>
В наявності
2749 грн
2158 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

412 шт.
4 шт.
38 × 25.8 × 5.5 cm
9+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пригоди Боби Фета на Татуїні стають реальністю разом із ігровим набором LEGO Star Wars Мандалорський зоряний винищувач N-1 (75325). Мандалорський винищувач N-1 Starfighter із кубиків ЛЕГО є точною копією екранного літального судна із серіалу "Зоряні війни: Книга Боби Фетта". Достовірно стилізовані всі важливі елементи та деталі космічного корабля.

Кожен фанат міжгалактичних пригод Мандалорця буде у захваті від нового ігрового набору та може розділити захоплюючу пригоду разом із головним героєм, відтворювати екранні сцени або створювати свій власний сюжет для гри.

Конструктор призначений для дітей віком від 9 років.

Персонажі

Відкриваючи коробку на вас чекають відразу чотири персонажі – мініфігурка Мандалорця з реактивним ранцем і темним мечем, мініфігурка Пелі Мотто з гайковим ключем у руках, фігурка малюка Грогу та фігурка невеликого дроїда BD.

Декілька слів про них:

  • Мандалорець – Боба Фетт. Найкращий мисливець за головами у всій галактиці за кілька десятиліть таким його визнав сам Дарт Вейдер.
  • Пелі Мотто. Власниця ремонтного ангару для космічних кораблів.
  • Малюк Грогу. Вихованець та учень майстрів-джедаєв. Його вік становить 50 років, але для його раси він ще дитина.
  • Дроїд BD. Розроблено для розвідки у особливо небезпечних місцях. Відноситься з інтересом до збирання різноманітних даних, але може ігнорувати власну безпеку.

Збірка

Набір складається з 412 елементів ЛЕГО, і з їх допомогою ви можете зібрати унікальний та вірний винищувач Мандалорця – N-1 Starfighter, котрий оснащено продуманою кабіною з місцем для мініфігурки та пасажирським кріслом для Грогу, вантажним відсіком невеликих розмірів, пружним шутером та безліччю цікавих автентичних деталей.

Збирайте конструктор не тільки за допомогою покрокової ілюстрованої інструкції, але й за допомогою безкоштовної мобільної програми LEGO "Інструкції зі збирання". У ній ви знайдете зручні інструменти для перегляду всіх етапів збирання у форматі 3D, інтерактивне масштабування та багато іншого. З мобільним додатком процес збирання стане ще більш творчим та захоплюючим.

Грайте та демонструйте. Винищувач N-1 Starfighter у зібраному вигляді виходить вражаючих розмірів:

  • висота – 7 см;
  • довжина – 42 см;
  • ширина – 29 см.

Закінчивши гру міжгалактичний корабель Мандалорця прикрасить інтер'єр вашого будинку, займаючи найпомітніше місце на полиці колекціонера.

LEGO Star Wars

Починаючи з 1999 року, компанія ЛЕГО створює унікальні версії легендарних міжгалактичних кораблів, транспортних засобів, стилізованих локацій та мініфігурки головних персонажів зі світу "Зоряних війн". Серія LEGO Star Wars є найуспішнішою серією конструкторів ЛЕГО. Ігрові набори різної складності для всіх вікових груп завжди очікувані та улюблені.

Якість конструкторів LEGO щоразу на висоті. Усі кубики, деталі, елементи відповідають суворим галузевим світовим стандартам якості. Перед виходом у продаж кожен елемент піддають ряду випробувань, щоб переконатися в якості продукту.

Високоякісний ігровий набір LEGO Star Wars Мандалорський зоряний винищувач N-1 (75325) стане чудовим подарунком як дитині, так і дорослому фанату космічної саги.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    16 кві, 2024
    Одна из лучших моделей по соотношению цена/качество/размер. Не не просто большой, он ОГРОМНЫЙ. И за эти деньги, это действительно Очень классная и детализированная модель. Дичайше рекомендую, получили невероятное удовольствие, собирая ее с дочкой.
    Достоинства:
    1. Отличный набор Фигурок - Мандо, Грогу, Б2, Пели. 2. Размеры. Он огромный! 3. Очень классная детализация и выбор элементов, например для двигателей. Есть несимметричные элементы, что придает шарма и красоты. 4. Классно смотрится на стенде/полке. Это конечно не UCS уровень, но для своей цены он очень хорош.
    Недостатки:
    1. Наклейки! Как человек собирающий Лего с 95 года, я помню те моменты когда ЛЕГО не жлобилось на принты. Я понимаю что они стараются экономить везде где только можно, но блин ,когда я вижу в более дешевых наборах принты, в то время когда в более дорогих наклейки - этой логики я понять не могу. Особенно наклейки приборной панели. 2. Огромная щель за кабиной пилота. Лего уже давно не пытается придать закрытый вид многим своим наборам, особенно в местах перехода кабины на корпус. 3. Деталь Черного Меча. Увы сами лего признались что они спешили, и просто не успели вложить туда новый молд Черного Меча. Обидно, но не критично.
  • 4.0

    27 чер, 2022
    Зоряний винищувач N-1 перевершив мої очікування, оскільки корабель більше, ніж я думав, і він виглядає приголомшливо з усіх боків. Нарешті, у нас є обличчя для мандалорця. Корабель має невеликі недоліки; задній двигун легко відвалюється, а з'єднання бічних двигунів не таке стабільне, як хотілося б. Незважаючи на це, корабель - чудова іграшка та експонат.
    Достоинства:
    Доволі детальна модель, схожа на оригінальну і доволі великого розміру. Обличчя для мандалорця та малесенький Грогу не можуть не тішити.
    Недостатки:
    Збірка досить швидка, корабель має невеликі проблеми з міцністю.
  • 5.0

    27 чер, 2022
    Я знал, что LEGO не упустят возможность создать набор с новым переработанным кораблем Мандалорца. Я ждал этого и сразу же заказал! И могу с уверенностью сказать, что не разочаровался. Начну с того, что он оказался значительно больше своих предшественников, поэтому вмещает больше деталей. И потому, что он больше у него чрезвычайная детализация. Меня поразило, что в центре под съемной панелью есть место хранения реактивного ранца Мандалорца и темного меча. Минифигурки на высоте (как обычно).
    Достоинства:
    - размер; - детализация; - минифигурки соответствуют экранным персонажам; - печать на руках Мандалорца; - отличный эстетический вид.
    Недостатки:
    - частичная печать на туловище Грогу (что должно было напоминать его мантию, однако неудачно); - темно серый реактивный ранец не очень подходит персонажу, лучше было бы сделать его таким же как доспехи - серебристым; - положение двигателя заметно неточно по сравнению с истребителем в фильме.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари