>
Уточнити наявність у постачальника
8999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 949 шт.
2 шт.
57.7 × 8.2 × 37.4 cm
18+
0 шт.
4.7

Опис

X-wing Starfighter - один із найбільш упізнаваних кораблів зі всесвіту "Зоряних воєн", а також ікона наукової фантастики. Попри те, що набори з таким типом зорельота вже виходили, 2023 року компанія LEGO ухвалила рішення перевипустити корабель, унаслідок чого кожен охочий може отримати набір LEGO "Винищувач X-wing".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75355 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 1949 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і розрахований від 18 років. Тематика набору - космос. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Фігурки на борту корабля

X-wing не може летіти сам по собі, тому в набір ЛЕГО 75355 додано 2 фігурки:

  1. Люк Скайвокер - майстер-джедай. Він одягнений у літню форму Альянсу Повстанців. Вона включає помаранчевий костюм з бронежилетом і дихальними трубками, високі черевики і шолом. Фігурка має двосторонню голову і тримає синій світловий меч;
  2. R2-D2 - астромеханік. Це білий дроїд із принтами панелей навколо циліндричного корпусу і сіро-блакитним куполом. Він закріплений на двох ніжках, тому може нахилятися. 

X-wing з конструктора ЛЕГО

Космічні кораблі серії особливі тим, що використовують прості геометричні форми, які в сумі дають точний результат по відношенню до екранного варіанту. Таким є X-wing з шестикутною формою кузова. Бічні панелі розташовані під кутом у двох напрямках і звужуються до носа. За носом розташована кабіна пілота. Це невеликий простір, у який можна потрапити через скло, що відкривається. Всередині розташоване сидіння, джойстик і комп'ютер. У простір за кабіною можна помістити R2-D2. Далі йдуть крила зі встановленими двигунами. З використанням нових деталей, у наборі відтворені не тільки вони, а й повітрозабірники, проектори щита, гармати, полум'ягасники. Складні деталі продовжуються ззаду, де різні деталі утворюють механічні елементи навколо центрального сервоприводу S-подібної форми. 

Основою для зібраного корабля слугує чорна підставка для дисплея. Вона стоїть на чотирьох ніжках і має встановлену табличку з характеристиками зорельота. Спереду є місце для фігурки Люка Скайвокера. Підставка вставляється в отвір у нижній частині винищувача і досить міцна, щоб витримати його вагу. 

Головна функція набору пов'язана з крилами космічного корабля. Поворот ручки генератора щита активує кулачковий механізм у корпусі, використовуючи закруглену пластину, щоб розсунути деталі Technic. Це переводить X-wing в його культовий режим атаки з крилами у формі літери X.

Призначений для досвідчених будівельників, набір ЛЕГО "Винищувач X-wing" здивує не тільки техніками збирання, а й деталізованим кінцевим результатом, який порадує кожного. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    15 сер, 2023
    X-wing Starfighter являє собою певне поліпшення порівняно зі своїми попередниками, відтворюючи шестикутний фюзеляж і охоплюючи більше деталей, ніж це було можливо раніше. Весь винищувач також має більш гладкий вигляд, ніж раніше, з плавними лініями, що починаються за носовим обтічником і тривають до самої задньої частини. Збільшені двигуни також фантастичні, в них використовуються нові деталі. Незважаючи на ці якості, абсолютної досконалості ще належить досягти. R2-D2 має відносно невеликий вигляд за кабіною, тоді як структура Technic, що забезпечує S-подібні крила, більш помітна, ніж я сподіваюся. Проте, винищувач X-wing ніколи не мав кращого вигляду у формі LEGO і навряд чи найближчим часом з’явиться нова версія - тому купуйте.
    Достоинства:
    Винищувач X-wing ніколи не мав кращого вигляду. Надзвичайно точна форма. Чудовий екстер'єр. Успішно реалізовані функції. Повторюсь, однак фігурка Люка також найкраща на теперішній час.
    Недостатки:
    R2-D2 малогабаритний для такого корабля. Непривабливі технічні деталі. Наліпки.
  • 5.0

    15 сер, 2023
    Компания Lego выпустила несколько X-Wings, но это пока самый большой набор. Звездный истребитель X-Wing из Lego Star Wars выглядит фантастически и, будучи частью Ultimate Collector Series (UCS), включает в себя детализированную табличку и прочную подставку, чтобы продемонстрировать всю тяжелую работу. Сборка X-Wing Starfighter разделена на основной корпус корабля, его носовую часть и огромные крылья, расположенные в задней части корабля. Собирать его можно вместе с кем-то. Он очень подвижный, с крыльями, которые можно зафиксировать в нескольких положениях. Это также облегчает демонстрацию, если вы работаете с ограниченным пространством, так как когда крылья расправлены, корабль не такой широкий. Вместе с кораблем вы получите новую детализированную минифигурку Люка в пилотском снаряжении повстанцев, а также фигурку дроида R2-D2.
    Достоинства:
    +Культовый дизайн. +Отличная кооперативная сборка. +Высокодетализированная минифигурка пилота повстанцев Люка. +Хорошо интегрированная подставка.
    Недостатки:
    -За такую стоимость можно было добавить еще какую-то фигурку пилота.
  • 5.0

    15 сер, 2023
    Спустя 13 лет после первого появления первого такого корабля из конструктора ЛЕГО, новый набор появился, чтобы готов восхищать поклонников. Он хорошо проработан дизайнерами — нигде нет случайных цветов, а пластины в целом довольно плавно повторяют форму кузова. Это первый X-wing, в котором дизайнеры успешно воспроизвели шестиугольную форму кузова, от кабины до носа. Что касается самого носа, то он получил новый дизайн, который стал более прямоугольным. Кабина открывается, показывая кресло пилота, джойстик и компьютер наведения. Главная фишка - возможность раскрытия крыльев. Механизм для этого времени довольно прост с легкодоступным колесом, размещенным на кабине корабля, и двумя резинками. Корабль не имеет шасси, зато может стоять на черной подставке. Традиционно, к ней прилагается табличка с информацией. В набор входят две минифигурки пилотной версии Люка Скайуокера и его верного астромеханика R2-D2. Люк — это совершенно новая минифигурка, а вот R2-D2 уже появлялся в наборе с уплотнителем мусора.
    Достоинства:
    Хорошо переработанный дизайн, сразу видно, что современный. В некоторых местах удалось избежать наклеек. Работающий механизм крыльев, для чего нужно покрутить ручку. Возможность поставить корабль на подставку и менять угол наклона. Новая фигурка Люка, а также астромеханик с принтами.
    Недостатки:
    В кузове есть зазор, который заметен, когда крылья открыты.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари