>
Під замовлення
9999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

173 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
18+
0 шт.
4.7

Опис

Приготуйтеся отримати одну з найвідоміших зброй світу Зіркових війн з набором LEGO "Світловий меч Люка Скайвокера". Зброю, яка передавалася між найвідомішими користувачами Сили і побачила не одну епічну битву, перш ніж потрапити в руки до найвідомішого свого власника - Люка Скайвокера, сина Енакіна Скайуокера і Падме Амідали.

Про набір

Набір LEGO "Світловий меч Люка Скайвокера" є своєрідним ексклюзивом, адже на офіційному сайті він був доступний лише на Чорну п'ятницю 2021 року і лише як подарунок до ще одного набору. Меч заснований на фільмі "Зоряні війни IV: Нова надія", а якщо точніше, то на другому світловому мечі Енакіна (батька Люка), який Обі Ван передає Люку Скайуокеру. Виходить, що меч був свого роду переданий у спадок, хоч і не безпосередньо.

Коробка відносно невелика, тому весь вміст добре упакований. Всередині коробки 173 деталі для складання світлового меча та підставки та 50-сторінкова інструкція.

Посібник зі збирання заслуговує на окрему увагу, адже в таких наборах, у них завжди можна знайти щось цікаве. Вона починається зі слів Йєнса Кронволда Фредеріксена - дизайнера LEGO Star Wars (джедая під прикриттям). Він розповідає про те, як меч потрапив до рук Люка Скайуокера.

Світловий меч

Меч із набору LEGO 40483 відрізняється послідовністю збірки та її міцністю, а також пропорційністю. У готовому вигляді довжина меча складе 20 сантиметрів.

Світловий меч Люка є досить детальним, незважаючи на невеликий розмір. Різні кнопки правильно розташовані на зовнішній стороні, у тому числі диски для регулювання довжини леза та рівня потужності поруч із матрицею активації. До речі, сірого перемикача взято з «Нової надії», хоча в інших фільмах він золотого кольору. З ще однієї невеликої неточності можна відзначити, що у цій моделі вісім чорних ручок замість шести або семи.

Після розколу ручки світлового меча, всередині видніються дві прозоро-блакитні деталі 2 на 2, що представляють кібер-кристал. Це довгоочікуване включення, про яке просили багато фанатів оригінальних фільмів. Що ж, тепер Ви можете отримати такий кібер-кристал і поставити питання, чому меч Йоди не отримав таке ж включення, тільки зеленого кольору.

Підставка для демонстрації

У наборі LEGO "Світловий меч Люка Скайвокера" є приваблива підставка для демонстрації, яка доповнює світловий меч, утримуючи його циліндричну рукоять. Чорні елементи, що складають цю підставку, красиво контрастують зі світловим мечем Люка. Зброя на ній лежить надійно та стійко.

Також підставку доповнить табличка, на якій написано чий це меч та розміщено логотип LEGO Star Wars. Обов'язкове доповнення для демонстраційного набору.

Увага! У наборі немає жодної наклейки, навіть табличка принтована.

 

Набір LEGO 40483 точно сподобається фанатам Зоряних війн і спонукає на нові перемоги проти Імперії та самого Дарта Вейдера. Тож озброюйтеся світловим мечем і вперед, до перемог, джедаї!

Вдалої та цікавої збірки! 

 

  • 5.0

    2 лют, 2022
    Світловий меч Люка Скайуокера — це особливий набір LEGO Star Wars, який незалежно від вашого віку чи вашого цинізму щодо бренду перенесе вас у той перший момент, коли ви закохалися в далеку-далеку галактику. Отримавши його вперше, я згадав як став свідком першої подорожі Люка. Як модель, це правильно спроектований світловий меч, укомплектований підставкою. Добре поєднується з AT-AT, а також може бути самостійним експонатом.
    Достоинства:
    Весела, приваблива модель з гарним дизайном. Легко збрається та передає дух далекої-далекої галактики.
    Недостатки:
    Ціна трошки кусається, а може і не трошки, хоча і розумію, що к-ть обмежена.
  • 4.0

    2 лют, 2022
    Это не первый набор светового меча, который предлагает компания. До этого был меч Йоды в 2020 году, который дарили к Кантине. Внутри всего 2 пакетика и моя сборка закончилась за пару минут. Правильная отделка и кристалл - именно то, почему на меч нужно обратить внимание. Жаль только, что подставка никак не соединяется с предыдущей. Зато наклеек нет, за это отдельный огромный плюс. А вот фигурку Люка могли и добавить.
    Достоинства:
    Забавная и простая сборка, правильно детализирована. Хорошо выглядит на подставке. В этом магазине можно купить просто так.
    Недостатки:
    Нету фигурки и нету никакой имитации лазера.
  • 5.0

    2 лют, 2022
    Черная подставка выбрана очень удачно, меч прекрасно контрастирует с ней. Но и при снятии с подставки он выглядит хорошо. Как и указано в описании, абсолютно все кнопки на своих местах. Разделив рукоять светового меча, вы обнаружите внутри два светло-голубых кристалла. Теперь мне остается где-то найти меч Йоды, думаю, они будут классно выглядеть вместе на полочке.
    Достоинства:
    Размер хоть и уменьшен, но все главные детали сохранены. Долгожданное добавление кибер-кристалла. Поставка с названием.
    Недостатки:
    Набор очень эксклюзивный, так что если хотите приобрести, поторопитесь.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари