>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

101 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Порятунок від хижаків разом з ЛЕГО
Ваш маленький шукач пригод може прийти на допомогу Сінджіну Прескотту в ролі Оуена Греді з цим ігровим набором динозаврів LEGO Парк Юрського Періоду: Рятувальна місія на біпланах (75942). Ідеально підходить для дошкільнят, цей легкий в збірці іграшковий літак оснащений кабіною з місцем для міні фігурки і ланцюгом для підйому Синьцзин.
Набір іграшок для динозаврів також містити регульований велоцираптор і фігурку дельти раптора, спостережний пункт на вершині дерева з гніздом динозавра і позашляховиком, а також цікавий аксесуари для творчої гри. Просте керівництво по створенню і грі допомагає маленьким дітям розвинути впевненість в собі, а також навчитися будувати за допомогою цеглинок LEGO. Ідеально підходить для дошкільнят. Будівельні іграшки LEGO 4+ стануть фантастичним подарунком для дошкільнят. Він знайомить вашої дитини зі світом його або її улюблених фільмів, телевізійних персонажів і звичайних героїв. Іграшка спеціально розроблена з використанням будівельних блоків з стартової цегли, так що навіть початківці будівельники можуть випробувати гордість від будівництва будівель, транспортних засобів і багато чого іншого з нуля.

Особливості:
Цей набір LEGO Парк Юрського Періоду: Рятувальна місія на біпланах (75942) містити класний біплан, хижаків, позашляховика і багато іншого. Пригодницькі дошкільнята вчаться будувати в цікавій ігровій формі і знайомляться з дією LEGO Jurassic World.
Біплан має шасі з стартові цегли для полегшення будівництва та ланцюг для рятувальних операцій. Діти можуть випробувати захопливі історії з 2 міні фігурки «Мир Юрського періоду» - Оуеном Грейді і Сінджіном Прескотт.
Містити регульований велоцираптор, спостережний пункт на дереві, гніздо динозавра для іграшкової фігурки малюка Велоцираптор Дельта, а також аксесуари, такі як карта скарбів, яйце динозавра і 2 діаманти для творчих веселощів.
Цей стартовий набір з 101 частини підходить для ігор в поодинці або з друзями і може поєднуватися з іншими ігровими комплектами LEGO. Це відмінний подарунок на Різдво, день народження або будь-який інший особливий випадок для дітей від 4 років і старше.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Хороший конструктор с тематикой динозавров. Моему внуку подарок пришелся по душе. Играет с ним с большим удовольствием. Спасибо консультантам, что подсказали этот набор для моего внука, впредь буду обращаться только к вам.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Классный комплект для ребёнка, крутит целыми днями с подарком угадал, радует что хорошее качество и оригинальная продукция, магазин отправил посылку в тот же день, что радует.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Перезвонили через минуту, после заказа, всё очень быстро и чётко, посылку доставили вовремя, покупкой довольны, особенно ребёнок, теперь везде ходим с динозавром, главное что оригинальная продукция!
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Набір Рятування хижаків разом із лего тісно пов'язаний із фільмом Парк юрського періоду. Із набором гралися у дворі. Отож площа для пригод доволі велика. У наборі все продумано, навіть, є наглядовий майданчик. Набір буде цікавий як хлопчикам так і дівчатам.Якість як і завжди на висоті.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари