>
В наявності
2249 грн
1739 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

136 шт.
3 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2418 грн
1881 грн
+ =
2748 грн
2159 грн
+ =
4448 грн
3587 грн
+ =
2398 грн
1865 грн
+ =
2548 грн
1991 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Буря сили у світі LEGO Star Wars починається з Багрового вогняного яструба - захоплюючого стартового ігрового набору для дітей віком від 4 років. Цей космічний корабель, натхненний фільмом "Зоряні війни: Пригоди джедая", забезпечує молодим будівельникам впевнений старт у всесвіт LEGO Star Wars.

З цим зорельотом, оснащеним стартовою базою з кубиків, діти можуть вирушити у захоплюючі космічні пригоди разом із мініфігурками LEGO Неша Дуранго, Набса та дроїда RJ-83. А щоб додати гостроти грі, в комплект також включений збірний спідер-байк із "Зоряних війн", який легко вміщується всередині корабля.

Про набір

Ігровий набір LEGO Star Wars Багровий вогняний яструб (75384) складається з 136 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 4 років.

Зібраний зореліт Star Wars Crimson Firehawk із кубиків ЛЕГО має такі розміри: висота – 6 сантиметрів; довжина – 18 сантиметрів; ширина – 19 сантиметрів.

А прості графічні інструкції в безкоштовному мобільному додатку LEGO Builder зроблено спеціально для дітей, які тільки починають свій шлях у світі LEGO. Додатково до цього, програма пропонує дивовижні інструменти для масштабування та обертання, дозволяючи дітям візуалізувати свою модель у 3D-форматі під час складання – весела пригода, яку можна розділити з близькими.

Ця колекційна іграшка-конструктор не просто стане чудовим подарунком для маленьких фанатів "Зоряних війн", але також ідеально доповнить ігровий набір LEGO Star Wars Храм джедаїв на планеті Тіну (75358*), створюючи чудовий світ LEGO Star Wars.

*Щоб віднайти згаданий набір на нашому сайті, введіть цифровий артикул - 75358 в пошуковий рядок.

Да прибуде з вами сила!

Star Wars 4+

Серія конструкторів LEGO Star Wars 4+ – це спеціально розроблені ігрові набори для дітей віком від 4 років. Вони надають молодшим будівельникам простий і захоплюючий спосіб поринути у світ Зоряних Війн і розпочати свою пригоду з LEGO.

Ось кілька ключових особливостей цієї серії:

1. Простота складання: ігрові набори LEGO Star Wars 4+ розроблені з урахуванням особливостей вікової групи, що забезпечує легкість складання. Прості інструкції та великі деталі роблять цей процес доступним для найменших фанів.

2. Спеціальні елементи: конструктори включають спеціальні елементи, зроблені з урахуванням безпеки та зручності маленьких рук. Це допомагає дітям легко з'єднувати і роз'єднувати частини моделей.

3. Яскраві персонажі та знайомі сюжети: LEGO Star Wars 4+ пропонує яскраві мініфігурки персонажів зі світу Зоряних Війн. Це допомагає дітям вживатися у знайомі сюжети та створювати свої пригоди.

4. Можливості для творчості: ігрові набори стимулюють творче мислення, даючи дітям можливість доповнювати та змінювати моделі на свій смак.

5. Вікова рекомендація: 4+ у назві ігрових наборів вказує на рекомендований вік. Однак, як і у випадку з іншими ігровими наборами LEGO, діти можуть використовувати їх до старшого віку, залежно від своїх інтересів і навичок.

Серія LEGO Star Wars 4+ - це чудовий спосіб ввести маленьких будівельників у захоплюючий світ LEGO та Зоряних Війн.

Купити ігровий набір LEGO Star Wars Багровий вогняний яструб (75384) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари