>
Уточнити наявність у постачальника
369 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

85 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Більшість персонажів Зоряних війн відчувають особливий зв'язок із якимось із космічних кораблів. Це можна яскраво побачити на прикладі Бобби Фетта, який сам прославився як один із найкращих мисливців за головами та подарував славу своєму кораблю. Зберіть зменшену копію цього знакового корабля в наборі LEGO “Мікровинищувач зореліт Боба Фетта”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75344 було випущено у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 85 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тема набору - космічний корабель.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Фігурка Боби Фетта

До комплекту входить лише одна мініфігурка, сам Боба Фетт. Він одягнений у зелену із чорним броню, яка побачила не одну перестрілку. На руках мініфігурки символ міфозавра та встановлена на зап'ясті ракетна установка. За спину можна прикріпити реактивний ранець. На голові традиційний світло-зелений шолом. Його можна зняти та виявити одностороннє розсерджене обличчя зі шрамами та зморшками. При цьому шрами продовжуються навіть на потилиці. Мініфігурка озброєна бластерною гвинтівкою ЕЕ-3, яку може тримати в руках.

Мікрофайтер

Щоб зібрати космічний корабель, у наборі потрібно поєднати 85 деталей, що не займе багато часу. Коли все готово, можна легко впізнати Зореліт, завдяки його червоній основі, гарматам та склу. У задній частині корабля використовується радарна тарілка 2×2 і кілька транспомаранчевих деталей для деталізації двигуна. Ігровою особливістю цього набору є можливість стріляти з носових гармат.

Фішка мікрофайтерів - перебільшення відмінних рис транспортних засобів - додавання невеликої мультяшності, щоб зробити їх більш впізнаваними в маленькому масштабі. У наборі ЛЕГО 75344 це торкнулося кабіни, в яку, незважаючи на невеликий розмір, можна помістити мініфігурку Боби Фетта. Вона відкривається і дозволяє герою перебувати усередині як під час приземлення, так і під час польоту. При цьому фігурка поміщається в кабіні навіть разом із реактивним ранцем.

Мікрофайтер також може бути розміщений у горизонтальному посадковому режимі. Маленькі крильця з обох боків кабіни прикріплені за допомогою штифтів Technic, тому їх можна повертати для режиму посадки, хоча вони не обертаються автоматично. Особливість невеликого масштабу цієї моделі полягає в тому, що її можна легко збалансувати в режимі вертикального польоту без необхідності використання підставки.

Отримайте культову мініфігурку Боби Фетта з космічним кораблем і вирушайте з ним на полювання за злочинцями в наборі ЛЕГО “Мікровинищувач зореліт Боба Фетта”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 кві, 2024
    Один из лучших микрофайтеров этой серии. По скидке обязательный мастхэв, просто ради фигурки Бобы Фетта.
    Достоинства:
    1. Цена 2. Минифигурка, точнее ее качество и принты. 3. Наличие игровых функций - флик-ракетки. 4. Очень качественно перенесли силуэт корабля в масштаб микрофайтеров.
    Недостатки:
    1. Лего как всегда немного не смогли в цветовую гамму. Эта фигурка из "Книги Бобы Фетта", и ее ранец и шлем должны быть из более темного пластика, такого же по цвету как принт на торсе. Dark Green #184632 RGB по библиотеке Лего.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари