>
В наявності
2599 грн
2185 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

125 шт.
4 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2728 грн
2294 грн
+ =
3098 грн
2605 грн
+ =
2648 грн
2227 грн
+ =
3318 грн
2789 грн
+ =
4398 грн
3697 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

За весь час існування Зоряних воєн, мисливці за головами були одним із найпопулярніших угруповань. У фільмі "Зоряні війни. Імперія завдає удару у відповідь", Дарт Вейдер збирає різношерсту команду мисливців за головами на борту свого зоряного руйнівника, доручаючи їм вистежити повстанців. Набір LEGO "Спідер мисливців за головами" представляє більшу їх частину, разом із засобом для пересування. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75167 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 125 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - транспортні засоби. 

Увага! Ліцензований набір ЛЕГО 75167 наразі є раритетним, оскільки випускався з 2017 по 2018 рік.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Команда мисливців за головами

Цей набір представляє 4 мисливців за головами, які були найняті Дартом Вейлером:

  • Босск. Він одягнений у жовтий льотний костюм, з принтами трубок і кігтів, а також бронежилет. Голова скульптурована і виконана у формі рептилії з жовтими очима;
  • Денгар. Він має коричневий костюм, з принтами броні на торсі. Більша частина голови покрита принтом білої пов'язки, поряд з якою все одно видно шрами. Окремі деталі образу включають білу чалму і збірний рюкзак;
  • IG-88. Дроїд-вбивця є збірним персонажем, виконаним із сірих деталей і з принтом помаранчевих очей на голові. Ззаду мініфігурки може бути закріплена бластерна гвинтівка;
  • 4-LOM. Ще один дроїд має чорну броню, яка місцями почала покриватися іржею. Голова також скульптурована, з великими фоторецепторами, які роблять дроїда схожим на комаху.

Крім IG-88, кожна з мініфігурок має шипомет, здатний вистрілювати червоною деталлю, якщо натиснути на важіль зверху.

Спідербайк мисливців

Набір ЛЕГО 75167 належить до бойових наборів, в яких головна увага приділяється мініфігуркам. Однак для них також передбачено транспортний засіб. Спідербайк збирається переважно з сірих деталей, до яких далі додається кілька блакитних акцентів, передні з яких можуть регулюватися. Він має великі двигуни спереду, імітацію вітрового скла, паливні баки, 4 бластерні гармати та 2 шипомети. Ззаду закріплений коричневий рюкзак, який може стати додатковим аксесуаром для персонажа. На спідербайку передбачено місце тільки для 1 мініфігурки за кермом, хоча інші можуть бути закріплені за бластери ззаду. 

 

Поспішайте виконати завдання Дарта Вейдера і вистежити повстанців, в компанії мисливців за головами на спідербайку з набору ЛЕГО "Спідер мисливців за головами".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари