>
Уточнити наявність у постачальника
3299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

683 шт.
0 шт.
16.1 × 9.1 × 35.4 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Перейдіть на снігову планету Хот і згадайте всі класичні сцени однойменної саги "Зоряні війни" за допомогою цікавого конструктора LEGO Star Wars 75306 Імперський дроїд-зонд.

Що ще за дроїд-зонд?

Ці машини були створені і запрограмовані для збору інформації з різних місць галактики. Вони були обладнані механізмом самознищення, а також невеликими бластерами для самооборони.

Під час Старої республіки дроїди-зонди допомагали дослідити незвідані куточки космосу, розширювати межі республіки, а також шукати цінні ресурси. Після того як почалася війна ці машини були переобладнані під військові цілі — виявлення незареєстрованих поселень, з пріоритетом на пошук баз Альянсу. Стандартний дроїд мав величезні розміри і міг легко замінити цілу групу вчених.

Особливості конструктора

LEGO Star Wars 75306 Імперський дроїд-зонд складається з 683 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. Модель є точною копією оригінальної машини. Контури, лінії, форми — все як у фільмі. Крім цього дроїд має рухливі ноги, прозорий стовп, який підвішує його над сніжною платформою, а також інформаційну табличку.

Приємною особливістю цієї моделі є те, що її можна розмістити практично в будь-якому куточку. Імперський дроїд відмінно доповнить будь-який інтер'єр і буде викликати приємні емоції при кожному погляді.

Конструктор стане відмінним подарунком на день народження, Новий рік або будь-яке інше свято. При цьому він буде цікавий не тільки фанатам Зоряних воєн, але і тим, хто тільки знайомитися з цим всесвітом.

Зверніть увагу, що всі деталі конструктора зроблені з високоякісного пластику, який не боїться падінь, подряпин, деформації та інших неприємностей. Модель зберігає свій первинний зовнішній вигляд протягом усього експлуатаційного терміну, що не може не радувати. Крім того, всі набори ЛЕГО проходять ретельне тестування ще на етапі виробництва, тому відповідають найжорсткішим стандартам якості на планеті.

Неможливо обійти стороною і той факт, що в коробці лежить детальна покрокова інструкція, яка дозволить не тільки правильно, але і без зайвих нервів зібрати іграшку.

Розвивайся разом з ЛЕГО

Під час складання конструктора ви зможете не тільки отримати яскраві емоції, а й прокачати цілий ряд корисних навичок. Логіка, уяву, дрібна моторика рук, концентрація, уважність — це тільки вершина айсбергу. Збираючи набір разом з друзями ви ще й поліпшите свої комунікативні якості, які так необхідні в сучасному світі. Одним словом, ЛЕГО дозволяє поєднати приємне з корисним.

Купити конструктор LEGO Star Wars 75306 Імперський дроїд-зонд можна, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши. Дійте!

  • 5.0

    11 тра, 2021
    Цей дроїд справді грізний і загадковий, але в гарному значенні слова. Лего знову зробили це, схопивши ікону Зоряних воєн та надавши їй свого, неперевершеного звучання. Зонд-дроїд, безумовно, є одним з найбільш унікальних дроїдів зоряних війн. Збірка складається з невеликої кількості деталей, з п'яти маніпуляторів, що тягнуться від центральної кришки, а також датчиків та приймачів. У комплект також входить невеликий стенд, що складається здебільшого з білих та кількох сірих частин, що має на меті імітувати поверхню Хота. Це безумовно одна з найепічніших завершених конструкцій.
    Достоинства:
    Мені сподобалася ця конструкція, хоча спочатку багато зайвих деталей мене бентежили. Проте в кінцевому рахунку я залишився задоволений усім, від голови, до підставки. Це миле доповнення до інших дроїдів у моїй колекції. І мені було весело будувати його.
    Недостатки:
    Єдиним недоліком є те, що при перестановці щупальці трохи хитрі. Я не кажу про гру, а просто про звичайне переміщення набору.
  • 5.0

    11 тра, 2021
    Этот набор должен быть самым крутым набором из категории “менее 1000 деталей”, который я построил за последние годы. Щупальца выглядят потрясающе, как и вращающаяся голова. Еще одна хорошая вещь - это то, что на каждую пронумерованную секцию приходилась только одна сумка. Я не могу придумать недостаток в этом наборе, придется оставить поле пустым. Он идеально подходит для любого фаната «Звездных войн», особенно если у вас есть UCS AT-ST.
    Достоинства:
    Помимо самого дроида (который великолепен), в наборе также есть табличка с его описанием и разделитель деталей. Я также очень удивился тому, как компания реализовала подставку дроида на прозрачных деталях.
    Недостатки:
    Не обнаружил.
  • 5.0

    11 тра, 2021
    Как должно быть очевидно, это в значительной степени набор дисплеев. Ноги дроида-разведчика очень хрупкие и не выдержат использования в качестве игрового набора. Определенно набор больше для пап, чем для детей. Однако, можно купить под прикрытием, что для ребенка. Я бы хотел, чтобы лего производили больше подобных наборов. Уровень детализации и точности очень впечатляет при относительно небольшом количестве кирпичей. Сборка была не слишком сложной, у меня ушло около 2-3 часов, хотя я также смотрел фильм в фоновом режиме, поэтому иногда отвлекался. Нет никаких особо неудобных деталей, которые могли бы вызвать проблемы у более опытных, чем новичок в лего. Я бы на 100% рекомендовал этот набор любому поклоннику оригинальной трилогии фильмов «Звездные войны».
    Достоинства:
    Уж поверьте, из этих 683 деталей создается удивительная модель с высоким уровнем детализации. Я очень рад, что лего продолжают выпускать именно дисплейные наборы по Звездным войнам.
    Недостатки:
    Набор не подойдет для игр, поэтому возможно и не подойдет детям.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари