>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

198 шт.
2 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Про конструктор
Ваша дитина фанат Зоряних Війн, тоді конструктор LEGO Star Wars 75265 Мікрофайтери: Скайхоппер T-16 проти Банти буде відмінним подарунком на день народження або будь-яке інше свято. За допомогою даного набору дитина зможе повністю зануритися в космічні пригоди і відтворити популярні сцени з фільму прямо у себе в кімнаті. Конструктор відмінно підходить як для гри наодинці, так і разом з друзями. При цьому дитина розвиває дрібну моторику рук, фантазію і комунікаційні навички. Набір з точністю повторює моделі з фільму і буде відмінною прикрасою домашнього інтер'єру.

Захоплююча битва
Одягай шлем, сідай за штурвал і запускай двигуни, адже попереду на тебе чекає небезпечна дуель "Скайхоппера T-16" і Банти в пустелі Татуїна. Стріляй, маневруй, руйнуй і бийся зі своїми ворогами не шкодуючи сил і боєприпасів. Хто ж переможе в цій захоплюючій сутичці? Вирішувати тільки тобі. Під час гри вас чекає море позитивних емоцій і величезна кількість задоволення. З конструкторами ЛЕГО немає часу нудьгувати!

Цікаві особливості
Конструктор LEGO Star Wars 75265 Skyhopper vs Bantha Microfighters є новинкою 2020 року. Він відмінно підходить хлопчикам віком від 6 років і досить легко збирається, навіть для тих, хто не знайомий з наборами ЛЕГО. У коробці дитина виявить 198 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З деталей малюк може зібрати дві моделі кораблів Т16 і Банти. Вони відмінно підходять для того, щоб влаштувати небезпечні баталії прямо у себе в кімнаті. Кораблі оснащені бойовими знаряддями, які роблять гру ще динамічніше і цікавіше. Також не варто забувати про красиві мініфігурки і різні додаткові аксесуари. До того ж доступна ціна, дозволяє придбати конструктор практично кожному.

Всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Купити LEGO Star Wars 75265 Мікрофайтери: Скайхоппер T-16 проти Банти ви можете на нашому сайті. Ми оперативно доставимо ваш набір в будь-яку точку України і відповімо на всі ваші запитання.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари