>
Під замовлення
1799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

130 шт.
0 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Унікальна техніка прямо у вашій кімнаті
Ваша дитина з раннього віку виявляє інтерес до автомобілів? Прекрасно, тоді конструктор LEGO Technic 42102 Mini CLAAS XERION якраз для неї. За допомогою даного набору дитина зможе відчути себе справжнім інженером. Сідай за кермо справжнього трактора і вирушай на ферму. А коли трактор набридне, просто перероби його в великий зерновий комбайн. Іграшки дозволять малюкові ближче познайомиться з сіль. госп. технікою і випробувати найреалістичніші емоції. Обидві моделі мають рульове керування, що робить гру ще більш захоплюючою. Техніку можна використовувати в різних іграх, наприклад, доглядаючи за своєю фермою або просто катаючись по сільській місцевості. У будь-якому випадку дитина залишиться задоволенною..

Про конструктор
Конструктор є новинкою 2020 року і буде відмінним подарунком для юних техніків. Розпаковуючи коробку, дитина виявить в ній 130 унікальних деталей, з яких її належить зібрати потужний трактор або величезний зерновий комбайн. Всі деталі відповідають стандартам і не можуть нашкодити дитині. У коробці малюк також знайде цілий комплект наклейок, за допомогою який можна прикрасити техніку на свій розсуд. При цьому конструктор легко збирається, так як до нього додається спеціальна інструкція з яскравими картинками та ілюстраціями. Кожна модель розроблена на основі реальної техніки, що робить гру ще цікавіше. Хлопчики від 7 років будуть просто в захваті.

Про серію
Technic - це легендарна серія, конструктори якої спеціально розробляються для любителів автомобільної техніки. Завдяки конструктору, дитина може відчути себе справжнім інженером, створюючи транспортні засоби своїми руками. При цьому конструктор не відрізняється високою складністю під час збирання, а демократична ціна робить його доступним для кожного.

Купити LEGO Technic 42102 Mini CLAAS XERION ви можете в нашому магазині ЛЕГО. Всі конструктори сертифіковані і оригінальні. Якщо у вас залишилися питання будемо раді вам допомогти.

  • 5.0

    15 чер, 2020
    Когда покупал этот набор сыну не думал, что он настолько понравится не только ему, но и мне. Начну с того, что детализация роторного эскаватора выполнена на очень высоком уровне. Это полноценная большая точная его копия. Собрать её - очень непростое задание, в виду большого количества деталей, сложности конструкции, пришлось не один раз пересматривать внимательно инструкции, прежде, чем получилось сложить то, что изображено на картинке. Но самое клевое то, что благодаря наличию элементов Power Functions, с помощью 6 батареек можно запустить вращение ковшей эскаватора. За этим увлекательно наблюдать и ребенку, и мне, при этом наглядно ребенок видит, как он работает, при помощи чего передаются вращательные движения. Прекрасный подарок для детей, которые увлекаются техникой.
  • 5.0

    24 кві, 2020
    Конструктор является новинкой 2020 года и будет отличным подарком для юных техников. Распаковывая коробку, ребенок обнаружит в ней 130 уникальных деталей, из которых ему предстоит собрать мощный трактор или огромный зерновой комбайн. Все детали отвечают стандартам и не могут навредить ребенку. В коробке малыш также найдет целый комплект наклеек, с помощью который можно разукрасить технику на свое усмотрение. При этом конструктор легко собирается, так как к нему прилагается специальная инструкция с яркими картинками и иллюстрациями. Каждая модель разработана на основе реальной техники, что делает игру еще увлекательнее
  • 5.0

    10 січ, 2020
    Любимая серия моего сына LEGO Technic за новинками которой он следит постоянно. И поэтому решили его порадовать этим набором, пускай осваивает сельское хозяйство. Конструктор имеет два варианта сборки трактор или комбайн. Все подвижные части крепятся хорошо, и при этом нет трудностей с их движением. Сборка проходит без особых трудностей по прилагающейся к набору инструкции.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари