>
Скоро в продажі
2999 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

289 шт.
0 шт.
13.8 × 6 × 26 cm
18+
0 шт.

Опис

Будучи більшою за свою попередницю, Зірка Смерті ІІ могла б знищити не один десяток планет, якби вчасно не втрутилися повстанці. У 2023 році компанія LEGO знову звернулася до неї, щоб відсвяткувати 40-річчя виходу фільму "Зоряні війни: Повернення джедая" і запропонувати фанатам зібрати модель станції в наборі LEGO "Зірка Смерті II".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 40591 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 289 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 8 років. Тематика набору - космічний корабель. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Збірка Другої версії Зірки Смерті

На жаль для Імперії і на превелике щастя для повстанців, Зірка Смерті II не була добудована. Альянс зміг відключити енергетичний щит і знищити станцію зсередини. Ці особливості також відтворені в мікромасштабі в наборі ЛЕГО 40591. 

Модель побудована навколо осі Technic у своїй основі, з використанням декількох параболічних кілець 2×2 і затискачів для створення її зовнішньої форми. Далі відтворюється її недобудований зовнішній вигляд. Частково внутрішні деталі закриті клиноподібними пластинами і панелями. Своєю чергою, друга половина перебуває в процесі будівництва. Вона не закрита пластинами, а навпаки має безліч відкритих дрібних деталей, затискачів і трубок. Невеликі проміжки підкреслюють те, що всередині Зірки Смерті досить темно. Суперлазер Зірки Смерті II відтворено з використанням круглої деталі - супутника, а також напівпрозорого салатового променя.   

Готова модель руйнівниці планет

У завершеному вигляді Зірка досягає висоти в 15 сантиметрів. Вона має симетричну округлу форму, максимально наближено відтворену за допомогою деталей ЛЕГО. Оскільки панелі Зірки Смерті II кріпляться на петлях, за бажання, їх можна відкрити. Одна така конкретна деталь просто зобов'язана бути відкритою, оскільки ховає за собою пасхалку. Усередині цього простору знаходиться мініатюрне зображення Тронного залу Імператора з міні-версіями Люка, Вейдера та Імператора! Персонажі представлені у вигляді круглих детальок, проте кожен фанат всесвіту миттєво впізнає, про що йдеться. 

Встановлено станцію на чорну підставку, завдяки чому вона ніби перебуває в повітрі. На ній же розміщений кубик із Дартом Вейдером на честь 40-річчя виходу фільму "Зоряні війни: Повернення джедая". Він може вільно обертатися по колу, тому Ви можете відображати Зірку під будь-яким кутом. 

 

Недобудована Зірка Смерті не несе небезпеки, проте має чудовий вигляд на будь-якому видному місці, у чому Ви самостійно можете переконатися в наборі LEGO "Зірка Смерті II".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари