>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

86 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Кайло Рен - лицар Першого ордена, організації, яка підтримувала дії Галактичної Імперії Палпатина і також прагнула до знищення повстанців. Незважаючи на те, що Кайло Рен – син принцеси Леї та Хана Соло, в ньому переважала Темна сторона Сили, тому він був відправлений до свого дядька, Люка Скайвокера, в навчання. Через кілька десятків років Рен став одним з лідерів Першого Ордена і мисливцем на джедаїв, завдяки чому спроби його наставника Скайуокера зібрати новий Орден джедаїв були зруйновані. Фігура Кайло Рена - одна з ключових в сьомій частині "Зоряних Воєн", тому всі фанати LEGO-версії цієї саги напевно оцінять червоний клинок Рена і його чорну броню з плащем, в якій загрозливо блищать відблиски від кривавого світіння клинка.

 

 

  • 5.0

    31 лип, 2019
    Придбав сину цю збірну фігуру, а у нього вже був з минулої колекції Дарт Вейдер та ще хтось. Кайло Рен також має дуже крутий вигляд і дуже гарно виглядає разом з Дартом Вейдером. Сам конструктор теж прикольний, він не зовсім як стандартне лего, а нагадав мені Біоніклів з мого дитинства, такіж самі елементи гнучкі. Допомогав сину збирати, сподобалося самому))

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари