>
В наявності
1399 грн
1092 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

285 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1528 грн
1201 грн
+ =
1898 грн
1512 грн
+ =
3598 грн
2940 грн
+ =
1548 грн
1218 грн
+ =
1798 грн
1428 грн
+ =
1858 грн
1478 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пірати - вони і у відкритому космосі пірати. Тож не дивно, що зустріч із ними не принесла нічого хорошого в третьому сезоні історії Мандалорця. Розширте свій космопарк і зберіть їхній зореліт у наборі LEGO "Човник-винищувач піратів". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75346 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 285 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 8 років. Тематика набору - космічний корабель. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурки піратів

У набір ЛЕГО 75346 додано 2 мініфігурки і вони обидві займаються не найблагороднішими справами в галактиці. Вони - представники раси нікто, тому схожі між собою.

  • Вейн - помічник короля піратів. Він одягнений у коричневий багатошаровий костюм, який прикрашає намисто. На голові чорна пов'язка. Зброя - шабля;
  • пілот піратського корабля - один із членів команди. На ньому жовтий костюм, а також сіра жилетка. Оскільки він пілот, то має жовтий шолом. Зброя - бластерний пістолет.

Незважаючи на наявність одразу двох мініфігурок, усередині корабля одночасно може перебувати тільки хтось один. 

Піратський корабель із деталей ЛЕГО

Очільник піратів - Горіан Шард у серіалі керує ескадрильєю винищувачів зі свого флагмана, в яких найбільше цінується маневреність і швидкість. Вогнева міць при цьому відходить на другий план. Модель з цього набору також слідує такому принципу, тому має 5 сантиметрів заввишки, 24 завдовжки і 16 завширшки. Завдяки цьому її можна легко переносити, а також грати. 

Однак перед грою потрібно зібрати винищувач. Корабель побудований на вузькій центральній смузі, до якої додані крилаті панелі як на задній, так і на передній частинах корабля. Також ззаду розташовані двигуни, а спереду - шипомети. Для створення схожої на екранну форми, використовуються шари сірих і чорних клиноподібних пластин. Завдяки цьому винищувач схожий за формою на цифру 8. Шасі не входить до комплекту, але нижня частина плоска, тому ідеально лягає на будь-яку поверхню для демонстрації.

У наборі є пара функціональних особливостей. До них належать шипомети, встановлені під передніми стабілізаторами корабля. Є також лобове скло, яке відкривається на шарнірі для доступу до коричневого сидіння в кабіні та елементів управління. Перед кабіною можна виявити секретне місце, в яке поміщається зброя і запасні снаряди для шипометів. Ще одна схованка може бути знайдена за кабіною. Вона виглядає як частина корабля, але сіру пластину 1×4 можна зняти, щоб отримати доступ до ящика. Всередині знаходиться термальний детонатор. 

Приєднуйтесь до команди космопіратів, щоб вистежувати мандрівників, які зазівалися. А робити це найкраще на маневреному зорельоті з набору ЛЕГО "Човник-винищувач піратів".

Вдалої і цікавої збірки

  • 5.0

    3 тра, 2023
    Я вже давно фанатію по Зірковим війнам і Мандалорцю, тому вирішив придбати цей набір. Мені сподобався його вигляд та особливо ціна. Скласти його вдалось швидко, завдяки простій інструкції. У комплекті дві мініфігурки, особливо сподобався пілот корабля через його яскраво жовтий костюм. Хоча насправді обличчями фігурки однакові, що є недоліком. Сама конструкція має багато різних деталей та частин корабля. Основна функція - це постріл, що впринципі традиційно. Через вікно можливо встановити мініфігурку у салон, але тільки одну. Незважаючи на такі незначні мінуси, набір досить цікавий та заслуговує уваги.
    Достоинства:
    Низька ціна, враховуючи постійне подорожчання серії. Збірка - маленький крутий кораблик. Повністю закрита кабіна (є можливість відкрити), секретні відсіки. Ніяких випадкових бічних збірок, які завищують ціну. Перша поява раси ніхто у форматі мініфігурок.
    Недостатки:
    Наклейки, які йдуть на кабіну пілота.
  • 5.0

    3 тра, 2023
    Це була приємна легка, весела конструкція. Набір неймовірно міцний і я навіть не знаю що з ним може статись. У комплекті дві мініфігурки - Вейн та пілот корабля разом зі своєю зброєю. З одного боку вони чудові, оскільки раніше я не мав фігурок такої раси. З іншого боку - ані же адінаковиє. Ну чому не можна було змінити обличчя… Стосовно корабля, то все набагато краще. Мені сподобався колір, підібраний до набору. У корабля також є різні функції. Можна підняти та опустити скло, атакувати шипометом. У наборі є декілька секретних місць - спробуйте знайти їх самостійно. Мінусом є неможливість помістити одразу дві мініфігурки у кабіну корабля.
    Достоинства:
    Точний і детальний зоряний винищувач. Розумне використання простору. Гарне поєднання кольорів та деталей. Потаємні місця для зброї або інших деталей.
    Недостатки:
    2 однакові мініфігурки. При чому в корабель можна посадити лише 1.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари