>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

195 шт.
1 шт.
26.1 × 13.9 × 6 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Перед вами детальна діорама Кухня сім'ї Ларсів LEGO Star Wars (40531). Що таке діорама, спитаєте ви? Діорами придумані та розроблені дизайнерами компанії ЛЕГО спеціально для демонстрації та відтворення пам'ятних сцен культового фантастичного фільму "Зоряні війни".

Про набір

Головною сценою цієї діорами є кухня сім'ї Ларсів, яка була показана у четвертому фільмі "Зоряні війни: Нова надія" 1977 року. Кухня представлена ​​реалістичною та деталізованою, все як на реальній кухні родини Ларсів. Тут білі настінні полиці, блакитні прозорі дверцята шаф, кухонний інвентар і навіть пакет із блакитним молоком. На кухні є і господиня будинку Беру Ларс.

Діорама збирається зі 195 кубиків ЛЕГО та призначена лише для дорослих колекціонерів та фанатів Star Wars (18+). Габарити готової демонстраційної споруди такі: довжина - 12 см, висота - 7 см. Завдяки компактним розмірам ви з легкістю знайдете доречне місце для розташування діорами у своєму інтер'єрі. Побудова виглядає дуже стильно і зможе стати чудовим предметом декору у будинку фаната Зоряних війн. Кожен набір діорами Star Wars не залишиться непоміченим серед ваших друзів і гостей вашого будинку. Підготуйтеся до захоплення та численних запитань.

Що ви знаєте про Беру Ларс і чому вона є важливою людиною у житті майстра-джедая Люка Скайуокера?

Дозвольте вам нагадати. Беру Вайсан Ларс – прийомна тітка Люка Скайуокера. Вона зі своїм чоловіком Оуен вела простий спосіб життя фермерів. Пара займалася досить важкою працею – видобутком вологи на сухій планеті Татуїн. Але одного разу на їх порозі з'явився майстер-джедай Обі-Ван Кенобі і попросив взяти до себе на виховання юного Люка. Обі-Ван планував сховати Люка, біля прийомної тітки з дядьком, від Імператора Палпатіна. Так і вийшло, Люк провів все своє дитинство на планеті Татуїн. Беру Ларс замінила майбутньому майстер-джедаю мати, завжди була на його боці, завжди підтримувала його. Всією душею вірила у здійснення заповітної мрії Люка – навчатися в Академії.

Колекція діорам LEGO Star Wars

Зберіть свою колекцію спогадів та культових сцен із улюблених кінофільмів "Зоряні війни". Пам'ятні набори діорам Star Wars створено, щоб викликати ностальгію у вірних фанатів. Кожен набір діорам стане чудовим подарунком для дорослого шанувальника космічної саги. Згадайте пригоди між галактиками та багаторазові зіткнення Світлих та Темних сил. Все це з безліччю різноманітних мініфігурок на пам'ятних демонстраційних локаціях із кубиків ЛЕГО. Правда ж цікаво!

На нашому сайті ви зможете знайти різні тематичні діорами Стар Варс, наприклад: Камера для медитацій Дарта Вейдера, Проліт над Зіркою Смерті, Джедайські тренування на Дагобі, Ущільнювач сміття на Зірці Смерті та інші. Замовити кожний набір ви зможете на нашому сайті. Для оформлення замовлення необхідно покласти товар у кошик, а далі слідувати інструкції.

  • 5.0

    28 сер, 2022
    Нещодавно купив цей набір для себе, оскільки мені подобаються мікромасштабні збірки. У комплекті також є мініфігурка Беру Ларс, модель якої я ще не бачив. Написано, що вона ексклюзивна, тому, можливо, вона взагалі з’являється уперше. Сам набір має не такий маленький розмір, як може спершу здатись. Технології будівництва є напрочуд складними, перевершуючи інші набори еквівалентного розміру. До того ж, кімната максимально міцна та з нею можна робити що завгодно. Цікаво, що у фільмі вона, як і увесь дім, знаходилась майже повністю під землею.
    Достоинства:
    Ексклюзивна мініфігурка тітоньки Беру. Розумна конструкція, яка поєднує багато деталей. Пастельні кольори для оформлення інтер'єру. Маленькі деталі для кімнати. Гарно виглядає на демонстрації.
    Недостатки:
    Хочеться доповнення у вигляді інших кімнат.
  • 5.0

    28 сер, 2022
    Купив цей набір донці, бо вона хотіла щось невелике і незвичне. Раніше в неї була тільки серія Friends, тому вона трішки вміє збирати, але не такі набори. Честно, мене не цікавило те, що це колекція Star Wars, оскільки це тут не надто сильно виражено. Мені просто сподобався сам інтер'єр кухні та мініфігурка, з якою моя донька часто бавиться. Набір дуже легкий у плані складання, але у ньому багато цікавих цікавих деталей та кухонного приладдя (пляшка, велика ложка, сковорідка та маленький чайник). Сам набір недорогий, та може принести багато радості вашій дитині.
    Достоинства:
    Набір має маленьку кімнатку, яка охайно обставлена. Погуглив, це фігурка Беру Уайтсан-Ларс, яка стала тіткою Люка Скайуокера. До речі, фігурка досить точно її відтворює та має двостороннє обличчя.
    Недостатки:
    Не знаю чи сподобається, чи ні фанатам, оскільки не дивився Зоряні війни.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари