>
В наявності
4249 грн
3313 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

957 шт.
4 шт.
47.9 × 7 × 28 cm
9+
0 шт.
4.3

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Життя Мандалорця неможливе без пригод. Одна з таких показана в третьому сезоні серіалу і являє собою битву між мандалорським винищувачем і космічним кораблем TIE. З виходом набору LEGO "Мандалорський винищувач проти Перехоплювача TIE" кожен фанат може відчути себе на одній зі сторін. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75348 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 957 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - космічний корабель. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурки на кораблях

У наборі ЛЕГО 75348 можна виявити одразу 4 мініфігурки, які розподілені по 2 кораблях:

  • Мандалорець - кочівник, який потоваришував із Грогу. У комплекті він одягнений у коричнево-сіру броню бескара. На голові традиційний шолом. За бажанням, його можна зняти і виявити обличчя героя. За спиною у Мандалорця джетпак. Зброя - світловий меч темряви;
  • командир мандалорського флоту - член войовничого народу. Він також вдягнений у броню та шолом бескара, проте вони поєднують блакитний із сірим кольори. Шолом знімається і можна детальніше роздивитися, хто під ним. За спиною джетпак. Аксесуари включають термальний детонатор і бластер;
  • пілот перехоплювача - керуючий кораблем. Пілот має чорний костюм, який має безліч принтів електроніки. На голові чорний шолом. Зброя - пістолет;
  • дроїд R2-E6 - астромеханік. Імперський дроїд повторює основи зовнішнього вигляду пілота, оскільки виконаний у чорному кольорі та має деталі електроніки. Він стоїть на двох ніжках і може нахилятися вперед і назад.

Моделі зорельотів у наборі

Перший корабель набору - мандалорський винищувач. Його складання здебільшого базується на пластинах, що дає змогу отримати плаский, але водночас міцний кінцевий результат. Дизайн кабіни демонструє увагу до деталей і колірної схеми У ній немає вигадливих нових деталей, але вона виконана в приємному теплому кольорі, що контрастує з прохолодною зовнішністю корабля. Скло можна підняти, а всередину помістити командира флоту. Також є місце для зберігання зброї. Відстрілюватися космічний корабель може червоними деталями за допомогою підпружиненого шутера. 

Другий транспортний засіб - Перехоплювач TIE. У його складанні використовується безліч примітних рішень і деталей, які допомагають відтворити впізнавану форму корабля. Кругле скло можна підняти, щоб побачити пілота, який сидить у кабіні. Також можна відкрити верхній люк. Корабель може атакувати за допомогою таких самих підпружинених шутерів, як і у винищувача. Єдина різниця - деталі не червоні, а салатові. 

Вибирайте сторону і застрибуйте в один із кораблів, щоб створити власну пригоду в наборі ЛЕГО "Мандалорський винищувач проти Перехоплювача TIE".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    2 тра, 2023
    Як би я довго не думав над цим питанням, не можу зрозуміти коли саме “Ікло” з’являлось у серіалі. Можливо, битва була знята, але потім вирізана з кінцевої серії? Можливо, колись ми це дізнаємось. Однак навіть якщо не зважати на це, постає інше питання. Якщо це справді “Ікло”, то чому крила не можуть обертатись навколо фюзеляжу хоча б трішечки? По такому початку можна подумати, що набір мені абсолютно не сподобався, хоча ситуація насправді протилежна😂. Через те, що я у захваті від TIE, мені прикро, чому йому у пару дали таку простеньку збірку. Він точно розроблений, має великий розмір. Чудово виглядає як на поличці, так і під час польотів по кімнаті (тільки тссс…). Фігурки теж класні, особливо командир флоту та дроїд. Тому як на мене плюси переважають, хоча все і індивідуально.
    Достоинства:
    Гарний склад мініфігурок, особливо дроїд та командир у блакитній броні. Перший перехоплювач TIE за багато років. Обидва кораблі доволі великі та пропорційні. Є функції пострілу.
    Недостатки:
    Винищувач явно не дотягує ні до ціни на набір, ні до Перехоплювача.
  • 5.0

    2 тра, 2023
    Цей набір чудово підходить не лише для дітей, але й для дорослих. Збірці міцні та виглядають феноменально. Особливо мені сподобався Перехоплювач типу TIE. Винищувач типу “Ікло” також добре тримається, незважаючи на невелику кількість деталей, використаних в процесі його побудови. Фігурки гарні, але я відчуваю, що інша мандалорська фігурка, навіть просто інший член групи замість Діна Джаріна, була б кращою. Просто на мою думку Діна занадто багато в наборах Лего і я особисто потрохи наближаюсь до створення цілої ударної групи.
    Достоинства:
    + кораблі обрані з серіалу; + впізнавана форма обох кораблів; + додані контрасти корабля з кабіною; + гарно підібрані фігурки.
    Недостатки:
    - Винищувач "Ікло" хоч і виглядає схоже на оригінал, але простенький; - знову Дін.
  • 4.0

    2 тра, 2023
    Я не є фанатом Зіркових воєн, але купив цей набір заради Перехоплювача. Загалом, це пристойний ігровий набір або навіть набір для виставки, з напрочуд справедливою ціною. Винищувач досить плаский, проте його кабіна виглядає чудово і ідеально вміщає мініфігурку. Найкраща частина цього набору - це TIE. Лего чудово попрацювали над цим кораблем, і я радий, що він не був зменшений. Однак я б все ж таки розділив два космічних корабля на два комплекти. Я більш, ніж впевнений, що більшість покупців візьмуть набір саме через Перехоплювач, а заради ще й Винищувача.
    Достоинства:
    TIE чудовий у такому масштабі і майже не показує шпильок. На додачу він міцний і підходить навіть для дитячої гри. Вибір фігурок доволі вдалий, хоча я і не зазначив цього у основному тексті. Тепер в мене є не тільки Дін з мандалорців.
    Недостатки:
    Довго думав, але все ж зніму зірочку за винищувач. Корабель надзвичайно плаский і дуже багато шпильок видніється назовні.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари