>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

98 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Не тільки фанати Зіркових воєн та серіалу “Мандалорець”, але й просто любителі конструктора LEGO будуть раді отримати зменшену копію легендарного корабля – Леза бритви, а також його постійного власника – Мандалорця та влаштувати невеликий бій або прикрасити робоче місце з набором LEGO “Гострий гребінь™ Мікровинищувач”.

Історія корабля

Колись Лезо бритви було військовим кораблем, який використовувався для патрулювання територій до сходу Галактичної імперії. Ви ж його можете знати як судно, яке належало Діну Джаріну в серіалі "Мандалорець". Він використовував його як житло, як засіб пересування та для полювання на втікачів у Зовнішньому кільці. Під час серіалу можна часто почути репліки про те, що старий корабель і зараз такі рідко зустрінеш. До особливостей корабля можна віднести: потужні двигуни, лазерні гармати та гарний захист.

Цікавий факт! Чи знаєте Ви, чому Мандалорець використовував саме цей корабель? Справа в тому, що він досить старий і його немає в базах Імперії та Нової Республіки, що дуже важливо для мисливця.

Мікрофайтер

Набір LEGO 75312 відноситься до підтеми мікрофайтери серії Зіркові війни - це невеликі кораблі, зменшені копії великих наборів, які вперше були випущені в 2014 році. У готовому вигляді цей корабель досягне лише 3 сантиметрів заввишки, 9 завдовжки і 8 завширшки.

Ви зберете Лезо бритви дуже швидко, оскільки в наборі лише 98 деталей. Але суть тут не в масштабній збірці, а в тому, щоб у невеликому масштабі передати всі значущі особливості корабля та подарувати фанатам набір, який можна буде взяти із собою та демонструвати у будь-якому місці.

Порівняно з попередніми мікрофайтерами, цей отримав низку покращень:

  • модернізовано шасі - додані круглі шипи 1×1 спереду та пластина зі зміщенням 1×4 ззаду;
  • у задній частині знаходиться темно-сіра плитка 2×4 із затискачами, яка діє як пандус, що забезпечує доступ до «вантажного відсіку»;
  • є конічна форма задньої частини корабля і два великі двигуни;
  • були перероблені шутери на навісні кулемети, і Ви відразу побачите, наскільки круто вони вписуються в модель.

Усе це забезпечує впізнаваність корабля, і навіть його цікавість. До того ж, за рахунок елементів Technic, Лезо бритви виходить досить міцним і витримає не одну Вашу захоплюючу битву.

Мандалорець

Оскільки в мікрофайтер може вміститися лише 1 мініфігурка, в наборі LEGO “Гострий гребінь™ Мікровинищувач" Ви зустрінете лише Мандалорця зі збірним реактивним ранцем і бластерним пістолетом.

Мініфігурка заснована на покращеному костюмі з другого сезону однойменного серіалу. Він поєднує в собі темно-коричневий комбінезон, металево-сріблясту броню бескара та реактивний ранець. На голові – сріблястий шолом. Оскільки за спиною ранець, а не плащ-накидка, Мандалорця досить просто посадити у мікрофайтер.

Садіть Мандалорця в цей невеликий корабель і влаштуйте маленьке полювання за головами з набором LEGO “Гострий гребінь™ Мікровинищувач". Пригоди ще ніколи не були такими компактними, але водночас веселими.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    28 січ, 2022
    Подобные минифигурки, изображающие мандалорца, ранее появлялись во многих наборах, хотя дизайн остается превосходным. Серебристо-металлическая броня из бескара красиво контрастирует с темно-коричневой тканью под ней, а красновато-коричневые ремешки обеспечивают дополнительную детализацию. В идеале шлем этого персонажа тоже должен быть серебристого цвета, но жемчужно-серебристый смотрится неплохо. Однако самым разочаровывающим аспектом этой минифигурки является отсутствие отпечатанной головы под шлемом Дина Джарина. Прошло два года с тех пор, как шлем был снят во время телесериала, но тут почему-то просто черная голова.
    Достоинства:
    Точный принты у фигурки. Есть бластерный пистолет. Неплохие пропорции Лезвия. В кабине достаточно места для Дина Джарина, не снимая реактивный ранец.
    Недостатки:
    Под шлемом нету лица, что разочаровывает.
  • 5.0

    28 січ, 2022
    Построить корабль довольно просто, как обычно бывает с набором такого размера. Это первый набор, который у меня есть, с новым типом шипометов. Но конечно же, самое классное - это фигурка. Печатные руки, ноги, туловище с обеих сторон и блестящий шлем делают минифигурку поразительной. Я, безусловно, рекомендую этот набор всем, кто хоть немного является фанатом «Звездных войн» или фанатом «Мандалорца».
    Достоинства:
    Дешевый способ получить фигурку (брал еще и по скидке). Корабль имеет много полезных деталей. Качественная фигурка в броне.
    Недостатки:
    Корабль очень мультяшный.
  • 5.0

    28 січ, 2022
    Это ж и так ясно, что все берут Микрофайтеры из-за фигурок. Эта минифигурка Мандалорца действительно соответствует стандартам дизайна и мифологии «Звездных войн». Части доспехов Бескар с серебряным принтом действительно выделяются. Серебряный шлем великолепен. Он также поставляется с рюкзаком и пистолетным бластером. Я не знаю, почему голова представляет собой простой черный кусок, а не печатное лицо, но это не критично для меня.
    Достоинства:
    Качественно выполненные принты минифигурки. Небольшое Лезвие бритвы как дополнение.
    Недостатки:
    Под шлемом нет лица.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари