>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

236 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Сюжет
Допоможи Люку Скайвокер і роботу С3РО перетнути небезпечну пустелю. Для цього у тебе буде великий і дуже швидкий спідер, який зробить подорож набагато швидше і безпечніше. Насолоджуйся місцевими пейзажами і колоритами, через оглядове віконце, а 3 потужні реактивні турбіни позаду, дозволять розвинути максимальну швидкість. Але варто бути на чеку, адже ніколи не знаєш, яка небезпека ховається за наступним поворотом. Піщаний рейдер вже спостерігає за героями і готовий напасти в будь-яку секунду. Він хоче заволодіти кораблем мандрівників і всіма їх ресурсами. Розбійник озброєний і небезпечний, але на щастя у вас є бластерная гвинтівка, якої можна відстрілюватися. Бийся з ворогом, а потім продовжуй свій шлях.

Про набір
Набір LEGO Star Wars 75271 Спідер Люка Скайуокера присвячений IV епізоду Зоряних Воєн: Нова надія. Він складається з 236 деталей, які разом утворюють легендарний спідер Люка Скайуокера. Також не варто забувати про цікаві фігурки самого Люка Скайуокера, воїна Джави і невеликого робота С3РО. З їх допомогою ви зможете повністю відтворити знамениту сцену з фільму або придумати свою власну історію. Конструктор відмінно підходить хлопчикам віком від 7-ми років і буде цікавий навіть тим, хто не знайомий з фантастичним фільмом.

Про серію
Всі набори серії Star Wars покликані в першу чергу порадувати фанатів цього фільму точними моделями будинків, споруд, бойових кораблів, героїв і багатьма іншими деталями. Конструктор немов переносить вашого малюка в фантастичний світ і доставить йому море задоволення під час гри. Дитині цікаво не тільки збирати, але і грати з конструктором. Він може придумувати безліч ситуацій і сцен для гри, а також відтворювати вже існуючі. До того ж набір стане відмінним елементом інтер'єру в кімнаті вашого малюка.

Всі набори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Вони поставляються офіційним дилером "ЛЕГО Україна". Купити конструктор LEGO Star Wars 75271 Luke Skywalker's Landspeeder ви можете, зробивши замовлення на наймання сайті.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари