>
Скоро в продажі
3399 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

718 шт.
0 шт.
38.2 × 7.05 × 26.2 cm
18+
0 шт.

Опис

"Бунта - найнебезпечніші перегони з усіх, у яких я брав участь!" - Бен Куадінарос

Набір LEGO Діорама "Mos Espa Podrace" пропонує взяти участь у тих найнебезпечніших перегонах - Бунта Ів Класік на Татуїні, в яких головними суперниками виступають Енакін Скайвокер і Себульба.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75380 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 718 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 18 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Серія LEGO Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Основа для діорами

Набір ЛЕГО 75380 - не перша діорама зі сценою із Зоряних воєн, випущена компанією ЛЕГО. Її основна конструкція залишається незмінною - чорна основа з кольоровими внутрішніми деталями, на яку надалі додається збірка сцени з фільму. Основа навколо деталізується сірими решітками. Спереду до неї прикріплюються 3 принтовані деталі:

  • логотип серії LEGO Star Wars;
  • ювілейна деталь, присвячена 25-річчю виходу серії з відповідним написом і R2-D2;
  • цитата-порада джедая Квай-Гон Джинна "Пам'ятай, концентруйся на моменті. Відчувай. Не думай. Використовуй свої інстинкти".

Сцена перегонів

Сцена перегонів, представлена в цьому наборі, походить із фільму "Зоряні війни. Епізод I: Прихована загроза". У ньому Енакін Скайвокер, під наставництвом Квай-Гон Джинна, бере участь у щорічному заїзді на подах у великому місті Мос-Еспа на Татуїні і перемагає.

Основний ландшафт, представлений у наборі, повторює нерівний каньйон, тому його збирають із використанням нахилів і клинів із великою кількістю коричневого і кількома відтінками темного коричневого. У деяких місцях, зокрема позаду сцени і збоку, представлені височини у вигляді гори і арки. Далі збираються і встановлюються два пода. Помаранчевий належить Себульбі, а жовтий Енакіну. Вони створені хаотично, оскільки здебільшого гонщики робили їх самостійно, з підручних матеріалів. При чому под Скайуокера виходить за межі діорами. Як Себульба, так і Енакін імітовані за допомогою круглих деталей. Обидва пода закріплені на основі за допомогою прозорих деталей, під нахилом. Под Себульби встановлений спереду, а Енакіна - позаду, оскільки на старті перегонів у Скайуокера не заводився под і тривалий час представник раси дагів лідирував.

Збірна модель досягає таких розмірів: 12 сантиметрів у висоту, 30 завширшки та 14 завдовжки.

 

Зберіть заморожений момент перегонів на Татуїні, коли Енакін Скайвокер зміг впоратися з неполадкою двигуна, стартував і нарешті ось-ось пережене Себульбу і стане несподіваним переможцем у наборі ЛЕГО Діорама "Mos Espa Podrace".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари