>
Під замовлення
4799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

725 шт.
6 шт.
38 × 9.4 × 26 cm
18+
0 шт.

Опис

«Можу сказати одне: ми точно схуднемо.» - Хан Соло

Відтворіть сцену порятунку принцеси Леї Органи з Першої "Зірки Смерті" у наборі LEGO Star Wars Діорама "Ущільнювач сміття на Зірці Смерті". Але будьте обережні, адже стіни відсіку постійно стискаються гідравлічними пресами.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75339 був випущений у рамках серії Star Wars. Він містить 725 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду та знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Герої в ущільнювачі сміття

Принцеса Лея була нахабно схоплена імперцями і зазнала допитів на Першій “Зірці Смерті” в 0 ДБЯ. На щастя, їй вдалося передати повідомлення Обі-Вану та команда з Люка Скайуокера, Хана Соло, Чубакки, C-3PO та R2-D2 вирушили її рятувати. Відступаючи по сміттєпроводу, вони опинилися в ущільнювачі сміття 3263827. Саме цей момент Вам належить створити в наборі LEGO 75339, а також подумати - як вибратися з цієї, не найприємнішої кімнати.

Мініфігурки набору

У цьому наборі представлені всі герої, що потрапили в ущільнювач сміття. Серед них:

  • принцеса Лея Органа – сестра Люка та лідер Галактичної громадянської війни. Дівчина, одягнена в білий одяг з поясом. Є 2 вирази обличчя: посмішка та серйозне;
  • Люк Скайуокер – майстер-джедай. На ньому маскувальна броня штурмовиків. Має двостороннє обличчя: усміхнене та серйозне. З аксесуарів – бластерна гвинтівка;
  • Хан Соло - корелліант, контрабандист та друг Чубакки. Також одягнений у броню штурмовиків та має двосторонню обличчя. Зброя – бластерна гвинтівка;
  • Чубакка - вука, пілот та механік. Тут рельєфно відтворюється його шерсть, також він має срібний патронташ. Має поперечину, якою у фільмі тримав стіни ущільнювача;
  • C-3PO - дроїд, напарник Люка та R2-D2. Він виконаний у жовтому кольорі та має різні принти на торсі, руках та ногах;
  • R2-D2 – дроїд-астромеханік. Остання, але не за значущістю фігурка має нові принти на спині. Але в цілому, це все той самий улюблений білий дроїд.

Складання ущільнювача сміття

Найкраще складання цього набору ілюструє цитата Майкла Лі Стоквелла – менеджера з дизайну LEGO Star Wars: “Ми давно хотіли зробити [ущільнювач сміття], але це трохи складно. Ущільнювач сміття без функції не дуже схожий на себе, тому нам потрібен певний час, щоб зрозуміти, як із цим впоратися”. Таким чином, складання набору дійсно цікаве і має оригінальну функцію.

В основі діорами використовується низка великих пластин, які стають основою набору. Прямо в центрі перед основою є пара друкованих табличок: логотип LEGO Star Wars та цитата з фільму. Коли основа готова, додається задня стінка. Задня панель також має невеликий дверний отвір, за яким ховаються C-3PO та R2-D2. Незважаючи на те, що основа та задня стінка мають досить багато деталей, більша частина меблів знаходиться на рухомих бічних панелях. Різні купи сміття в основному є випадковими предметами.

Але найцікавіша частина – функція зближення стін. При цьому пересуваються предмети та фігурки Люка, Леї, Хана та Чуї.

 

З набором LEGO Star Wars Діорама «Ущільнювач сміття на Зірці Смерті» Ви зможете створити вдома одну з цікавих сцен по кіновсесвіту. І, можливо, допомогти героям вибратися із цієї кімнати.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари