>
Скоро в продажі
2949 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

640 шт.
3 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
9+
0 шт.

Опис

Космічний корабель Дарта Мола набув великої популярності, зокрема й через його знаменитого власника. Одну з його версій, приурочену до 25-річного ювілею серії ЛЕГО Зоряні війни можна отримати в наборі LEGO "Розвідник ситхів Дарта Мола". Адже оригінальний корабель був серед одних з перших наборів, випущених 1999 року.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75383 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 640 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Зіткнення мініфігурок

Набір ЛЕГО 75383 - це колекція з 4 мініфігурок, які є противниками:

  • Дарт Мол. Він має традиційний образ із "Зоряні війни. Епізод 1: Прихована загроза", який включає чорне кімоно і червоні принти на обличчі. Мол володіє своїм дволезвийним світловим мечем червоного кольору;
  • Квай-Гон Джинн. Він одягнений у пісочного кольору кімоно, що підтримується ременем і коричневі штани. Поверх одягається пончо з тканини. Голова двостороння - з добрим і рішучим обличчям. Його зброя - салатовий світловий меч;
  • Енакін Скайвокер. Його мініфігурка в наборі зображена у вигляді дитини, одягненої у світле потерте кімоно і намисто з Татуїна. Один вираз обличчя щасливий, а другий стурбований;
  • Со Геррера (ексклюзивна мініфігурка до ювілею). Він одягнений у темно-зелені обладунки з безліччю ременів і дихальних трубок. Окремо є деталь нагрудника з наплічною бронею і біло-червоний плащ. З обох боків голови суворий погляд. Як для ексклюзивної мініфігурки, для нього призначена спеціальна підставка.

Корабель-розвідник

Як розігрів перед основним складанням, у цьому наборі представлено збірний коричневий мотоцикл Дарта Мола, на якому мініфігурка може сидіти і триматися за кермо, а також 3 дроїди-розвідники з червоними фоторецепторами. 

Коли увага переходить до розвідника, його складання починається з бази, місцями укріпленої за допомогою деталей Technic. Далі вона деталізується пластинами і збільшує носову частину. Після цього деталізуються сферична кабіна пілота і навколишній кузов. Останні етапи, які завершують модель, додають 4 крила. Готовий корабель має низку функціональних можливостей: крила можна розкласти, шасі прибирається під час польотів, 2 пружних стрільця стріляють, двері до складського відсіку можуть відчинятися і випускати дроїдів-розвідників. Люк у даху кабіни може відчинятися, бічні сторони розкриватися, а всередині перебувати як Дарт Мол, так і його мотоцикл. Також усередині кабіни є елементи управління і затискачі для світлового меча.

 

Приєднуйтесь до Дарта Мола в його польотах по галактиці в наборі ЛЕГО "Розвідник ситхів Дарта Мола" і відзначте 25-річчя серії ЛЕГО Зоряні війни святковим комплектом.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари