>
Уточнити наявність у постачальника
2949 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

665 шт.
0 шт.
28.1 × 7.5 × 26.1 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

«Тікати? У момент тріумфу? Ви надто переоцінюєте їхні шанси!» - Вілхафф Таркін

На щастя, саме імперці переоцінили свої шанси у битві при Явині. Відтворіть один із найголовніших моментів фільму “Зоряні війни. Епізод IV: Нова надія”, в наборі LEGO Star Wars Діорама “Політ над Зіркою Смерті”, коли Люк Скайуокер пролітав над “Зіркою смерті I” і надалі її знищив.

Про набір

Основна інформація. Набір 75329 LEGO було випущено в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 665 якісних деталей, яскраву інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – космос.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Основа для набору

Як уже сказано, набір заснований на IV епізоді фільму про Зоряні війни. Зірка Смерті притискається до Явина-4 та повстанці вирішують атакувати вентиляційну шахту. Головна роль у цьому віддавалася Люку Скайуокеру. Несподівано на хвіст йому сідають винищувачі TIE та сам Дарт Вейдер. Вейдер вже наводить приціл на Люка, а Зірка Смерті готується атакувати Явин, але раптом з'являється Хан Соло на “Соколі” і атакує кораблі. Залишившись один, Люк використовує Силу і протонні торпеди потрапляють у вентиляцію, знищуючи імперську станцію.

Техніка збирання гріблінг

Якщо Ви дивилися якісь огляди на набір LEGO Діорама “Політ над Зіркою Смерті”, то могли почути, що цей набір базується на техніці збирання гріблінгу. Але що це таке? Гріблінг - це головна фішка цього набору і техніка, при якій до збірки додаються маленькі елементи, щоб додати їй додаткові деталі. Зроблено це для того, щоб і у масштабі діорами LEGO максимально відтворити поверхню Зірки Смерті.

​​​​​​

Діорама

Формат діорам досить простий – основа та фон, які пропонують фрагмент культового моменту. Перша частина збирання створює основу для діорами. Тут же кріпиться табличка Дарта Вейдера з цитатою “The Force is strong with this one”. Наступна частина збірки – поверхня Зірки Смерті. Тут використовується безліч різних деталей LEGO, включаючи плитки, грати, зливки та біноклі. Також є кілька невеликих збірок, таких як генератори. Далі починається створення фону, на якому ще більше різних деталей. Головне, на що падає погляд, це система трубопроводів.

Останній, але, можливо, найважливіший крок – будівництво 4-х космічних кораблів. Серед них:

  1. винищувач Люка Скайуокера "X-wing" під час віражу;
  2. TIE Advanced Fighter Дарта Вейдера;
  3. 2 винищувачі TIE.

Усі кораблі утримуються прозорими деталями, щоб створити імітацію польоту.

Справжні фанати кіновсесвіту точно не проґавлять шанс зібрати власними руками сцену з польотом Люка Скайуокера від імперців у наборі LEGO Star Wars 75329 Діорама “Політ над Зіркою Смерті”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 чер, 2022
    Магазин даже в такое тяжелое время старается радовать покупателей и завозить новые наборы. Из того, что нашел в наличии, выбрал именно этот, так как в свое время очень любил Звездные войны. Сборка забавная, она совсем не повторяющаяся и не монотонная. Диорама была хорошим введением в гриблинг, и она определенно побудила искать похожие наборы в будующем. Микро-сборка X-wing выглядит великолепно, и TIE-истребители тоже хорошо представлены.
    Достоинства:
    Cцена разыгрывается на фоне хорошо выполненной траншеи смерти. Финальный вид — отличная сцена погони, которая фокусирует ваше внимание на кораблях. Композиция очень точна и сбалансирована.
    Недостатки:
    Хотел бы добавить к этой сцене погони Тисячелетний сокол.
  • 5.0

    2 чер, 2022
    Тож я отримав набір для себе, але мій 19-річний син конфіскував це у мене, оскільки він також є шанувальником Star Wars. Не знаю, чому це має рейтинг 18+, оскільки його не було надто складно зібрати. Поставляється з 665 елементами, 666, якщо врахувати інструмент для розділення деталей. Ця діорама ідеально відображає сцену з «Нової надії». Сцена ніби заморожена, оскільки винищувачі підвішені в повітрі за допомогою кріплень. Деталі приголомшливі. Я закохався в колекції діорам, і, здається, вони продовжать випускати нові. У мене також є діорама для сміття.
    Достоинства:
    Сцена ідеально підібрана, оскільки вона є дуже знаковою для фільму. Легко створити, завдяки зрозумілим інструкціям. Діорама дозволяє змінювати її, та, за наявності деталей, навіть створювати нову.
    Недостатки:
    Відсутність мініфігурок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари