>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

329 шт.
8 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

У космосі також люблять Новий рік та святкують його з не меншим розмахом, ніж на Землі. Приєднуйтесь і Ви до цих веселощів у наборі LEGO “Новорічний календар LEGO Star Wars™ – 2022” та дізнайтесь, які секрети готує свято.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75340 було випущено у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 329 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – адвент-календар.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Що таке адвент-календар?

Цей набір належить до жанру адвент-календарів або різдвяних календарів. Але що це таке? Різдвяний календар – це традиційний для Європи спосіб відслідковувати кількість днів до приходу Різдва. Перші згадки з'явилися в ХІХ столітті в Німеччині і поширилися спочатку найближчими країнами, а там і всією Європою. Календар містить основу, на якій розміщені 24 осередки, всередині яких можуть бути маленькі подарунки або солодощі. Ідея в тому, що людина щодня відкриває по 1 віконцю та отримує випадковий сюрприз. Часто це щось солодке або пов'язане зі святом.

Календар всесвіту Зоряних воєн

Як і у всіх адвент-календарів LEGO, коробка LEGO 75340 має складний клапан, який служить ігровою зоною. Щоденні дверцята інтегровані в зимову сцену, де Санта АТ-АТ топає селом раси евоків. Також з'являються R2 та 3PО, одягнені в сезонний одяг. Однак Дарт Вейдер почувається не у своїй тарілці в літньому топі та ластах. Достатньо справедливо, оскільки він ніколи не був тим, хто дотримувався жорсткого кодексу.

За кожною із дверних засувок є невелика ілюстрація-інструкція, що показує, як має бути складений подарунок дня. Усіх їх можна розділити на кілька груп:

  • мікрокораблі: лендспідер V-35, лендспідер X-34 Люка, республіканський бойовий корабель, республіканський крейсер класу "Аккліматор", шатл Bad Batch, T-16 Skyhopper, дроїд-винищувач, TIE-перехоплювач і B-Wing;
  • збірки, пов'язані з битвою на Хоті: AT-ST, оборонна турель повстанців та лазерна гармата;
  • місця для розвитку подій та предмети: біла печера Вампа, стійка з боєприпасами + шипомет, татуїнський випарник вологи, замок Дарта Вейдера з піску;
  • мініфігурки: жовтий командир солдат-клонів, бойовий дроїд, сніговий штурмовик, Люк, Санта-Гонк, C-3PO, R2-D2 і Дарт Вейдер (4 з них мають святкові новорічні принти, хоча Вейдер і одягнений по-літньому).

За підсумками можна отримати 24 щоденні збірки, розділені по днях до Нового року. Або ж можна психанути і відкрити все за раз.

Відсвяткуйте позаземний Новий рік разом із джедаями, їхніми друзями та ворогами у наборі LEGO “Новорічний календар LEGO Star Wars™ – 2022”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 жов, 2022
    Це перший адвент-календар, який я купив після приблизно 3 річної перерви. Раніше все якось не до цього було, а тут хочеться себе чимось потішити. Мені подобаються ВСІ додані збірки, і вибір фігур чудовий. Фігурки з новорічною тематикою безсумнівно найкращі. Бажаю, щоб усі були такими, а то є і прості. Пишучи відгук, прийшла геніальна ідея - ноги та руки бойового дроїда могли б бути зробленими ніби новорічний льодяник. Знаєте, є такі білі з червоним. Було б прикольно, але я і так задоволений;)
    Достоинства:
    Одразу 8 фігурок за ціною в трішки більше 1000 гривень. Міні-версії кораблів та знакових місць. Є сцена, на якій можна виставляти усі збірки, проте я нею не планую користуватись.
    Недостатки:
    Чогось глобального то немає, просто більше фігурок могли б бути новорічними.
  • 5.0

    14 жов, 2022
    Я великий шанувальник адвент-календарів, оскільки вони справді чудові для дітей напередодні Нового року. Тим більше, за останні роки вони зарекомендували себе як доволі дешеві набори з великою кількість збірок та фігурок, часто - унікальних. Можливо для тих, кто бере їх постійно, то це не настільки цікаво, проте ми займаємось цим тільки 2 рік. І то, цей ми ще не збирали, хочемо зробити все “як потрібно”. З того, що бачив на сайті, то тут достатньо нових речей, які добре розроблені та весело поєднують святкову тему. Особливо зацікавив Дарт Вейдер, AT-ST та C-3PO.
    Достоинства:
    Не тільки сину, але і мені цікаво відкривати ці віконця. Комусь, можливо, теж сподобається полотно для гри. Деякі фігурки мають новорічне вбрання, а от Вейдер чомусь у ластах, але це теж прикольно.
    Недостатки:
    Не всі збірки такі круті як хотілось, є і трохи гірші.

Рекомендуємо подивитися ці товари