>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

262 шт.
6 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Починайте битви із бойовим танком Республіки.

Діти старше 7 років вже можуть розігрувати захоплюючі баталії між бойовими дроїдами та клонами 187-го легіону майстра Джеда Мейса Вінду. Зберіть із кубиків ЛЕГО точну копію танка-винищувача Республіки з кінофільму "Зоряні війни: Війна клонів".

Ігровий набір LEGO Star Wars Бойовий танк Республіки (75342) складається з:

  • 262 елементів ЛЕГО;
  • 6 мініфігурок;
  • покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Унікальна мініфігурка

Про мініфігурки варто розповісти докладніше. З шести ігрових персонажів є одна унікальна мініфігурка, випущені в травні 2022 року вперше. Мова про майстра-джедая Мейса Вінду.

"Один дуже мудрий джедай одного разу сказав, що нам потрібно не перемагати. Все, що нам потрібно робити - боротися." Обі-Ван-Кенобі про Мейса Вінду.

Мейс славиться своєю мудрістю та силою слова. В Ордені джедаєв вважається одним із найкращих фехтувальників. Є автором смертоносного стилю фехтування – ваапад. Цей стиль став найскладнішим у вивченні із усіх існуючих.

У наборі LEGO Star Wars Бойовий танк Республіки (75342) Мейс озброєний світловим мечем синього кольору.

Крім Мейса Вінду у наборі представлені:

  • командир 187-го легіону клонів, озброєний бластерною гвинтівкою;
  • два солдати-клони 187-го легіону з бластерами в руках;
  • два бойові дроїди озброєні бластерами.

Танк-винищувач Республіки

Для ефекту паріння в повітрі бойова машина спроектована з двома прихованими колесами. Танк озброєний двома підйомними шутерами на пружинах. Командир клонів для загального огляду місцевості прямо зараз виходить на оглядовий майданчик танка та дає перші накази.

Збирайте, грайте із друзями, поповнюйте колекцію, прикрашайте інтер'єр. Вигадуйте свій сюжет гри або відтворюйте сценарій фільму.

Готова модель танка-винищувача класу TX-130 Sabre має такі розміри:

  • висота 10 см;
  • довжина 20 см;
  • ширина 16 см.

Фанатам Star Wars

Якщо ваша дитина фанат Зіряних війн, але не знайома з конструкторами ЛЕГО. І у вас виникають сумніви, чи буде набір цікавий дитині і чи зможе вона її зібрати? Просимо вас на турбуватися - за допомогою зрозумілої покрокової ілюстрованої інструкції кожна дитина впорається зі складанням на ура. Посібник зі збирання направить на цікаву творчу подорож вже з моменту відкриття коробки ігрового набору.

Ще з 1999 року компанія ЛЕГО створює у вигляді ігрових наборів легендарні космічні судна, локації, різні транспортні засоби та персонажів (у вигляді мініфігурок) із Зоряних воєн.

Фанатам різного віку подобаються збірні моделі культових сцен з улюбленого фантастичного кінофільму. Серія LEGO Star Wars стала найуспішнішою серією серед усіх серій конструкторів ЛЕГО.

Якість конструкторів

Кубики та елементи LEGO відповідають усім міжнародним стандартам якості. Перш ніж потрапити в коробку, кожен кубик проходить серйозні випробування на міцність, нагрівання, скручування, роздавлювання тощо. Створюються всі можливі ситуації експлуатації дитиною. Тільки після всіх тестів кубики та елементи ЛЕГО потрапляють до рук ваших дітей.

Безпека гарантується.

  • 5.0

    17 жов, 2022
    Вот интересно, почему такая разница в цене на данный набор, когда его на территории той же США и Европы продают по рекомендованной цене в 40$\40Є, на территории Украины данный набор продают по 70-80$.Украина - це Європа, или у нас как это часто бывает, цены рисуют от балды или у кого на сколько жадности хватит? Если кто не верит, то вот вам ссылка на официальный магазин Lego https://www.lego.com/en-us/product/republic-fighter-tank-75342
    Достоинства:
    Интересный набор
    Недостатки:
    Неадекватная, завышенная цена.
    • 21 жов, 2022
      Доброго дня. Звичайно ми знаємо про ціну на офіційному магазині. Проте, як Ви розумієте, замовити його напряму неможливо. А тому в ціну на нашому сайті також входить доставка до Києва та пов'язані з нею витрати. Ми не будемо публікувати посилання на інші сайти (навіщо тут конкуренти), проте пошукавши в інтернеті, знайдете ще вищі ціни;)
  • 5.0

    13 чер, 2022
    Будучи трохи меншим, ніж попередні винищувачі, цей набір все ще справді вражає. Він не надто крихітний і виглядає якраз відповідним для своєї поточної ціни. Це робить його чудовим набором для будь-якого будівельника армії Республіки, який бажає мати танковий парк. До того ж, новий Мейс Вінду з принтами на руках не може не тішити. Сподіваюся, це позитивна тенденція до більшої кількості сетів епохи Війн клонів. Адже фанати все ще хочуть більше бойових наборів.
    Достоинства:
    проста збірка, круті мініфігурки (новий Мейс Вінду та достатньо клонів), ще одна версія винищувача класу TX-130 Saber.
    Недостатки:
    Легка збірка, схожа на 4+.
  • 5.0

    13 чер, 2022
    Моя сім’я обожнює «Зоряні війни», і цей танк «Республіка» став цікавим комплектом. Цей набір Lego призначений для дітей віком від 7 років, і я думаю, що віковий діапазон для цього набору правильний. Моєму синові потрібна була дуже мінімальна допомога, а так то він зібрав це майже самостійно. У нижній частині є колеса, які зручно перекочувати під час гри. Мені також дуже подобаються рухомі двері та люки, а також робочі стрілки. Він включає 6 фігурок, включаючи Мейса Вінду, 2 дроїдів і 3 штурмовиків.
    Достоинства:
    У набір входить багато фігурок, які чудово підходять для створення історій. Вдалий вибір кольору та рухливі частини.
    Недостатки:
    Очікував на трііішки більший розмір кінцевої моделі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари