>
Уточнити наявність у постачальника
4249 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

807 шт.
3 шт.
38.2 × 7.05 × 26.2 cm
18+
0 шт.
4.7

Опис

Кульмінацією "Повернення джедая" і всієї оригінальної трилогії, безперечно, стало протистояння Люка Скайуокера Імператору Палпатіну, під час якого Дарт Вейдер перейшов на бік добра. Тепер же кожен фанат може повторювати цей момент знову і знову, зібравши набір LEGO Діорама "Тронна зала імператора". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75352 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 807 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 18 років. Тематика набору - діорама. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурки в тронному залі

У набір ЛЕГО 75352 додано 3 мініфігурки - учасники знаменитої сцени:

  • Люк Скайуокер - джедай. Він одягнений у чорний костюм, на якому видніються принти складок і ременя. Права рука чорна, оскільки в рукавичці. Люк озброєний зеленим світловим мечем;
  • Дарт Вейдер - лорд ситхів. Він також має чорний костюм, проте на торсі відображена електроніка. За спиною майорить плащ, а на голову вдягнуто маску, яку можна відчинити й побачити обличчя в шрамах. Зброя - червоний світловий меч;
  • Імператор Палпатін - перший імператор Галактичної Імперії. Фігурка одягнена в чорний костюм із принтами складок. На голові чорний капюшон, а за спиною плащ. Палпатін має 2 блискавки, які представляють блискавки Сили. 

У Люка і у Палпатіна в наборі двосторонні голови, які можна повертати, змінюючи вирази обличчя і, як наслідок - реакцію на ситуацію.

Сцена протистояння

Діорама збирається на чорній підставці, яка служить основою. На ній розміщена цитата з фільму, а також ювілейна деталь на честь 40-річчя "Повернення джедая". Далі черга основної збірки сцени. Частина стіни і кругле вікно слугують фоном для епічної дуелі між Дартом Вейдером і Люком Скайуокером, за якою спостерігає Імператор Палпатін. Стіна навколо трону і гігантського вікна зібрана з дев'яти сегментів, з'єднаних між собою навісними пластинами. Вікно зі свого боку складається з 13 вузьких вікон, у центрі яких принтована деталь. 

Тронна зала розміщена на невеликому підвищенні, до якого ведуть 3 сходинки. Центральна її частина - трон виконаний із чорних деталей із додаванням фіолетових акцентів. Здебільшого плитки підлоги гладкі, проте в стратегічно-важливих місцях вони з точками для кріплення мініфігурок. З боків розташовані контрольні станції, а також перила. Панель підлоги між двома станціями управління є знімною, відкриваючи під нею пару затискачів, де можуть зберігатися блискавки Сили.

Нехай все навколо зачекає, а Ви в цей момент створите один з найвидатніших моментів оригінальної трилогії Зоряних воєн у наборі ЛЕГО Діорама "Тронна зала імператора".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    8 тра, 2023
    Діорама "Тронний зал імператора" використовує свій статус 18+ у правильних напрямках, випускаючи комплект по "Поверненню джедая", щоб відтворити тронний зал імператора так, як ми ніколи не бачили раніше. До речі, не знаю чи хтось помітив, але набір використовує свій потенціал відображення, щоб збільшити гіперконкретний момент у "Поверненні джедая", коли Люк і Вейдер стикаються мечами перед Палпатіном. Люку нікуди втекти; немає моста, на якому Вейдер міг би втратити руку; немає стріли, щоб збити Імператора з ніг. Увесь набір орієнтований на той ключовий момент, коли Люк уперше запалює свій світловий меч. Це гарно підкреслюється самою збіркою Зірки Смерті. Затискачі, решітки, вікна, пластини і труби збираються разом, щоб відтворити архітектуру. Судячи з попередніх відгуків, я не скажу нічого нового, якщо зазначу завищену ціну. Однак наразі це можна віднести майже до кожного комплекта серії.
    Достоинства:
    Наближає сцену, концентруючись на конкретному моменті (сподіваюсь, з відгуку всі зрозуміли про що я). Набір детальний, точний і чудово виглядає на поличці. Гідний вибір мініфігурок.
    Недостатки:
    Вері експенсів💰.
  • 4.0

    8 тра, 2023
    Тронний зал Імператора - це неймовірно добре розроблена модель, яка стала чудовим доповненням до колекції діорам LEGO Star Wars. Я не можу придумати більш підходящої сцени з "Повернення джедая", яка заслуговує на діорамну обробку. Нова (чит. більш точна) мініфігурка Люка Скайуокера привертає увагу, а для фанатів, які не можуть купувати кожен набір, дуже зручно мати Люка, Імператора Палпатіна та Дарта Вейдера в одному наборі. Збірка була легкою, з деякими цікавими сегментами та дизайнерськими прийомами, які повинні принести задоволення як новим, так і давнім шанувальникам. Зокрема, вікно дуже цікаво збирати, і воно візуально притягує погляд, коли ви дивитесь на нього. Це непоганий набір сам по собі, і фанати "Повернення джедая" будуть в захваті від його створення та демонстрації, але за повну ціну він може стати перешкодою для фанатів з більш обмеженим бюджетом.
    Достоинства:
    Неймовірно красива модель, яка буде чудово виглядати на виставці. Віддає данину поваги ключовому моменту саги. Чудові будівельні техніки для вікна та стін. Нова перука Люка значно покращує його мініфігурку. Всі деталі принтовані.
    Недостатки:
    За повною ціною коштує дорого. Кілька гвардійців були б непоганим доповненням, щоб компенсувати ціну. Не фанат жовтих зіниць Палпатіна і надаю перевагу старій фігурці.
  • 5.0

    8 тра, 2023
    Імператорський тронний зал підтримує високий рівень, досягнутий колекцією діорам минулого року. Вся модель чудово деталізована і тому виглядає точно так само, як і це знамените місце в "Поверненні джедая". Я вважаю вікно особливо вражаючим, і мені також подобаються ці мініфігурки, незважаючи на надмірно жовті очі Імператора! На жаль, цей набір також зберігає основний недолік колекції діорами, оскільки ціна здається дорогою. Хоча модель, безумовно, деталізована, вона принципово недостатньо велика для такої ціни. Однак, після неминучої знижки, я можу від щирого серця рекомендувати цей набір, тому що він виглядає фантастично.
    Достоинства:
    Блискуча деталізація і розумне використання невеликого простору. Високий рівень точності по відношенню до оригінальної сцени. Інноваційні технології збірки. Покращена мініфігурка Люка, завдяки чому волосся тепер просто супер.
    Недостатки:
    Надзвичайно дорогий. Очі Палпатіна виглядають дивно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари