>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

592 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Більше виграшної комбінації, ніж дві супершвидкі машини з набору LEGO "Aston Martin Valkyrie AMR Pro та Aston Martin Vantage GT3", певно, і не вигадати. Так чого ж Ви чекаєте, зберіть втілення швидкості своїми руками.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76910 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Speed ​​Champions. Він містить 592 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 9 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія Speed ​​Champions дає можливість зібрати колекцію та взяти участь у домашніх міні-перегонах на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Всі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у гонках.

Мініфігурки гонщиків

За традицією серії LEGO Speed ​​Champions набори містять не тільки автомобілі, а й мініфігурки водіїв до них. При цьому фігурки не прив'язані до реальних людей-гонщиків, щоб не зміщувати акцент від автомобілів. Тут їх 2:

  • дівчина за кермом Valkyrie AMR Pro. У неї зачіска каре, замість якої можна надіти шолом. Одягнена вона у сірий гоночний костюм, з принтом AMR на торсі та спині;
  • хлопець до Vantage GT3. Він в окулярах і з колючим коричневим волоссям, яке потрібно зняти, щоб надіти шолом. На ньому аналогічний костюм, як і на дівчині, лише виконаний у яскраво-салатовому кольорі.

З аксесуарів вони мають 1 гайковий ключ.

Оригінальні автомобілі

Обидва ці автомобілі мають не тільки одного виробника, але і є покращеними версіями своїх попередників. Новий Aston Martin Valkyrie AMR Pro був анонсований в 2019 році і повинен отримати переналаштований двигун, електронні системи, карбон-керамічні гальма, активну підвіску та нову вихлопну систему. А представлений у 2018 році Aston Martin Vantage GT3 обзаведеться полегшеним шасі, новим сталевим каркасом, шестиступінчастою коробкою передач, багатодисковим спортивним зчепленням. В цілому, очікування того варте, адже обидва автомобілі збираються здивувати автолюбителів!

Машини із конструктора LEGO

Обидва автомобілі з набору LEGO 76910 легко впізнавані та мають гарний дизайн.

  • Aston Martin Valkyrie AMR Pro постане перед Вами та яскраво-салатовим кольором з червоними відблисками і в довжину досягне 18 сантиметрів. Автомобіль відрізняється унікальним методом збирання – з'єднанням 3-х сегментів. Серед дивовижних дизайнерських рішень: декоровані ковпаки, наявність спліттера та прорізи навколо кокпіту;
  • Aston Martin Vantage GT3 у свою чергу виконаний у сірому кольорі, має довгий капот, велике крило та у довжину досягає 16 сантиметрів. Найбільш характерною рисою є решітка радіатора. Реалістичності додають безперервний кузов, втоплені вентиляційні отвори, антикрило, вітрове скло та місце для двох мініфігурок.

Віддайте данину компанії, яка вже більше 100 років виробляє автомобілі, зібравши одні з найостанніших і найшвидших моделей у наборі LEGO “Aston Martin Valkyrie AMR Pro та Aston Martin Vantage GT3”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 кві, 2022
    Ці дві машини дуже схожі на машини в реальному житті. Вони зроблені з чудовою точністю. Мало того, що кольори схожі, то ще й форма така ж і основні особливості. Дуже сподобалась збірка Валькірії, у якій поєднуються 3 сегменти. Скільки складаю цю серію, проте такого рішення не бачив і мушу визнати, воно доволі вдале. За розміром машини майже однакові - 16 та 18 сантиметрів.
    Достоинства:
    Кольори; техніки збірки; фігурки; майже немає пробілів у збірці.
    Недостатки:
    Наліпки.
  • 5.0

    14 кві, 2022
    Як тільки магазин почав працювати, замовив усі 5 комплектів нової лінійки Speed Champions 2022 року. Найкраща частина серії 2022 року полягає в тому, що кожна модель представляє нові технології для кожної конструкції автомобіля. В цьому наборі дуже сподобалось збирати двері машин. Також здивував розмір Валькірії, проте цей автомобіль і в реальності доволі великий, отже все добре. Кольори яскраві, як і завжди. У фігурок костюми під колір автомобілів.
    Достоинства:
    Добре, що ці набори досі містять мініфігурки водіїв. Автомобілі складаються дуже цікаво, в міру складно. Гарний вибір кольорів.
    Недостатки:
    Трошки заважають стікери, які ніколи не вдається наліпити рівно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари