>
Уточнити наявність у постачальника
3799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 000 шт.
3 шт.
38 × 9.4 × 26 cm
18+
0 шт.
4.7

Опис

“Це тут, R2. Я не помічаю ні міст, ні ознак технологічної цивілізації. Втім, відзначено великі форми життя. Щось живе там є.” - Люк Скайуокер - R2-D2 (Зоряні війни. Епізод V: Імперія завдає удару у відповідь)

На планеті Дагоба виявилося не просто щось живе, а найвеличніший майстер Йода. Приєднуйтесь до Люка Скайуокера у наборі LEGO Star Wars “Діорама тренування джедая на Дагобі” та здобудьте навички джедаїв, щоб отримати контроль над Силою.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75330 було випущено у рамках серії Star Wars. Він містить 1000 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду та знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Майстер Йода у вигнанні та зустріч із Люком

Дагоба – це планета, майже повністю вкрита болотами. Коли за часів Війни клонів майстер Кенобі виявив видалену з архівів джедаїв планету Каміно, Йода зрозумів, що це не єдина така планета. Він виявив 37 таких планет, однією з яких стала Дагоба. Як тільки почалося Велике винищення джедаїв, Йода вирушив туди в добровільне вигнання, тим самим ніхто не знав, де він. Набагато пізніше Люк Скайуокер зустрів привида Обі-Вана Кенобі, який сказав, де шукати Майстра. Жорстке приземлення призвело до занурення x-wing у болото, але Люк зміг вибратися та зустріти Йоду. У ході безлічі тренувань Люк увібрав могутність Сили та навчився її контролювати.

Мініфігурки у наборі

Дагоба населена досить обмеженою кількістю розумних істот. Набір LEGO Star Wars “Діорама тренування джедая на Дагобі” включає максимальну кількість таких істот для створення пригод на планеті. Серед них:

  1. Майстер Йода - один із найсильніших і наймудріших джедаїв. Він тут у своїй поношеній мантії джедая, що підтримується поясом. Його аксесуар – тростина гімер.
  2. Люк Скайуокер – майстер джедай. У нього новий торс – майка та штани з кишенями (разом – його тренувальний костюм). Також Люк має 2 вирази обличчя: розчароване та зосереджене із заплющеними очима;
  3. R2-D2 – дроїд-астромеханік. Загалом дроїд виглядає стандартно, проте має принти бруду, що відповідає особливостям планети.

Складання діорами

Основа діорами має велику площу поверхні, але не має задньої панелі. Як тільки основа буде закінчена, почнете додавати деталі болота. Після – час зібрати хатину Йоди. Сам будинок переплетений з корінням та гілками дерев і має мінімалістичний інтер'єр (всередині є ліжко, піч, світловий меч). Самі дерева мають безліч гілок і не так багато листя. Всюди є дрібні деталі, такі як ящики та ліхтар. В кінці, є трохи флори та фауни, затонувший x-wing та місце для тренувань. Родзинка набору - панель з однією з найвідоміших цитат Йоди: “Роби чи не роби. Немає жодних спроб”. Табличка та цитата дійсно поєднують весь набір у чудовий експонат.

У готовому вигляді, діорама досягає 16 сантиметрів заввишки, 11 завширшки і 17 завдовжки.

 

Пройдіть разом з Люком цей курс молодого джедая в наборі LEGO Star Wars “Діорама тренування джедая на Дагобі” та навчіться контролювати Силу у подальших битвах.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    8 гру, 2022
    Епізод V — мій улюблений фільм «Зоряні війни», і я зрозумів, що це мені потрібно, щойно про цей набір пішли чутки. Весь процес його створення був дещо складним. Деталі хатини мають різноманітну форму, і коли я з’єднував їх, то інша деталь висувалась ізсередини хатини. Тоді мені довелося розібрати хатину, щоб виправити цей шматок, який вискочив. Крім того, до маленького котла для Йоди дуже важко дістатися, а тому їжа також випадає. Крім цієї проблеми з будівництвом, набір чудовий, і я був вражений тим, скільки прозорих зелених частин було включено в цей набір. Тепер я гордо тримаю його на столі вдома, і він виглядає ідеально, коли Люк намагається підняти корабель, використовуючи силу.
    Достоинства:
    Усі три мініфігурки в наборі чудові (особливо каламутний R2D2 із принтом на спині). Кольори ідеально відповідають темі джедаїв + є багато корисних деталей. На невеличкій діорамі якісно відображено цілу сцену.
    Недостатки:
    Трохи завищена кількість частин за рахунок прозорих деталей лише для створення основи та трав’яної ділянки. Особисто я віддав би перевагу більшому отвору для хатини. У набір також не входить світловий меч, що мене дуже здивувало.
  • 5.0

    8 гру, 2022
    Це було надзвичайно розслаблюючо та весело створювати цю культову сцену Зоряних воєн. Справді вражаюче те, як болотна вода виглядає. Багатошаровість додає ефекту глибини. Це забирає багато часу, що я вважаю позитивним, і після завершення воно виглядає естетично. Вигини в структурі будинку, що переплітається з деревом, складні і доповнюють розпочате болотом. Додавання знакової цитати – це приємно (і, на щастя, це не наклейка). Що стосується фігурок, то мені подобаються нові принти Р2Д2 і варіанти відображення Люка, коли він намагається застосувати силу, дуже добре продумані та розроблені.
    Достоинства:
    Плитки 1x1 і шпильки 1x1 роблять збірку неквапливою та у деякій мірі медитативною. Техніки, застосовані при будівництві хатини і дерев продовжують це. Мініфігурки — це те, чого ви очікуєте від набору з Йодою (баченого раніше в 75208), новим Люком Скайвокером і новим (трохи брудним) R2-D2.
    Недостатки:
    Моя єдина скарга полягає в тому, що немає способу прикріпити змію Lego до конструкції.
  • 5.0

    8 гру, 2022
    Мій син, завзятий конструктор Lego, також любить «Зоряні війни», і ця діорама виглядала так, ніби вона буде цікавою для нас обох. Я б погодився з рекомендацією 18+, оскільки мій син вважав, що це трохи нудніше, ніж інші збірки, але йому все одно подобалося будувати. Як на мене, то це однозначно найкраща діорама Lego Star Wars. Розмір ідеальний, і в ній так багато дрібних деталей. До них можна віднести брудного R2-D2 і X-wing у болоті. І взагалі, діорама показує усю сцену разом: Люк намагається підняти затонулий корабель і тренується, в той час як Йода спостерігає біля своєї хижки і дає вказівки.
    Достоинства:
    Гарний дизайн, цікаво спостерігати за ним і легко демонструвати. Рішення для зображення води, щоб відобразити її глибину, одне з найкращих. Збірки, в першу чергу хатина Йоди відповідають екранній версії. «Кипариси», мох і гілки дуже реалістичні. Це чудовий експонат, усі елементи якого доповнюють один одного. Брудний R2-D2
    Недостатки:
    Набір може бути не таким цікавим для дітей, а також для тих, хто не бачив фільму і не розуміє що діється.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари