>
Уточнити наявність у постачальника
12999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 890 шт.
2 шт.
58.2 × 37.8 × 8.7 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

“Злегка піднявшись на повітряній подушці над піском, лендспідер став таким самим стійким, як судно в морі, що хвилюється. Люк увімкнув мотор, і з-під днища вирвався фонтан піску; потім машина попрямувала до далекого міста під назвою Анкорхед.”

Зберіть легкий і надійний космічний корабель, який служив для цивільних цілей у наборі LEGO "Лендспідер Люка Скайвокера". Найбільш відомим власником Х-34 був майстер-джедай Люк Скайвокер.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75341 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 1890 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 18 років. Тема набору - космічний корабель.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Фігурки набору

Незважаючи на те, що головний у наборі все ж таки спідер, його доповнюють 2 мініфігурки. Розмістити їх можна на спеціальній демонстраційній підставці.

  1. Люк Скайуокер. Хлопець тут у своєму одязі з Татуїну: біла туніка та червонуватий пояс. Двостороння голова включає посмішку та рішучість. Люк носить із собою макробінокль та світловий меч свого батька;
  2. C-3PO. Його тулуб прикрашений сріблястими металевими вставками та кабелями. На голові видно стандартні жовті очі. Мініфігурка включає нову подвійну ногу, що точно відтворює срібну гомілку C-3PO з оригінальної трилогії.

Складання Х-34

Складання спідера в наборі LEGO 75341 починається з ядра. У корпусі спідера широко використовуються стандартні цеглини та пластини. Ще один шар пластин ще більше зміцнює цю конструкцію та розкриває деякі асиметричні риси, які стануть очевиднішими в міру продовження будівництва. Самий верхній шар пластин, плиток та вигнутих схилів завершує виразну форму Landspeeder і включає візерунки, що відповідають оригінальному автомобілю. Незвичайні методи будівництва продовжуються з боків, де перлинно-сріблясті гнучкі трубки утворюють вигнуті вентиляційні отвори. Найскладніша частина — це відкритий турбінний двигун, який включає складні механічні деталі. Весь двигун сконструйовано та встановлено у перевернутому вигляді.

Готова модель

Готова модель має довжину 49 см. Спідер встановлений на підставці та розташований горизонтально. Транспортний засіб можна відображати з будь-якої сторони, але основа була спроектована так, щоб подати деталізований двигун лівого борту. Зовні спідер повторює екранний варіант: вентиляційні отвори репульсора, двигун, турбіни. У той час, як солідний масштаб дає широкі можливості для складного інтер'єру, оригінальному судну не вистачає складних елементів керування. Відповідно, модель включає навігаційну консоль з поруч зі штурвалом управління.

Відпочиньте від постійних битв і вирушайте в круїз по галактиці з набором LEGO "Лендспідер Люка Скайвокера".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    28 чер, 2022
    Цей набір більший, ніж очікувалося, і мені це подобається!!! Це моя перша збірка UCS, тому я насправді не знаю, як це порівнювати з іншими наборами, такими як Gunship або A-wing. Лендспідер добре виготовлений і міцний, але не призначений для гри. Він має гладкі ділянки по всьому, кабіна доволі акуратна. C3-PO чудовий, але От Люк…Я думаю, що для набору UCS мала бути ексклюзивна версія, як і в більшості наборів. Я хотів би, щоб підставка дисплея мала можливість зафіксувати лендспідер, щоб, якщо ви збираєтеся перемістити його, ви можете схопити лендспідер, не залишаючи її.
    Достоинства:
    Гарний колір, великий розмір, оновлена фігурка C3-PO, гарно відтворений розібраний двигун.
    Недостатки:
    Звичайнісінький Люк. Стікеррри...
  • 5.0

    28 чер, 2022
    Цей набір Лендспідер Люка Скайуокера мене здивував, тому я одразу його замовила. З неймовірною точністю відтворено справжній X-34. Прагматичний, але вражаючий дизайн у дещо збільшеному масштабі. Я вважаю, що він є чудовим доповненням до асортименту та серії Ultimate Collector. Мені в очі відразу кинулося поєднання кольорів та відтінків, які виглядають досить привабливо. З переваг, можу відзначити те, що цього разу він більше за будь-якого лендспідера до нього; поєднання кольорів і фігурки Люка Скайуокера і C-3PO. Я обожнюю, коли в серіях мініфігуркам додають ще один принт з емоціями з іншого боку голови, як тут у Люка. Побачивши фігурку C-3PO, я трохи засмутилася тому, що маю вже таку, проте потім я побачила, що ця відрізняється від тієї, яку я вже маю.
    Достоинства:
    Він надзвичайно детальний, особливо двигун. Мені також сподобалося, що всередині було кілька барвистих частин, які не видно після завершення. Має табличку з інформацією та 2 мініфігурки.
    Недостатки:
    Є пристойна кількість повторів, тому що набір симетричний.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари