>
Уточнити наявність у постачальника
2699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

675 шт.
0 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
18+
0 шт.
4.5

Опис

Пробудіть у собі внутрішнього джедая та станьте гідним власником шолома, який бачив не одну захоплюючу битву і належав гранд-майстру Нового ордену джедаїв та одному з головних героїв всесвіту в наборі LEGO “Шолом Люка Скайуокера (Червоний-5)”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75327 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 675 якісних деталей, лист наклейок, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – шолом.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду та знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Битва при Явині

Ця битва стала однією з битв Галактичної громадянської війни і запам'яталася тим, що в ній було знищено першу "Зірку смерті" і майже весь її екіпаж. Вся флотилія повстанців складалася із золотої, червоної, синьої та інших ескадрилій. Командувачем червоної ескадрильї 5 (Т-65 “X-wing”) був Люк Скайуокер, що і надихнуло дизайнерів LEGO на створення даного набору. До того ж, шолом Люка «Червона п'ятірка» — один із найзнаковіших шоломів повстанців в оригінальній трилогії, і ви могли бачити безліч сцен із ним у кабіні X-Wing.

Складання шолома

Якщо Ви вже збирали шоломи з цієї підсерії, то набір LEGO “Шолом Люка Скайуокера (Червоний-5)” не викличе багато труднощів, однак і тут є ряд своїх особливостей.

Збірку цього шолома Ви почнете з основи, яка є досить високою. Фактично вона вбудована в шолом, а не окрема підставка, тому в певний момент Ви відразу почнете збирати червоне центральне ядро ​​шолома. Потім йде купол із відкритими кульовими шарнірами, щоб пізніше прикріпити диски Альянсу повстанців. Далі йдуть окуляри Люка. Усередині дизайнери слідували своєму бажанню зберегти деталі, включаючи навушники. Вишенька на торті - складання та кріплення мікрофона та ремінця для підборіддя. І вуаля – збірку закінчено. Усього кілька захоплюючих годин складання і перед Вами один із найзнаковіших шоломів.

Шолом у готовому вигляді

У готовому вигляді, шолом з набору LEGO 75327 досягає 19 сантиметрів заввишки, 12 завширшки і 13 завдовжки, що приблизно відповідає іншим шоломам. Пропорції та зовнішній вигляд цього шолома виглядають абсолютно чудово, включаючи відкриту внутрішню частину та точно сподобаються будь-якому фанату “Зоряних воєн”. Білий колір шолома розбавляють червоні та жовті смуги та акценти. Він також має табличку з назвою набору та логотипом LEGO. Таким чином, готовий варіант шолома порадує Вас чудовою деталізацією, новими будівельними техніками та ефектним відображенням на спеціальній вбудованій підставці.

 

Справжній фанат “Зоряних війн” просто не може пропустити набір LEGO “Шолом Люка Скайуокера (Червоний-5)” та не зібрати перший повстанський шолом із відкритим обличчям. Да прибуде з Вами сила!

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 кві, 2022
    Моя сім’я запропонувала мені спробувати Lego як спосіб розслабитися, і для початку я вибрав шолом Люка Скайуокера. Я не поспішав і отримав велике задоволення. Я бачив і тут, і в інтернеті, що деякі люди мали проблеми з розділом та закріпленням жовтих стрижнів. Я дотримувався всіх інструкцій по порядку і не мав жодних проблем. Відкритий дизайн надає йому цікавості та змушує мене відчувати себе готовим протистояти Дарту Вейдеру та Зірці Смерті.
    Достоинства:
    Це один із небагатьох відкритих дизайнів, які я бачив. Ремінець для підборіддя та комунікаційний блок - гарні додаткові деталі. Доволі непоганий набір, але лише для демонстрації.
    Недостатки:
    Жовті стрижні було важкувато закріпити, але якщо все робити правильно, то вони будуть триматись.
  • 4.0

    17 кві, 2022
    В сборке есть большая ошибка. Хотя, на самом деле их 2. Обе примерно на 158 шаге сборки. Желтые стержни воздействуют вниз и ломают сборку. При этом, 3 белые детали (6337079) не закреплены, чтобы выдерживать желтые стержни. Структура прикреплена к шлему соединением 1x3, площади поверхности которого недостаточно. Но я нашел решение: замените 3 детали (6337079) белой пластиной 2x3 (302101). Кажется, это помогает сделать сборку стабильной, но если у вас есть лучшее решение, то напишите в ответ.
    Достоинства:
    Новый вариант сборки шлемов. Красивые цвета, которые соответствуют фильму. За счет встроенной основы, шлем очень устойчивый.
    Недостатки:
    Недочет в сборке делает набор не таким идеальным, как он бы мог быть.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари