року LEGO вперше випустила кілька пілотних наборів по серії Super Heroes в форматі мікрофігурок головних героїв, назвавши цю лінійку "Mighty Micros". Набори випущені у вигляді баттл-паків, з двома протиборчими сторонами. І ось, набір 76061 відкриє нам таємницю сутички Жінки-кішки, відомої злодійки, а також супергероя Бетмена, який Жінку-кішку намагається зловити. Незважаючи на візуальну схожість масок двох супергероїв набору, вони прямо протилежні. Злодійка Кішка вже вкрала десь діамант і тепер тримає його в руці, а Бетмен намагається вибити у неї коштовність з рук, кидаючи бетаранг. У наборі є дві міні-машинки, на яких і пересуваються герої. Обидва транспортні засоби стилізовані під своїх господарів - так, машина хвостатої лиходійки отримала "котячий дизайн", жовті фари-"очі" і навіть хвіст, а машинка Бетмена оснащена його логотипом і повністю чорна, за винятком колісних дисків.

  • 5.0

    20 чер, 2019
    Цей набір відмінно підходить коли в сім'ї є різностатеві дітки, якраз наш випадок. Діти із задоволенням грають в супер-героїв, які перемагають зло разом або влаштовують розбірки один з одним. Бетмен і жінка-кішка вийшли дуже реалістичними. До якості конструкторів лего як завжди претензій немає. Всі деталі на місці, яскраві і без шлюбу. Під час гри не розпадаються на частини. Збирати конструктор дуже просто, так як все намальовано в інструкції. Деталей не багато, тому не заплутаєшся і не розгубиш їх.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари