>
В наявності
3199 грн
2539 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

601 шт.
4 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
9+
0 шт.
4.3

Рекомендовані Комплекти

+ =
3328 грн
2648 грн
+ =
3698 грн
2959 грн
+ =
5398 грн
4387 грн
+ =
3598 грн
2875 грн
+ =
3658 грн
2925 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Одні з останніх пригод у всесвіті Зоряних воєн возз'єднують фанатів з колишніми джедаями, а точніше - Асокою Тано. Раніше вона встигла допомогти Мандалорцю розкрити потенціал Грогу, а в серіалі "Асока" вирушає у власну подорож. Віддайте їй головну роль і в наборі LEGO "Шатл джедаїв Т-6 Асоки Тано", який надає ще більше подій за участю знаменитої джедайки. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75362 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 601 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - космічний корабель. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Унікальні мініфігурки

Кожна з 4 мініфігурок, доданих до набору ЛЕГО 75362, унікальна і відображає зовнішній вигляд персонажів із серіалу "Асока":

  • Асока Тано - член Ордена Джедаїв. У неї помаранчевий колір шкіри і біло-блакитні лекку. З одягу на ній сіро-синя накидка джедая. Озброєна Асока двома прозорими світловими мечами;
  • Сабін Врен - дівчина, яка майстерно поводиться зі зброєю. На дівчині темна мандалорська броня, а також вона має коротке фіолетове волосся. Волосся можна змінити на мандалорський шолом із візором. Зброя - 2 бластери;
  • професор Хьюянг - архітектор, який навчає джедаїв збірці мечів. Він має світлий тулуб із відображуваними датчиками і панелями. Аксесуар професора - гайковий ключ;
  • Маррок - колишній імперець, який став найманцем. Мініфігурка одягнена в сірий броньований костюм, що має окремі деталі наплічників і шолома. Зброя - подвійний червоний світловий меч. 

Шатл Т-6

Представлений у наборі корабель найбільше використовувався за часів Війн джедаїв, проте також повернувся для нових пригод Асоки. У комплекті корабель збирається з бордових і сірих деталей і має напівкруглий плоский корпус. Т-6 унікальний як за зовнішнім виглядом, так і за конструкцією завдяки великому плавниковому крилу, яке може обертатися навколо корпусу корабля. Це дозволяє Т-6 переходити в режим польоту. Спереду розміщені гармати, що стріляють салатовими детальками, а ззаду встановлено кілька двигунів, які відображені блакитними деталями. Усередині корабля представлена кабіна, що відкривається, для мініфігурки-пілота, а також є можливість зберігати різну зброю у двох панелях, розташованих у корпусі корабля. 

Щоб бути стійким і придатним для демонстрації, в нижню частину корпусу корабля вбудовано дві складні панелі. Викидаючи їх, він може безпечно стояти, оскільки просто в режимі польоту це неможливо.
 

Не пропустіть ні серіал про Асоку Тано, ні можливість самостійно взяти участь у її джедайських пригодах у наборі ЛЕГО "Шатл джедаїв Т-6 Асоки Тано".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 вер, 2023
    Как правильно сказано в описании, в последних приключениях фигурируют именно старые джедаи, главной из которых является Асока Тано. Это набор, похожий на T-6 Шаттл, выпущенный в 2011 году. Но это не просто римейк старого набора, поскольку он был представлен в новом сериале и имеет впечатляющую линейку уникальных минифигурок. Из трех наборов, вдохновленных Асокой, этот, пожалуй, самый впечатляющий с точки зрения персонажей, поэтому я его и выбрал. Корабль также довольно крут, особенно потому, что он предлагает некоторые новое технические особенности, как поворот крыльев.
    Достоинства:
    Появление не настолько популярного корабля в формате конструктора. Уникальная возможность проворачивать крылья покругу. Во время таких проворотов не зацепливается фюзеляж. Новые минифигурки, которые точно повторяют персонажей.
    Недостатки:
    Место всего для 1 бедненькой минифигурки.
  • 4.0

    9 вер, 2023
    Вибір мініфігурок є видатною особливістю набору Лего з шаттлом Т-6, включаючи, двох найважливіших персонажів із серії Асоки (сама Асока та Сабін) та досягаючи високого рівня деталізації в усьому квартеті. Крім того,корабель відтворює основні деталі вихідного матеріалу, тому виглядає привабливо на виставці, за винятком нижньої частини крила. Одна сторона виглядає гірше, ніж інша, оскільки видно нижню сторону пластин. Однак я думаю, що брак місця для пасажирів є проблематичним для гри. Навіть якби було достатньо місця лише для однієї мініфігурки, яка лежала б у фюзеляжі, а інша пілотувала, цього було б достатньо. Попри свої проблеми, це бажаний набір для шанувальників Асоки.
    Достоинства:
    Розпочато довгоочікувану серію про Асоку. Привабливий і точний дизайн з усіх ракурсів. Клинчасті пластини по краю утворюють привабливу форму, зливаючись у криву. Приємні функції, особливо ідея з поворотом крил. Чотири виняткові мініфігурки.
    Недостатки:
    Лише місце для однієї мініфігурки. Незавершена нижня сторона крила.
  • 4.0

    9 вер, 2023
    Мені дуже сподобалося будувати, і я витратив на це близько семи годин, тому що я розширив кабіну, щоб помістити в неї Асоку і Сабін. Ззаду є двоє дверей, які відкриваються зверху, але вони достатньо великі, щоб помістити світлові, шолом та впринципі будь-яку зброю. Я також додав кілька темно-червоних пластин на нижню частину крил, щоб вони гармоніювали з верхніми лініями. Це те, що мені подобається в Лего, ви завжди можете додавати або забирати щось при будівництві, щоб зробити його своїм власним.
    Достоинства:
    Мені подобається червоний колір. Він виділяється серед усіх сірих кораблів Зоряних воєн. Вибір мініфігурок просто дивовижний і вони мають місце для своїх аксесуарів. Гарний набір для демонстрації та шанс попрактикуватись у зміні готового корабля.
    Недостатки:
    Кокпіт занадто малий. Ви дійсно повинні мати можливість помістити туди більше, ніж 1 фігурку. Оскільки це набір, в якому ви можете обертати крила корабля, як вам заманеться, дуже шкода, що половина з них - це лише зворотна сторона тарілок. Не можу дати максимальну оцінку набору, який потрібно настільки змінювати самостійно.

Рекомендуємо подивитися ці товари