>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

184 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
4+
0 шт.

Опис

Справжні розваги чекають вашого малюка у віці від 4 років у новому наборі LEGO I Disney Mickey and Friends Ярмаркові веселощі Міккі, Мінні та Гуфі (10778). Малята зможуть весело проводити час у процесі будівництва та насолоджуватися незабутньою грою з героями студії Дісней. Розвивайте творчі здібності та уяву ваших дітей разом із ЛЕГО.

Відмінний подарунок для всіх шанувальників Міккі Мауса та діснеєвських героїв, а також для всіх любителів атракціонів та нестримних веселощів. Здивуйте свого малюка креативним подарунком від LEGO Disney Mickey Mouse and Friends.

Справжня розвага в коробці

Ігровий набір складається з 184 елементів ЛЕГО, 3 міні-фігурок, різноманітних аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції.

Міккі Маус зі своїми друзями Мінні Маус та Гуфі вирушають на ярмарок розваг. Для початку їм необхідно придбати вхідний квиток - у наборі є елемент ЛЕГО з написом "Ticket" ("Квиток") та елемент у вигляді грошової купюри в еквіваленті 100. Купуючи на касі вхідні квитки, друзі помітили лавку з хот-догами та морозивом. Міні обирає заморожений сік зі смаком ківі, а Міккі - полуничний ріжок. Гуфі вже заліз на одну з двох кабінок колеса огляду, але встиг попросити купити йому хот-дог.

Міккі ж разом із морозивом поспішає покататися на американських гірках. Цікаво, чи пустять його туди з полуничною насолодою чи попросять спочатку з'їсти? А ось Мінні вирішила перевірити свої сили на спеціальному атракціоні під назвою "Силомір". Для цього їй потрібно буде спеціальним молотком-кувалдою з усіх сил вдарити по білому колу з червоними лініями. Після удару буде ясно, наскільки сильна наша витончена Мінні.

Далі друзі разом кататимуться на атракціонах, перевірятимуть свої сили і ласуватимуть смаколиками, і все доти, доки ярмарок атракціонів не закриється, адже куплені на вході квитки дають можливість цілий день розважатися.

Новий досвід для малюків 

Збираючи конструктори ЛЕГО, ваш малюк набуває нових навичок та знань, розвиває дрібну моторику рук, уяву, креативність, творче мислення та багато іншого. Кожен набір серії 4+ поставляється з кількома базовими кубиками для зручного початку будівництва. Всі кубики в коробці розкладені по пронумерованих пакетах. У кожному розміщені всі необхідні елементи однієї будівлі. Наслідуючи просту покрокову ілюстровану інструкцію ваш малюк швидко впорається зі збіркою, щоб відразу ж починати грати.

Також до цього набору передбачено цифрову інструкцію в безкоштовному мобільному додатку LEGO Building Instructions PLUS. За допомогою програми дитині буде зрозумілий свій особистий прогрес у процесі складання та багато іншого. Встановіть програму на свій гаджет та насолоджуйтеся цифровими можливостями.

Купуючи конструктори ЛЕГО, ви купуєте якісну іграшку, яка відповідає всім суворим стандартам якості. Компанія LEGO контролює якість своєї продукції, починаючи з 1958 року.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

103 шт.
4+