>
Уточнити наявність у постачальника
1149 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

298 шт.
1 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Незважаючи на те, що автомобіль Aston Martin DB5 у свій час отримав відмінні характеристики, знаменитим він став саме як автомобіль Джеймса Бонда, зменшену копію якого Ви зможете зібрати у наборі LEGO "007 Aston Martin DB5".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76911 було випущено у рамках серії LEGO Speed ​​Champions. Він містить 298 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 8 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія Speed ​​Champions дає можливість зібрати колекцію та взяти участь у домашніх міні-перегонах на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Всі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у гонках.

Aston Martin DB5

Aston Martin DB5 випускався з 1963 по 1965 рік однойменною англійською компанією. Усього було випущено 1021 машину. Технічні характеристики були такі:

  1. двигун L6 4.0-282;
  2. п'ятиступінчаста трансмісія з п'ятою передачею, що підвищується;
  3. вага 1468 кг;
  4. максимальна швидкість 241 км/год;
  5. об'єм бака 86,5 л;
  6. 4 місця.

Але свою популярність він отримав не завдяки характеристикам, а через те, що наприкінці 1963 року був обраний для зйомок у третьому фільмі про Джеймса Бонда. Було орендовано 2 автомобілі: для погоні та великого кадру в салоні. І після успіху цієї частини, компанія продовжила співпрацю і так ця модель автомобіля стала однією з найвідоміших.

Мініфігурка Бонда

Традиційно, окрім моделі машини, набори цієї серії надають мініфігурки гонщиків або відомих людей. Тут нею очікувано став Джеймс Бонд, у ролі якого Деніел Крейг (знімається у фільмах про Бонда з 2006 року). Тому у фігурки світло-коричневе волосся і похмурий вираз обличчя. Деніел тут має принти чорного смокінгу та білої сорочки з метеликом. Замість свого пістолета у нього тут гайковий ключ – обов'язковий атрибут серії.

Автомобіль із конструктора

Джеймс Бонд водив безліч видатних автомобілів, але жоден з них не досяг такого статусу, як Aston Martin DB5, чим і заслужив попадання в набір LEGO 76911. У варіанті конструктора він виконаний у сірому кольорі та має правильні вигини. Щодо методів складання, то для створення набору використовується кілька незвичайних елементів. Зокрема, спосіб додавання переднього та заднього бамперів до шасі автомобіля, а також спосіб створення повітрозабірника на капоті. Для Aston Martin DB5 були розроблені унікальні колісні ковпаки, котрі відтворюють коси шин і текстуру спиць, присутні на екрані. Переднє і заднє вітрове скло можна зняти, щоб дістатися всередину. Там представлений чорний салон з безліччю важливих для Бонда функцій, включаючи систему стеження, дверне ручне гальмо і важіль перемикання передач.

Включено п'ять пар номерних знаків, що представляють номерні знаки, представлені за часів «Голдфінгера», поряд із сучасними зразками із «Золотого ока» та «Не час помирати». Кожен із них створений з використанням наклейок.

 

Відчуйте себе причетним до "бондіани", зібравши набір LEGO "007 Aston Martin DB5" і відтворивши культовий автомобіль.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 жов, 2022
    Я фанат Lego та 007, тому цей набір мені сподобався. Я не чекав багато від кількості деталей та ціни. Я думав, що побудую його, скажу «непогано» і ніколи більше про це не згадаю. Однако я був приємно здивований, виявивши, що справді насолоджуюся створенням від початку до кінця. Цей набір наповнений цікавими та веселими техніками побудови, щоб отримати форму округлого Aston Martin DB5. Можна сказати, що дизайнери набору зробили все можливе, щоб машина була настільки точною, наскільки це можливо у версії LEGO. Я думаю, що цей набір сподобається багатьом конструкторам LEGO, а не лише фанатам франшизи 007 чи серії Speed ​​Champions.
    Достоинства:
    Бонд у версії мініфігурки виглядає дуже стильно та має гайковий ключ, щоб не зірвати місію через поломку. Машина дуже схожа на ту, що у фільмі. Має сірий колір, плавні переходи між деталями. Є навіть змінні номерні знаки.
    Недостатки:
    Я не помітив.
  • 5.0

    6 жов, 2022
    Я великий фанат Джеймса Бонда. У мене навіть є всі фільми про Бонда на дисках (знаю, що це застаріло, але як колекція). Тому я маю цей же автомобіль з серії creator expert, але він трохи квадратний і плоский. Можливо, йому трохи не підходить великий розмір, бо методи будівництва були застосовані класні. Коли я вперше побачив speed champions, то також замовив. Це досить точний і унікальний у своєму роді автомобіль. Він має розумну побудову та криві. Але в нього є деякі недоліки: 1.заднє лобове скло трохи темне, на ньому немає бічних дзеркал. Ставлю цьому набору 9,5 із 10.
    Достоинства:
    Чудовий набір за свої кошти. Цікава модель, яка до того ж доволі точна до оригіналу. Фігурка саме Джеймса Бонда, а не не простої мініфігурки.
    Недостатки:
    Забагато наліпок, потрібно було більше друкованих частин.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари