>
Уточнити наявність у постачальника
4499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

248 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.8

Опис

Свіжий погляд на старий добрий перехоплювач
Подібний набір фанати вже бачили в далекому 2014 році. У серпні 2020 компанія ЛЕГО вирішила порадувати шанувальників перевипуском знайомої іграшки. Ця іграшка має звичнудля ЛЕГО якість і допоможе вам відтворити сцени з «Зоряних воєн: Помста ситхів» і «Зоряних воєн: Війни клонів».

Що в наборі
У коробці вас чекають деталі для побудови функціонального і високотехнологічного перехоплювача ЕТА-2 типу «Актис», який активно використовувався республіканцями. Зберіть і удосконалюйте його разом з Енакіном Скайвокером.
Перехоплювач джедая Енакина легший і маневренніший своїх попередників, а значить - і швидший. Він має укорочені крила і роздвоєний ніс. Кабіна пілота розташована по центру і покрита тонованим склом. Вся бойова міць корабля захована під його дном. Це лазерні гармати, які здатні стріляти на велику відстань з високою точністю.

Винищувач можна використовувати в різних місіях, завдяки його функціоналу. Він хороший як в розвідці, так і в атаці, адже має невеликі розміри і досить маневрений. З легкістю поміщається в ангарі корабля носія.
Кожен такий перехоплювач обслуговується дроїдом-астромеханіком, який йде до нього в комплекті. З цієї пташкою літає всім знайомий R2-D2. Він впорається з будь-поломкою і буде вашим вірнимм помічником в бою.
Управляє перехоплювачем сам Енакін Скауокер в своєму стандартному образі, до того як він став Дартом Вейдером. Джедай озброєний своїм світловим мечем синього кольору і має два вирази обличчя.

Нові функції набору та особливості
• У цьому наборі додали 2 пружинних гармати і відкидні затворки для режиму атаки. Під крилом ви знайдете запасний патрон на екстрений випадок. Дизайн також змінився, його ви зможете особисто оцінити.
• Складається з 248 деталей - не важкий в збірці, але потребує часу.
• Інструкція допоможе розібратися з усіма деталями.
• У комплекті 2 мініфігурки: Енакін Скайуокер і дроїд-астромеханік R2-D2 в своїх стандартних образах.
• Ідеальне доповнення до колекції «Зоряних воєн»: цікаві технічні рішення і мініфігурки.
• Якість і безпека - всі набори ЛЕГО проходять ретельну перевірку, їх можна гріти, кусати, підкидати.
• Буде цікавий дітям від 7 років.

Купити LEGO Star Wars Перехоплювач джедая Енакіна (75281) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 4.0

    5 жов, 2020
    К дизайну данного набора не придерешься, он хорош и есть заметные улучшения в сравнении с предыдущими. Однако всегда присутствуют какие-то "но" и здесь они тоже есть. Что когда-то печаталось на самих детальках, теперь представлено в виде наклеек, а у меня не самые прямые руки и приклеить их мне было сложно. Говоря о фигурках, то тут тоже не увидишь ничего интересного. Р2Д2 - ничего особенного, а Энакин слизан с набора "бой на Мустафаре", лишь на лице изменения в виде микрофона.
    Достоинства:
    Удовольствие от сборки никуда не денется
    Недостатки:
    Хотелось бы видеть дополнительного персонажа
  • 5.0

    16 вер, 2020
    Отличное развлечение для маленьких и больших мальчиков :) конструктор реально крутой и качественный, очень массивный такой, даже удары об стены выдерживает и не рассыпается. Все детали подогнаны идеально. В комплекте ничего лишнего или наоборот недостачи не было, с понятными инструкциями. Лего как всегда держит марку. Прикладываю фотку этого шедеврального конструктора!
    Достоинства:
    Качество и еще раз качество!
    Недостатки:
    если найду - напишу, пока минусов нет!
  • 5.0

    7 сер, 2020
    Цей набір добре поєднувати із LEGO Star Wars Микрофайтеры: Истребитель Сопротивления типа Y (75263) можна позмагатися у швидкості та вправності. Кожен набір оснащений новітнім знарядям. Отож, доведеться вирішувати, хто крутіший. Ми полюбляємо поєднувати набори, так цікавіше гратися.
  • 5.0

    6 сер, 2020
    Розробники постарались зробити перехоплювач міцним та маневреним. Дроїд допоможе Вам тримати техніку в справному стані. Тоноване скло - одна із відмінних якостей набору. Елементи плотно прилягають один до одного, тому не хвилюйтесь, якщо він влетить у дерево або стіну. Ми запускали перехоплювач на дальність, це теж варіант гри.
    • 30 вер, 2020
      Андрей, при запусках на улице (я так понимаю Вы часто там играете с набором) тонированное стекло не поцарапалось? Долговечный набор?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари