>
Уточнити наявність у постачальника
629 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

88 шт.
2 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Коли вперше в серіалі показується Мандалорець, він володіє колишнім кораблем імперського класу, відомим як Лезо бритви. Через невдалий інцидент з лазерним пострілом, йому довелося змінити корабель і тепер Дін Джарін носиться по Зовнішньому кільцю на переробленому винищувачі N-1. Цей же транспортний засіб можна зібрати в мініатюрі в наборі LEGO "Мандалорський зоряний винищувач N-1. Мікровинищувач".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75363 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 88 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - космічний корабель. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Нерозлучні мініфігурки

Не можна заперечити той факт, що з моменту знайомства Мандалорця з Грогу, між ними встановився міцний зв'язок. Тому в наборі ЛЕГО 75363 вони також з'являються разом:

  1. Мандалорець (Дін Джарін) - мисливець за головами. Фігурка має точні принти броні, включно з стегновими пластинами з невеликими потертостями. Червонуваті ремінці вкривають обидва боки торса. Шолом сріблястий, що відповідає бескарській броні. Його можна зняти і побачити, злегка неголене, обличчя героя. Мандалорець має чорний бластерний пістолет і реактивний ранець за спиною;
  2. Грогу - чутливий до Сили малюк. Він маленького розміру, проте має спеціальну голову, щоб відтворити великі вуха з очима та складки. Одяг пісочного кольору з принтом спереду.

Винищувач у мініатюрі

Винищувач N-1 з цього набору належить до числа мікрофайтерів - комплектів, які створюють відомі транспортні засоби у зменшеному масштабі. Це призводить до частково спрощеного дизайну, проте зі збереженням усіх ключових особливостей. 

Корабель збирається з сірих деталей з невеликими жовтими акцентами і здебільшого має гладку поверхню. У нього подовжений фюзеляж, що дає змогу помістити в кабіну Діна разом із його реактивним ранцем. Позаду також є місце, де може стояти Грогу. Спереду встановлені дві шпильки, розташовані подібно до лазерних гармат. Двигуни включають круглі текстуровані цеглинки та шестерні з осями, щоб відтворити оголені кабелі та труби. Додатковий двигун розташований під фюзеляжем. Корабель також має шипомети із зеленими деталями, на випадок непередбаченої зустрічі.

Рушайте в подорож разом з Діном і Грогу в наборі ЛЕГО "Мандалорський зоряний винищувач N-1. Мікровинищувач", щоб розкрити потенціал Сили Малюка. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 сер, 2023
    Як тільки я побачила цей малесенький набір, то одразу замовила доставку. Набір дуже простий, але справді класний, особливо для фанатів Грогу. Зважаючи на кількість деталей, розробники чудово спроєктували його та деталізували. Мені сподобалось розбавлення сірого корабля невеликими жовтими деталями, виглядає чудово. Сам винищувач має атакуючі елементи, для точного відтворення картини. У комплекті йдуть дві мініфігурки - Дін та Грогу (він просто мілашка). Корабель зроблений таким чином, щоб помістити їх обох всередину.
    Достоинства:
    Ідеальна можливість одразу отримати Діна та Грогу. Дін має оновлений шолом (хоча це не перший набір з ним) та свою броню. Гарний дизайн винищувача у мікромасштабі. Є можливість постріляти детальками.
    Недостатки:
    Немає деталі волосся для Діна.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари