>
Уточнити наявність у постачальника
299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

72 шт.
0 шт.
17 × 0.5 × 15 cm
6+
0 шт.

Опис

   По Дамерон - персонаж "Зоряних війн", один з кращих пілотів спочатку Нової Республіки, а пізніше - Руху опору. Саме він керував легендарним винищувачем X-wing, який ні разу з'являвся в конструкторах ЛЕГО. Чорний лідер пролетів на ньому не одну тисячу кілометрів і провів безліч успішних операцій. Наприклад, винищувач використовувався для порятунку дроїда ВВ-8 на планеті Такодана. Мініатюрний набір "Винищувач По Дамерона" не тільки доповнить вже наявні набори, але також зможе виступити невеликою самостійною збіркою.

   Всього в наборі 72 барвисті деталі відмінної якості. Мініфігурок в наборі не представлено, хоча розміщувати їх і ніде. Однак, ви завжди можете трохи пофантазувати, переробити набір і додати мініфігурки з власних запасів.

   У порівнянні з попередниками, були змінені кольори. Тепер вони відповідають винищувачу з фільму "Зоряні війни: Скайуокер". Транспортний засіб складається з білого, помаранчевого, сірого і блакитного кольорів, які з'явилися саме в цій частині. Очевидно, що винищувач в цьому дизайні куди цікавіший і більш барвистий.

   Також була змінена конструкція, в тому числі збільшена довжина з 8 до 10 сантиметрів. Двигуни тепер включають напівкруглі плитки 1x1, максимально повторюючи двигуни винищувача в мініатюрі. А для оборони і нападу передбачені спеціальні лазерні гармати.

   Набір ЛЕГО "Винищувач По Дамерона" (30386) пропонує чудову деталізацію і точність, виходячи зі своїх розмірів. Підійде як для дітей, так і для більш дорослих любителів серії ЛЕГО "Зоряні війни" і або доповнить щось з наборів, або буде самостійною збіркою.

   І так, швидше беріть набір і вперед бороздити безкраї простори космосу на, без перебільшення, легендарному винищувачі!

   Цей, та інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари