>
В наявності
1049 грн
812 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

242 шт.
2 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1418 грн
1100 грн
+ =
2448 грн
1834 грн
+ =
5848 грн
4844 грн
+ =
2598 грн
2021 грн
+ =
7048 грн
5852 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Милі різнокольорові аксолотлі не просто є доброзичливими щодо гравця, а й можуть дати ефект регенерації. Тому вони так подобаються більшості фанатам гри. Однак персонаж із набору LEGO "Дім-Аксолотль" пішов ще далі, адже він побудував для себе підводний дім у формі цієї істоти і тепер запрошує всіх у гості. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21247 був випущений у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 242 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не згаять можливості перервати Вашу подорож. 

Мініфігурки під водою

Серед персонажів, представлених у наборі ЛЕГО 21247 є 2 мініфігурки, які перебувають під водою:

  1. підводний дослідник - головний герой зі спеціальним скіном. На ньому зелений костюм для дайвінгу, а також синій комбінезон. Для небезпечного запливу хлопець обрав кам'яний меч як зброю;
  2. потопельник - підводний варіант зомбі. Ворожий моб має світло-зелене тіло, подекуди вкрите водоростями. Одяг коричневий і порваний. 

До мініфігурок дослідника та потопельника в наборі приєднуються 3 аксолотлі (дорослі особини рожевого та м'ятного кольору, а також маленький рожевий аксолотль у відрі), скелезуб та рухливий дельфін. Усі істоти є збірними, для імітації перебування у воді встановлюються на прозорі деталі. 

В гостях у аксолотлів

Щоб бути ближче до своїх улюбленців, герой з цього набору з Вашою допомогою повинен побудувати будинок у формі аксолотля. Основна частина будинку і відповідно істоти складається зі світло-рожевих кубиків, трохи темніші використовуються для носа і зябер, а чорні утворюють очі. З боків присутні прозорі деталі скла, щоб спостерігати за аксолотлями, що пропливають зовні. Ззаду будинок відкритий, що зроблено з міркувань зручної гри. Додатково можна підняти дах, щоб отримати ще більше доступу до інтер'єру. Усередині розміщене блакитне ліжко, а також кілька невеликих предметів, як-от факел. 

Будинок встановлений на деталях пісочного кольору, які продовжуються далі й утворюють морське дно. У деяких місцях додані різні водорості. Подейкують, що поблизу будинку заховано стародавній скарб. Чи зможе дослідник його знайти і відбитися від потопельника - час покаже. 

Повеселіться з морськими жителями і переночуйте в незвичайній будові в наборі ЛЕГО "Дім-Аксолотль".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 вер, 2023
    Якщо зазвичай син бачить якийсь набір Лего і вигукує, що він це бачив у грі, то тут все навпаки. Я йому придбала цей набір, а він вже згодом повторив збірку, побудувавши такий самий будинок у грі. Ох і бідні були вівці, поки він збирав рожеву шерсть. Сам набір невеликий, з основною збіркою у вигляді будинку. Відтворена не тільки його голова, але і більш темні жабра. Всередині все по-мінімуму, такий собі холостяцький будинок з ліжком та світильниками. Хоча, найцікавіше з аксолотлями, дельфіном та зомбі все рівно відбувається надворі.
    Достоинства:
    Цікава ідея того, що дитина може спробувати відтворити у грі. Набір, зосереджений навколо кумедних аксолотлів. Фігурки з ними розташовані на прозорих штифтах, тому ніби пливуть. Є фігурка героя - водолаза, а також його противника - зомбі.
    Недостатки:
    Всередині будинку ну дуууже мало всього. Потрібно хоча б ліжко + верстак + сундук.
  • 5.0

    9 вер, 2023
    Мои дети обожают лего, аксолотлей и Minecraft. Кажется, на этом этапе можно уже заканчивать отзыв))) Дом Аксолотля ярко раскрашен и красив. Инструкции было легко выполнять и сами сама сборка в основном из простых кубиков. Можно даже снять крышу, чтобы увидеть, что внутри. В этот набор также входят дельфин, рыба иглобрюх, два аксолотля, аксолотль в ведре и сундук с сокровищами. Весь набор можно соединить чуть ли не с любым из серии благодаря такому же разнообразному сочетанию биомов в игре.
    Достоинства:
    Относительно недорогой набор, который доступен каждому. Ярко-розовый аксолотль вместо дома. Внутри базовые вещи, необходимые для выживания. Милые, разноцветные фигурки аксолотлей. Фигурка главного героя в скине, который включает маску для плавания.

Рекомендуємо подивитися ці товари