>
В наявності
2999 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

363 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Допоможіть Наар застати зненацька мисливця за головами Денгара за допомогою її космічного корабля в наборі LEGO “Винищувач Затемнення".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75145 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 363 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - космічний корабель.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

2 мініфігурки набору

Оскільки набір ЛЕГО 75145 не є занадто масштабним, у ньому міститься 2 мініфігурки. Раніше їх можна було бачити в мультсеріалі "ЛЕГО Зоряні війни: Пригоди винахідників".

  • Наар - ситх, яка шукає кристали кібер-меча для Імперії. У неї сіра туніка, схожа на ту, яку носять джедаї. У Наар є темно-синій капюшон і накидка з м'якої тканини, які доповнюють її образ, як окремі деталі. У неї двостороння голова з усміхненим і сердитим виразом обличчя з яскраво-вираженими відмітинами білого і червоного кольору. Її аксесуар - червоний світловий меч із вигнутою рукояткою;
  • Денгар - гонщик, який став мисливцем за головами після травми під час змагань. Він носить коричнево-білий одяг із дизайном пластинчастої броні. Між головою і тулубом за допомогою кронштейна кріпиться рюкзак, однак він також може бути прибраний. Його голова обгорнута білим тюрбаном, а образ доповнює пов'язка на голову. Аксесуар Денгара - бластерна гвинтівка.

Транспортні засоби Наар і Денгара

Збірка набору складається з двох частин. Перша - невеликий спідер Денгара. Основна колірна гамма для нього - сіро-коричнева. Передня частина кріпиться на петлі, а для лобового скла є прозорий сироподібний нахил. Є місце для сидіння Денгара, при чому мініфігурка може дотягнутися руками до керма. Збоку - затискач для кріплення гвинтівки.

Решта деталей призначені для винищувача Затемнення. Колірна гама в основному чорна з невеликою кількістю червоного. Зовні корабель деталізований безліччю вигинів і кутів. Передня частина корабля - найширша частина. Коли вона розкривається, з'являються дві заховані підпружинені ракети, з яких можна вистрілити. Лобове скло темно-червоне і відкривається нагору. Усередині немає елементів управління або панелей, тільки сидіння для Наар, яке фіксує її в положенні напівлежачи. У задній частині корабля є рухомі крила і плавники. Для відтворення двигунів використовуються напівпрозорі блакитні деталі.

 

Станьте пілотом маневреного корабля в наборі ЛЕГО “Винищувач Затемнення", щоб наздогнати мисливця за головами і вивідати інформацію про кристали. Або ж, зіграйте роль Денгара, який сподівається на показники швидкості свого спідера.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари