>
В наявності
4449 грн
3441 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 056 шт.
5 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
9+
0 шт.
4.3

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Спеціально для шанувальників легендарних Зоряних війн данська компанія випустила новинку – набір LEGO Star Wars Винищувач Нової Республіки «E-Wing» проти Зоряного винищувача Шин Хаті (75364). Чи ви готові до захоплюючих космічних пригод і динамічних битв з ворогами? Тоді вперед!

Опис

Конструктор Винищувач Нової Республіки «E-Wing» проти Зоряного винищувача Шин Хаті 75364 із лінійки LEGO Star Wars – новинка 2023 року. Величина коробки з деталями 54 x 5.9 x 28.2 см (ширина, довжина та висота). З 1056 «цеглинок» можна сконструювати дві деталізовані моделі зіркових крейсерів.

Для спрощення процесу складання, крім стандартної інструкції, існує спеціальний додаток LEGO Builder. Використовуючи його, можна змінювати масштаб зібраної конструкції, розглядати та обертати її у вигляді 3D моделі, зберігати та доповнювати отриманий результат.

Персонажі та особливості

Набір LEGO Star Wars Винищувач Нової Республіки «E-Wing» проти Зоряного винищувача Шин Хаті 75364 дає можливість відчути себе справжнім космічним мандрівником, який бореться із лиходіями. А може ви вважаєте за краще бути на темній стороні?

У комплекті представлено 5 мініфігурок:

  • капітан Портер, озброєний бластером;
  • воїн Бейлон Сколл та його учениця Шин Хаті, обидва зі світловими мечами;
  • Морган Елсбет;
  • астромеханік-дроїд із Нової Республіки.

У кожного з космічних кораблів відкривається кабіна, в яку можна посадити одного з персонажів. Також зорельоти оснащені висувним шасі, парою шутерів із шипами, спеціальними збройовими відсіками для зберігання світлових мечів. Крім того, за кабіною космічного апарату E-Wing є ніша для робота-механіка.

Новинка від датських виробників може похвалитися високою перевіреною якістю, як і інші набори будь-якої серії. Усі деталі проходять серйозні тестування на скручування, падіння, нагрівання, удари. Це необхідно для підтвердження суворої відповідності міжнародним стандартам безпеки. При складанні не виникне труднощів, всі «цеглинки» без проблем поєднуються в потрібні форми.

Діти та дорослі отримають море задоволення при будівництві зорельотів, разом веселіше вигадувати різні сценарії подій, битися один з одним або на одному боці. Не варто зволікати, щоб вирушити в далекий космос за пригодами та незабутніми емоціями!

Пропонуємо купити конструктор LEGO Star Wars Винищувач Нової Республіки «E-Wing» проти Зоряного винищувача Шин Хаті 75364 у нашому інтернет-магазині за дуже приємною ціною.

  • 5.0

    9 вер, 2023
    Мені подобається, що всі аспекти набору унікальні. Обидва кораблі відрізняються як від інших наборів LEGO Star Wars, так і один від одного. E-Wing є чудовим доповненням до лінійки кораблів повстанців – знайомий, але інший. Корабель Шин здається трохи більш загальним. Таке відчуття, як щось із Зоряних воєн поєднане з британским винищувачем часів Другої Світової. Дизайнери чудово впоралися з відображенням персонажів. Хоча всі вони деталізовані, зіркою шоу є дроїд і хочеться вірити, що він натхненний боротьбою України.
    Достоинства:
    E-Wing: додано три стійки, надрукований купол кабіни, знімне сидіння з легшим доступом до фігурки, місце для дроїда за кабіною. Starfighter: крила у передній частині фюзеляжу, двигун - турбіна, місце для зберігання зброї. Кожна мініфігурка унікальна, як і дроїд.
    Недостатки:
    Трохи дивна кольорова гама у Starfighter як і конструкція.
  • 4.0

    9 вер, 2023
    Серія LEGO Star Wars випустила кілька наборів, які об’єднують два зіркові винищувачі, і цей є одним із моїх улюблених. Я в особливому захваті від E-wing, який демонструє взірцевий баланс між розміром і деталізацією, тому підходить для ігор і показу. Винищувач Шин також підходить для гри, що важливо для подібного набору. Однак модель здається набагато більшою, ніж потрібно, і, на мій погляд, зайве місце для зберігання є свідченням цього. Тому демонструвати їх поряд трішки проблематично. Мініфігурки доповнюють загальне позитивне враження від набору і до них питань немає.
    Достоинства:
    Гарний контраст між двома кораблями. Приголомшливий зоряний винищувач E-wing, який я можу назвати ідеальним. Зручно грати з дитиною, вигадуючи пригоди за участі двох кораблів. Дуже бажані мініфігурки. Альтернативні гнівні вирази обличчя в 3 мініфігурок, що дозволяє вигадати цікаві сцени.
    Недостатки:
    У Бейлана відсутня тканинна накидка. Зоряний винищувач Шин має великі розміри
  • 4.0

    9 вер, 2023
    Эта сборка начинается с мощного E-Wing. Применяемые техники отличаются продуманностью и не оставляют равнодушным даже опытного строителя, а я собираю Лего уже лет 8. Минифигурки очень хорошо проработаны и имеют красивую печать спереди и сзади. Есть несколько наклеек, однако да, козырек кабины напечатан! Теперь о не очень хорошем... Катапультируемое кресло под кабиной E-Wing немного тесновато и заставляет пилота быть слишком высоко в окне. Также о Звездном Истребителе… Цвета на концевых пилонах крыльев неправильные. На снимках из сериала на них нет темно-красного цвета. Красные детали должны быть желтыми.
    Достоинства:
    Корабли разные по дизайну, со своими цветами и особенностями сборки. Представлены функции, то же шасси и выстрелы. Минифигурки с принтами на спине и ногах. Патриотический дроид с собственным местом на корабле.
    Недостатки:
    Неправильные концевые пилоны в Звездном Истребителе. Слишком высокое кресло в E-Wing.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари