>
Уточнити наявність у постачальника
10999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

636 шт.
5 шт.
37.8 × 7.1 × 35.4 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Злітайте на борту потужного імперського лендшпігеля із ексклюзивного ігрового набору LEGO Star Wars (75221). Вирушайте в подорож по галактиці, де оживають легендарні історії та битви далеко-далекого всесвіту. Цей конструктор не просто іграшка – це можливість побувати у світі Галактичної Імперії, створити свої власні пригоди та відчути силу Світлого боку.

Імперський лендшпігель з ігрового набору LEGO Star Wars Імперський посадковий шатл (75221) - це подорож у світ мрій та фантазії, де ви стаєте господарем галактики. Імперський лендшпігель, символ Галактичної Імперії, тепер у ваших руках. Цей раритетний ігровий набір LEGO є детальною і масштабною моделлю відомого військового транспорту.

Подробиці, які вражають

Імперський посадковий шатл із кубиків ЛЕГО - це не просто іграшка, це інженерна досконалість. Імперське судно має складені крила, які дозволяють перемикатися між режимами польоту і посадки - начебто ви знаходитесь в самому серці космічних битв. Два потужні двигуни готові вести вас у всесвіті.

Як тільки почнете збирати Імперський лендшпігель, ви оціните неймовірний рівень деталізації. Від потужних гарматних установок до декоративних елементів, що інтригують. Коли модель буде завершена, вона стане справжньою гордістю колекції STAR WARS. Якщо ви знаєте фаната цієї епічної саги, цей набір стане для нього ідеальним подарунком на день народження, Різдво або інше свято.

Чудовий екіпаж

У цьому ігровому наборі LEGO Star Wars (75221) на вас чекають п'ять унікальних мініфігурки:

  • легендарний Обі-Ван Кенобі;
  • безстрашний Імперський пілот;
  • загадковий Сандроупер;
  • лідер загону сандвічів, який уже готовий до бою;
  • а також вірний друг R2-D2, завжди готовий прийти на допомогу.

Для боротьби з Темною стороною вам знадобиться потужне озброєння. У цьому наборі ви знайдете бластерний пістолет, 2 бластери та вогняний меч Обі-Вана. З цим арсеналом ви будете готові до будь-яких викликів галактичної боротьби. Завантажте своїх солдатів і вирушайте у захоплюючі космічні пригоди, де на вас чекають битви, дружба і зрада. Ваша фантазія стане єдиним обмеженням – створюйте власні сценарії, вирішуйте долю галактики та відкрийте нові світи.

Досвід побудови

Збирати цей ігровий набір – це захоплююча пригода. Відкриваючи коробку конструктора, ви помітите неймовірний рівень деталізації. Все, починаючи від шпильок і шасі, та закінчуючи міні-панеллю кабіни і верхніми панелями з висувною рампою, відтворено з вражаючою точністю. Деталі не просто кріпляться, вони оживають.

Конструктор складається з 636 елементів ЛЕГО, п'яти мініфігурок, аксесуарів та інструкції зі збирання. Інструкція LEGO допоможе вам крок за кроком створити лендшпігель, при цьому розвиваючи вас як конструктора. Це чудова можливість покращити свої навички складання та насолодитися процесом творчості.

Імперське судно в зібраному стані досягає значних розмірів: 23х32х17 см. Його монументальний вигляд і стильний дизайн відразу ж привернуть увагу і стануть незамінним елементом вашої колекції.

Як тільки Імперський лендшпігель буде готовий, ваша уява почне бурхливо працювати. Створюйте власні сюжети та історії, вирушайте на місії порятунку чи захоплення, або навіть вирішуйте долю частинок всесвіту у битвах між Світлою та Темною стороною Сили.

Ігровий набір LEGO Star Wars Імперський посадковий шатл (75221) призначений для дітей віком від 9 до 14 років.

Поєднання ігрових наборів LEGO Star Wars

Цей набір ідеально поєднується з ігровим набором LEGO Star Wars Мос Ейслі Кантіна (75205), дозволяючи вам розширити світ Татуїну та створити ще більше захоплюючих історій. Поєднуйте ігрові набори LEGO Star Wars, щоб збільшити масштаб ваших пригод. Вирушайте в подорож, де ви станете героєм своєї власної саги та втілите мрії про галактичні пригоди. На вас чекає битва за світлу сторону Сили та безмежні можливості у всесвіті Star Wars.

Купити ігровий набір LEGO Star Wars Імперський посадковий шатл (75221), а також інші конструктори LEGO Star Wars ви зможете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    12 лис, 2023
    Коли я побачив нову можливість отримати Імперський шаттл, я просто зобов'язаний був нею скористатись. Мініфігурки - 10/10. По-перше, R2-D2 стане чудовим доповненням до вашої армії R2-D2 з якісним друком. Обі-Ван тут не ексклюзив, але це все одно гарна фігурка. Мені подобається темний льотний костюм пілота з капелюхом та імперським дизайном на ньому. Солдати тут мої улюблені. Ви отримуєте 2, які рідко зустрічаються в наборах. На них навіть є цегляні рюкзаки життєзабезпечення. Збірка - 9/10. Корабель міцний з хорошим технічним ядром. Чесно кажучи, я не наклеював наклейки, оскільки іноді білі цеглини мають різні відтінки з білими наклейками. Модель має велику кількість вантажного або десантного простору всередині. Якщо ви правильно його розташуєте, то зможете розмістити до 12 штурмовиків у вантажному відсіку.
    Достоинства:
    Біла броня виділяється в моїй колекції імперських кораблів. Виглядає товстеньким з обома бічними моторними відсіками. Дизайнери дійсно добре попрацювали, використовуючи нові деталі, щоб додати кораблю рівень деталізації. Наприклад, частини щита, які утворюють шасі. Всередині багато місця для солдатів. Серйозно, ви можете запхати в нього 12 штурмовиків і 13 з пілотом.
    Недостатки:
    Присутні шпильки навколо кабіни.
  • 5.0

    12 лис, 2023
    Не знаю, чому на цьому наборі ще не було відгуків. Тож ось. Це була приємна збірка, і мені дуже сподобалося, як великі, білі, основні частини корпусу поєдналися разом. І готовий корабель набагато більший, ніж я очікував. У ньому багато місця для штурмовиків. Говорячи про вантажний відсік конкретніше, він може зберігати від 4 до 8 мініфігурок, якщо їх правильно розташувати. А розсувна рампа - це весело, особливо тому, що ви можете помістити мініфігурки на рампу і завантажити їх у корабель. Мініфігурки - піхотинці чудові. Пілот теж не відстає. Чи потрібен мені ще один R2 та Обі Ван... ні. Але най будуть. Мати всіх штурмовиків було б нудно і, ймовірно, зменшило б ігрову цінність.
    Достоинства:
    Майже повністю білосніжний корабель з невеликими чорними вставками. Що стосується технічних аспектів, то двері і петлі працюють дуже добре і забезпечують хороший доступ до інтер'єру. Розсувна доріжка працює для обох сторін корабля. На кораблі може бути 1 штурмовик у кабіні і декілька у вантажному відсіку. Всього 8 наліпок на весь набір.
    Недостатки:
    Мініфігурки трішки стандартні, могли б бути більш рідкісними.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари