>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 082 шт.
8 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

«Ця зброя війни могла б кидати в благоговійний трепет, якби не була такою жахливою». - Верховний канцлер Палпатін

Бойовий і невразливий, швидкий і масивний - АТ-ТЕ з набору LEGO "Крокохід AT-TE™" прямо таки створений для домашніх битв проти Імперії та відтворення битви при Утапао.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75337 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 1082 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – автомобіль.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Клони та дроїди

У цьому наборі й у самому АТ-ТЕ знайшлося місце для безлічі мініфігурок, які брали участь у битві при Утапао наприкінці Війни Клонів. Серед них:

  • Коммандер Коді (КК-2224) – клон маршал-коммандер часів Війн Клонів. Він у білому костюмі з помаранчевими деталями та має помаранчевий козирок;
  • стрілок-клон 212 батальйону – учасник елітного підрозділу Республіки. У нього білий із чорним костюмом і шолом;
  • 3 солдати-клони 212 батальйону - учасники елітного підрозділу Республіки. Їхня форма нагадує ту, що у Коді, проте з невеликими змінами принтів;
  • 3 бойові дроїди - основа армії дроїдів. Усі вони зовні нагадують скелетів тілесного кольору;
  • карликовий павук-дроїд – модель бойового дроїда. Є озброєною збірною фігуркою сірого робота-павука.

Додатково всі фігурки мають зброю, яка включає гвинтівки, автомати і пістолети.

АТ-ТЕ

Розроблені для армії Республіки, крокоходи типу АТ-ТЕ виконували різні завдання від транспортування до участі в битвах. Часто вони виконували роль вогневої підтримки. І тепер Ви можете зібрати один такий самостійно у наборі LEGO 75337.

Збирається АТ-ТЕ досить просто, особливо якщо Ви вже маєте досвід у збиранні космічних кораблів. Спочатку збирається ядро, до нього кріпляться рухомі ноги і деталі, що залишилися, завершують корпус. Готова модель має вигляд великого всюдихода, якому потрібно шість ніг, щоб утримувати його вагу. І це не дивно, адже у готовому вигляді АТ-ТЕ досягає 19 сантиметрів заввишки, 44 завдовжки та 24 завширшки. Так само, як і на екрані, броня виглядає непробивною. Однак, відкривши його, Ви побачите досить просторий салон із сімома сидіннями, а також місце для зброї. Цей АТ-ТЕ також має деякі функціональні особливості, як:

  1. поворот гігантської бластерної гармати нагорі на 360 градусів та постріл детальками;
  2. бластерні гармати з шарнірами спереду та ззаду;
  3. кабіна, яка від'єднується, щоб розмістити водія;
  4. вже згадані рухливі ноги;
  5. висувна ручка для перенесення АТ-ТЕ.

Таким чином досягається відмінний баланс між чудовим зовнішнім виглядом та ігровими можливостями.

Опиніться в самій гущі подій і візьміть участь у битві при Утапао в наборі LEGO “Крокохід AT-TE™”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    1 вер, 2022
    Цей AT-TE є найкращим випущеним AT-TE! мене лише 2 скарги на цей набір, але навіть вони не можуть зіпсувати мій настрій і мої думки щодо цього нього. Це найточніший AT-TE і він має найкращі мініфігурки. Модель дуже схожа на AT-TE 2013 року, але компактніша та з меншою кількості прогалин у панелі корпусу. Мені б хотілося, щоб у нас був дроїд-краб, але не нарікаю на крутого дроїда-павука. Нарешті, я хотів би, щоб ноги були спрямовані по діагоналі, але це можна виправити за допомогою легкої модифікації. Загалом, чудовий набір, ви не пошкодуєте, що його взяли!
    Достоинства:
    Модель ходунка безсумнівно є найкращою, оскільки вона може похвалитися просторим салоном і місцем для 9 солдатів-клонів на передбачених сидіннях (хоча в мене вмістилось 15). Деталізація бездоганна, особливо завдяки новому дизайну ніг, що надає міцнішого зв’язку. Інтер’єр, мабуть, один із найкращих інтер’єрів. Задня панель легко відкривається.
    Недостатки:
    Включений дроїд-павук замість бажаного краба. Плюс, хотілося б мати Обі.
  • 5.0

    1 вер, 2022
    Як фанат клонів, я довго чекав на цей набір. Він отримав багато оновлень, порівняно з версією 2013 року. Зовнішні прогалини були усунені за допомогою більш обтічного дизайну. Розділові задні люки гладкі. Петлі на бічних панелях міцніші. Інтер’єр значно кращий. Перехід від можливості вмістити майже нуль клонів до 7 і більше, якщо додати стільці, робить цей набір набагато приємнішим. Вибір мініфіг неймовірний. Отримати ЧОТИРИ клони разом із командиром Коді – це просто вишенька на торті. P.S. пробачте за безлад на фотці.
    Достоинства:
    Дійсно гарно продуманий крокохід з багатьма вдосконаленнями. Модель виглядає більш реальною та завершеною, а внутрішній простір значно збільшився. Досвід збірки та застосовані техніки чудові.
    Недостатки:
    Дроїд-павук гарний, але краб був би ще кращим.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари