>
Скоро в продажі
9599 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 931 шт.
2 шт.
55.5 × 10.3 × 37.8 cm
18+
0 шт.

Опис

"За характеристиками вони не поступаються інкомівським хрестокрилам. Тепер ми граємо на наших умовах " - Келл Бірчер

Запаліть спогади про класичні дії саги Зоряні війни за допомогою набору LEGO "Перехоплювач TIE", адже його старший брат був серед перших комплектів, випущених у рамках серії. А тепер його оновлений дизайн повертається під час святкування її 25-річчя.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75382 було випущено в межах серії LEGO Star Wars. Він містить 1931 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 18 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Серія LEGO Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Мініфігурки на борту

Оскільки перехоплювач TIE належав Галактичній імперії, до набору ЛЕГО 75382 додані відповідні мініфігурки, які можна було б виявити на борту винищувача:

  • пілот (ексклюзивний). Він одягнений у чорний костюм і шолом із датчиками, імперськими відзнаками та кількома відблисками, зокрема нанесеними на рукави. Шолом можна зняти, щоб побачити обличчя пілота. Він озброєний пістолетом;
  • ремонтний дроїд серії MSE-6 (миша-дроїд, ексклюзивний). Це збірний дроїд, виконаний із чорних деталей, який пересувається на 4 колесах.

Для обох мініфігурок передбачено місце на підставці для космічного корабля. Також на підставку додана ювілейна деталь до 25-річчя серії та пластина з технічними характеристиками винищувача.

Перехоплювач TIE

Складання корабля в наборі починається з його кабіни, для якої використовуються кольорові деталі. Стінки кронштейнів повертаються на осі з однією стійкою, створюючи восьмикутну форму, яка пізніше буде закрита зовнішніми шарами. Наступні кроки включають кріплення лонжеронів, які будуть тримати крила. Коли внутрішні частини готові, вони закриваються сірими панелями, що відповідають імперському монохромному стилю. Складання кабіни закінчується, коли вона закругляється в кулю з круглим склом. Далі слід створити крила, які починаються з центральної частини. До них прикріплюються трикутні панелі в чорно-сірому кольорі і збірка вважається закінченою. Розміри готового корабля сягають 32 сантиметрів заввишки, 40 завдовжки та 33 завширшки.

У наборі є вищезгадана підставка, яка не тільки корисна для демонстрації корабля під кутом догори, а й необхідна під час його складання. Через великі шарнірні крила винищувач неможливо поставити на поверхню.

 

Створіть один із найшвидших і найнебезпечніших винищувачів у наборі ЛЕГО "Перехоплювач TIE", який не просто являвся показником сили Імперії, а й був одним із перших кораблів, випущених у серії ЛЕГО Зоряні війни.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари