>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

37 шт.
1 шт.
17 × 4 × 17 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO Star Wars Дарт Вейдер в капсулі
Зоряні війни - безперечно культова сага. Як же хочеться пережити ще раз емоції, отримані при перегляді цього фільму. Що ж, разом з LEGO Star Wars Дарт Вейдер це стає можливим! Конструктор принесе море позитиву фанатам різного віку і послужить прикрасою будь-якої колекції. До того ж, він є ексклюзивом, випущеним до сорокової річниці першого фільму серії.

Набір 5005376 складається всього з 37 частин, так що його можна зібрати за 5-10 хвилин. Більш того, іграшка без проблем влазить в кишеню і не займає багато місця на полиці. Попри невелику кількість деталей конструктор все ж не рекомендується давати дітям від шести років.

Всередині упаковки ви знайдете капсулу легендарного Лорда Сітхів з фігуркою і лазерним мечем. Зверху на ній - голографічна наклейка, на якій видимий малюнок залежить від того, під яким кутом на неї дивитися. З одного боку ви побачите логотип Lego Star Wars, а з іншого - промені Зірки Смерті. Матеріал не схожий на звичний нам пластик через особливого блискуче покриття, що імітує метал. До того ж, воно дуже гладке і приємне для рук.

Капсула умовно розділена на дві частини: зліва знаходиться вихід в один зі службових коридорів «проривателя блокади», дві електронні панелі для відкриття дверей і червоний світловий меч, а праворуч - мініфігурка Дарт Вейдера. Маленькі деталі, як, наприклад, індикатори з лампочками або рухливий трап, що з'єднує половини іграшки між собою, роблять картину повнішою і реалістичнішою.

Деталізація фігурки просто вражає. Шолом дуже добре опрацьований і складається з респіратора та основної частини, яка легко знімається. Під нею ми можемо побачити обличчя ситха в шрамах з тієї самої битви на планеті Мустафар. Принт чіткий і не стирається з пластику, відображає дрібну електроніку на обладунках. Ззаду на тілі принт відсутній, але це не помітно з-за плаща, який повністю прикриває спину.

ABS-пластик, з якого зроблена модель, міцний і термостійкий, не несе шкоди для здоров'я дітей і відповідає всім стандартам якості. Петлі теж зроблені на славу і не зламаються після декількох годин активної гри. Портативність іграшки дає дитині можливість грати разом з друзями в школі або у дворі. Крім того, її можна використовувати і самостійно, і в комбінації з іншими наборами цієї ж серії.
Якщо ви хочете зробити свято вашої дитини незабутнім - подаруйте йому набір LEGO Star wars 5005376, він точно цього не забуде

  • 5.0

    3 сер, 2020
    Набір виконаний у незвичній упаковці. Замовила його у додаток до основного замовлення. Менеджер рекомендувала. І, одразу ж про головний плюс. Героїв зложила до шару і у рюкзак. Вони не губляться і всі в одному місці. Погралися на вулиці і в шар. Дуже зручно. Хотілося б щоб і ще набори були у такій упаковці.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари